«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. Kredi Kartı Borçlularına Cumhurbaşkanından Müjde

Kredi Kartı Borçlularına Cumhurbaşkanından Müjde

baskan_erdogan_dan_kredi_karti

Kredi Kartı Mağdurlarına Cumhurbaşkanından Müjdeli Haber

Değerli okuyucularımız Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’dan müjdeli haber geldi. Bu haber karşısından bütün vatandaşların memnun kaldığı sosyal medyada yapılan yorumlardan belirlik kazanmıştır. Nasıl memnun kalınmasın ki hemen hemen bütün vatandaşlarımız kredi kartı borcu ile uğraşıyor aldığı aylık yetmediği için sürekli kredi kartı borcuna giriyor. Bu borçlandığı kart tıkanınca başka bankadan kart çıkarıyor ondan çekip diğerine yatırarak daha çok dibe vuruyor sonrası ise hepinizin de bildiği gibi icralık oluyor. Şuan cumhuriyet tarihinin en çok icra dosyalarının olduğu bir zaman da bu haber kredi kartı borçlusu vatandaşlarımıza bir umut bir nevi ilaç olmuştur. Peki ya bundan sonra nasıl olacak aldıkları aylık ekonomik pahalılığa yetmeyince yeniden mi borçlanacak bilinmez Allah Milletin yardımcısı olsun.

Kredinin Detayları Faiz Oranları 

Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN AK Parti TBMM Grup toplantısında yeni düzenlemeler hakkında açıklamalar yaparak kredi kartı borçlusu vatandaşlarımıza müjdeli haberi vermiştir. Cumhurbaşkanının açıklamasına göre Ziraat Bankası aracılığı ile kredi kartı borcunu ödeme güçlüğü çeken yurtdaşlarımızın kredi kartı borçları tek bir çatı altında toplanacaktır.

Söz konusu olan kredi kartı borçları Ziraat Bankası tarafından karşılanacak olup 24 aya kadar olan borçlara yüzde 1.10 olarak uygulanacak. Daha sonraki ise 60 aya kadar olan borçlara ise yüzde 1,20 olarak uygulanacağı açıklanmıştır. Buna istinaden Cumhurbaşkanının çağrısı ile bu hususta Halk Bankası da devreye girerek konu hakkında destek ve kredi vereceğini açıklamıştır.

Değerli okuyucularımız hangi bankaya kredi kartı borcunuz olursa olsun bu borç Ziraat Bankası tarafından alınacak kredi ile kapatılacaktır. Söz konusu olan uygulamada 31 aralık 2018 tarihine kadar olan nakit avans ve kredi kartı borçları yapılandırılacaktır. Konu hakkında bütün gelişmeler bunlar olup bundan sonraki yaşanacak gelişmeler ve detayları haberlerimizde mutlaka günü gününe duyurulacaktır.

 

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *