«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. Ziraat Bankasın’dan Futbol Kulüplerine Kredi Desteği

Ziraat Bankasın’dan Futbol Kulüplerine Kredi Desteği

ziraat-bankasi-kuluplerin

Cumhurbaşkanında Aracılığı İle Ziraat Bankası Kulüplerin Borçlarını Kapatacak

Değerli okuyucularımız uzun zamandır borçlarından dolayı bir çok sıkıntılara düşen futbol kulüplerine Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip ERDOĞANI’ nın da girişimleri sonucunda Devlet Bankası olan T.C. Ziraat Bankasından büyük destek yapılacak. Ziraat Bankası tarafından yapılacak olan destek kapsamında futbol kulüplerinin bütün borçları kapatılacak ve daha düşük faizli olacak şekilde Ülkemizin en köklü Bankası olan T.C. Ziraat bankası tarafından karşılanıp kulüplerin borçları yapılandırılarak daha fazla faiz ödemelerinin önüne geçilecektir. Bu uygulama süper lig takımlarından tutun da en alt lige kadar borcu bulunan kulüplerin borçlarını ödeyerek yeniden yapılandırılacak ayrıca bu yapılandırma sonucunda kulüpler denetlenecek.  Bu hususta bütün kulüplerin çok memnun olduğu gözlenirken kulüplerimizin avrupada da rahatlaması sağlanmış olacak. Bütün ayrıntılar yerine gelip kulüplerin borçları yeniden yapılandırıldıktan sonra bir denetim kurulu tarafından kulüpler denetlenecek ve daha fazla borçlanmalarının önüne de geçilmiş olacak. Konu hakkında TFF başkanı sayın Yıldırım DEMİRÖREN’ de açıklamalarda bulunmuştur. Şimdi TFF Genel Başkanı Sayın Yıldırım DEMİRÖREN’in açıklamalarına hep birlikte göz atalım.

TFF Genel Başkanı Yıldırım DEMİRÖREN’İN Açıklamaları

Söz konusu olan futbol kulüplerinin borçlarının yapılandırılması hakkında TFF başkanı sayın Yıldırım DEMİRÖREN’ de konuşmuş ve şu açıklamalara yer vermiştir. TFF başkanı sayın Yıldırım DEMİRÖREN ile Ziraat Bankası Genel Müdürü sayın Hüseyin AYDIN birlikte açıklamalar yapmış ve bütün futbol kulüplerinin borçlarının ödenerek T.C Ziraat Bankası tarafından yapılandırılacağını açıklayarak Futbol kulüplerinin en geç 31 Ocak 2019 tarihine kadar borçlarını bankaya bildirecek olup daha sonra bildirilen borçlar Ziraat Bankası tarafından ödeneceğini birlikte açıklamışlardır.

 

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *