«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. AKBANK ÇALIŞMA SAATLERİ 2021

AKBANK ÇALIŞMA SAATLERİ 2021

akbank çalışma saatleri 2021

Akbank Çalışma Saatleri 2021 / Akbank Mesai Saatleri 2021

Akbank, 30 Ocak 1948 tarihinde özel sermayeli bir ticaret bankası statüsünde Adana’da kurulmuştur. Kuruluşunda ki amacı o çevredeki pamuk üreticilerine finansman sağlamak olan Akbank, ilk İstanbul şubesi, 14 Temmuz 1950’de Sirkeci’de açılmıştır. 1954 yılında Genel Müdürlüğü’nün İstanbul’a taşınmasının ardından şube sayısını hızla artıran Akbank, 1963 yılında tüm bankacılık işlemlerinde otomasyona geçmiştir.

Akbank Sabah Saat Kaçta Açılıyor? 2021

Akbank şubeleri Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri çalışma saatleri sabah 09:00’da hizmet vermeye başlar. Hafta sonları ise Akbank hizmet vermemektedir.
Öğle arası 12.30-13.30 arasında öğle paydosu vermektedir.Akbank, 09:00’da başlayan mesainin ardından 12:30’da öğle arası yemek molası nedeniyle 1 saatlik süre zarfında hizmet vermemektedir.

Akbank Akşam Saat Kaçta Kapanıyor 2021

Akbank kapanış saatleri Türkiye genelinde saat 17.00’dır.

Akbank Resmi Tatillerde Hizmet Veriyor Mu?

1 Ocak Yılbaşı
23 Nisan 2021 – Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı
1 Mayıs 2021 – Emek ve Dayanışma Günü
19 Mayıs 2021 – Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı
Ramazan Bayramı
15 Temmuz 2021 – Demokrasi ve Milli Birlik Günü
Kurban Bayramı
30 Ağustos 2021 – Zafer Bayramı
29 Ekim 2021 – Cumhuriyet Bayramı
Yukarıda bahsi geçen resmi günlerde Akbank ve diğer tüm bankalar hizmet vermemektedir.

Akbank Genel Bilgi

Akbank, 1990 yılında halka hizmet vermeye başlamış ve 1998 yılında ikincil halka istek ile uluslararası piyasalarda American Depository Receipt (ADR) olarak da işlem görmeye başlamıştır. Akbank’ın genel aktiviteleri kurumsal ve yatırım bankacılığı, ticari bankacılık, KOBİ bankacılığı, bireysel bankacılık, ödeme sistemleri, Hazine işlemleri ve özel bankacılık ile uluslararası bankacılık hizmetlerini içeren bankacılık uygulamalarını kapsamaktadır. Banka, standart bankacılık faaliyetlerinin yanı sıra, şubeleri aracılığıyla, Aksigorta A.Ş. ve AvivaSA Emeklilik ve Hayat A.Ş. adına sigorta acenteliği aktivitelerini de yürütmektedir.
Faaliyetlerini İstanbul’daki Genel Müdürlüğü ve yurt genelinde ki 21 bölge müdürlüğü aracılığıyla sürdüren Akbank, yurt içinde 780 şubesi ve 13 binin üzerinde çalışanıyla hizmet vermektedir. Güçlü ve yaygın bir dağıtım ağına sahiptir. Akbank 17,4 milyonun üzerindeki müşterisine desteklerini ve hizmetlerini, geleneksel dağıtım kanalları olan şubelerin dışında, Akbank İnternet, Akbank Mobil, Çağrı Merkezi, yaklaşık 4.900 ATM, 580 binden fazla POS terminali ve diğer yüksek teknoloji kanalları aracılığıyla sizlere sunmaktadır. Teknoloji yatırımlarıyla geleceğin bankacılığını bugünlere kadar taşıyan Akbank, kuruluşunun 70. Yılında Türkiye’de sektöre yön verecek yeni bir dönüşüm projesine imza atmıştır. Güvenilir, dinamik, sade, yenilikçi ve insan odaklı yaklaşımıyla teknolojinin tüm gelişmelerini müşterilerine sunan Akbank, bu yeni bankacılık modelini 2018’de yaklaşık 230 şubesinde hayata geçirmiştir.
Akbank, Türkiye’de öncüsü olduğu dijital bankacılık çalışmalarını Akbank Mobil ve İnternet çatısı altında birleştirerek, müşterilerinin finansal ihtiyaçlarına çözüm bulmakta, en uygun noktalarda ve mükemmel müşteri deneyimiyle hizmet sunmaktadır. Teknolojinin hızla geliştiği ve müşterilerin isteklerinin daha da fazlalaştığı şu günümüz koşullarında Akbank, müşterilerin ihtiyaçlarını zaman ve mekân sınırlaması olmadan karşılayarak aynı zamanda yeni teknolojilerin sektöre ve Türkiye’ye gelmesine de liderlik etmektedir.
Akbank Bankacılık Merkezi, 2010 yılında hizmete girmiştir. Akbank’ın verimliliğini ve hizmet kalitesini çok daha yüksek seviyelere taşıyan Merkez, en yüksek teknolojiyle donatılmıştır. 2017 yılında temeli atılan ve yatırımı 2018 yılı boyunca süren “Akbank Veri ve Yaşam Merkezi”nin 2019 yılı içinde tamamlanarak hizmete girmesi beklenmektedir. Akbank’ın tüm teknolojik anlamda altyapısının kalbini oluşturacak “Akbank Veri Merkezi” ve 3.000 Akbank çalışanına sosyal hizmet verecek “Akbank Yaşam Merkezi’nden oluşan bir kompleks kurulmaktadır. Merkez, Akbank tarafından bugüne kadar tek seferde yapılmış en büyük yatırım olarak gündeme gelmektedir.
Akbank, yurt dışındaki faaliyetlerini Almanya’daki iştiraki (Akbank AG) ve Malta’da bulunan bir şubesi ile sürdürmektedir. AkÖde mobil uygulaması ve ön ödemeli kartı, altyapısı ile Banka müşteri olmayan kitlenin ve gençlerin finansal ihtiyaçları için kolay, hızlı ve yaratıcı çözümler bulmak amacıyla kurulmuştur. Bankacılık dışı finansal hizmetler ile sermaye piyasası ve yatırım hizmetleri ise, Banka’nın diğer iştirakleri olan Ak Yatırım, Ak Portföy ve Aklease tarafından yürütülmektedir.
Akbank, bankaların global konjonktürün baskısını hissettikleri 2018 yılında da çok değerli ödüller kazanmaya devam etmişlerdir. Akbank Euromoney, Global Finance’ten “Türkiye’nin En İyi Bankası” unvanını alarak Türk bankacılık sektörü adına önemli bir başarıya imza atmıştır.
Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *