«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. Finansbank Çekimli Hesap Açma

Finansbank Çekimli Hesap Açma

Çekimli hesap nedir nasıl açılır

QNB Finansbank Çekimli Hesap Nedir Nasıl Açılır

QNB Finansbank’ın çekimli hesap özellikleri nelerdir, Finansbank Çekimli hesap nedir, Finansbank’ın çekimli hesap avantajları nelerdir ve finansbank çekimli hesap detayları hakkında gerekli bilgiler haberimizin devamında yer alıyor. Sizlerde haberimizi okuyarak QNB Finansbank çekimli hesap açma işlemleri hakkında bilgiler alabilirsiniz.

QNB Finansbank Çekimli Hesap Nedir?

QNB Finansbank çekimli hesap nedir; Çekimli hesap, hesap sahibine sağladığı avantajlı faiz oranları ve 1 aydan 1 yıla kadar vade seçenekleri ile acil nakit ihtiyaçlarınızı karşılamanızı sağlayan hesaptır. Söz konusu olan Finansbank çekimli hesap ayrıca TL, USD veya EUR cinsinde hesap açabilme imkan ve olanağı sağlayan hesap olmaktadır. Çekimli hesap ile vade süresi dolmadan çekilen miktardan da faiz getirisi alma olanağını hesap sahibine sağlayan banka hesabıdır. Finansbank çekimli hesap nedir sorusuna ayrı bir tanımlama ile hesap sahibine vadesiz hesap gibi işlem yapmasını sağlayan ve işlem yapılan tutardan bile kazanç sağlayan banka hesabı diyebiliriz.

Finansbank Çekimli Hesap Özellikleri Nelerdir

QNB Finansbank Çekimli Hesabınız için 30 ile 365 gün arasında vade belirleyebilirsiniz.

Söz konusu hesabı TL/USD/EUR cinslerinde hesap açılışı yapabilirsiniz.

Finansbank Çekimli Hesap açmak için gerekli bakiye minimum 10.000 TL veya 2500 EUR/USD ile gerçekleştirilir.

Çekimli hesabınızdan vade süresince toplam 5 kez para çekimi yapabilirsiniz.

Söz konusu olan Çekimli hesap ile vade başlangıcından 7 gün sonra ilk para çekme işleminizi yapabilirsiniz. Ayrıca yine bu hesap ile toplam para çekimi 5 defayı aşmadığı sürece aynı gün birden fazla para çekimi yapabilirsiniz.

Finansbank çekimli hesabınızın vadesi süresince hesabınızda kalan bakiyenizin faiz oranı çekimli hesabınızın açılış tarihindeki oranı dikkate alınarak düzenlenecektir. Çektiğiniz tutarın faiz hesaplaması ise hesabınızdaki tutarınızın valör tarihinden itibaren hesapta tutulduğuı süre de dikkate alınarak para çekimi yapacağınız gündeki çekilen tutara uygulanacak faiz oranı ile yapılmaktadır.

Finansbank çekimli hesaptan para çekme işleminizi sadece banka şubesinden yapabilirsiniz.

Söz konusu çekimli hesabınızı vade sonunu beklemeden kapatmak isterseniz öncesinde yapmış olduğunuz para çekimlerinden kazandığınız faiz tutarı ana bakiyenizden düşülecektir.

çekimli hesap özellikleri hakkında detaylı bilgiler için url : https://www.qnbfinansbank.com/cekici-hesap

Çekimli Hesap Avantajları Nelerdir

Avantajlı faiz oranları sunuyor.

1 aydan 1 yıla kadar vade olanakları sunuyor.

Çekimli hesap acil nakit ihtiyaçlarınızı karşılama imkan ve olanağı sağlıyor.

TL, USD veya EUR cinsinde hesap açabilme fırsatı sağlıyor.

Vade süresi dolmadan çektiğiniz tutardan da faiz getirisi alma imkan ve olanağı sağlar.

Çekimli Hesap Nasıl Açılır

QNB Finansbank çekimli hesap açma işlemini bankanın bütün şubelerinden yapabilirsiniz. Dilerseniz finansbank iletişim hattı ile müracat ederek çekimli hesap açma işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Ayrıca qnb finansbank internet şubeden ve finansbank mobil şube üzerinden bağlantınızı kurarak finansbank çekimli hesap açma işlemlerinizi yapabilir ve hesabınızı açabilirsiniz. Çekimli hesap nedir, çekimli hesap nasıl açılır ve çekimli hesap açma işlemleri için aşağıda verilen iletişim numarasından finansbank müşteri temsilcilerine bağlanarak bilgiler alabilirsiniz.

finansbank müşteri hizmetleri iletişim numarası : https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/qnb-finansbank-musteri-hizmetleri-0850-222-0-900/.html

finansbank çekici hesap açma : https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/finansbank-cekici-hesap-acma/.html

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.