«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. PTT Bank Çalışma Saatleri

PTT Bank Çalışma Saatleri

PTT

PTT Çalışma Saatleri ve Mesai Saatleri

Değerli okuyucularımız bugünkü haberimizde sizlerin bilgilerine sunmak amacı ve maksadı ile Kamu kuruluşu olan PTT bank çalışma saatleri ve mesai saatleri ayrıca PTT kaçta açılıyor ve PTT kaçta kapanıyor gibi bir çok vatandaşımız tarafından merak edilen hususları açıklamak istiyoruz. Son zamanlardaki saat uygulamasından sonra biraz karışıklık yaratan bu durum yani bankaların açılma ve kapanma saatleri ve PTT bank çalışma saatleri hakkında merak edilen bütün hususları bu haberimizde bulabilirsiniz. Değerli okuyucularımız sizlerde PTT bank çalışma saatleri hakkında çok daha detaylı ve sağlıklı bilgiler almak istiyorsanız eğer o zaman sizlerin bilgilerine sunmak için hazırlamış olduğumuz söz konusu haberimiz olan ptt çalışma saatleri haberimizin bütün detaylarını okumanız konu hakkında çok daha iyi ve doğru bilgiler almanızı sağlayacaktır.

PTT Kaçta Açılıyor ve PTT Kaçta Kapanıyor

Değerli okuyucularımız PTT bank çalışma saatlerini açıklamadan hemen önce bilmeniz gereken başlıca detaylar olmaktadır. PTT çalışma saatlerinde hem posta işlemleri, hem PTT kargo işlemleri hemde PTT bank işlemlerinin hepsini yürütmekte ve bütün vatandaşlarımıza bu hususlarda hizmetler vermektedir. PTT bank, PTT kargo ve PTT postacılık işlemleri aynı kuruma ait olduğu için bu kadar işlemi tek çatı altında yapan kurumun yurdumuzun bütün il ve ilçelerindeki şubelerinin hepsinin çalışma saati aynı olmakta ve aynı saatlerde de kapanmaktadır. Bazı kişiler bu işlemi şu şekilde karıştırmakta ve haberlerde ararken bile PTT kargo açılış ve kapanış saati, PTT bank açılış ve kapanış saati veya PTT bank çalışma saatleri gibi aramaktadır. Aslında bu hususta direk PTT çalışma saatleri dediğimizde bütün sonuçlar karşımıza çıkmaktadır. Çünkü aynı çatı altında çok farklı işlemler ile posta işlemi banka işlemi ve kargo işlemi gibi bütün işlemler kurum tarafından yapılmaktadır.

PTT bank çalışma saatleri hakkında bilgiler verecek olursak eğer Kurum sabah saat 08:30 da açılıyor ve öğlen paydos molası saati gelene kadar hizmet vermeye devam ediyor. Sabah 08:30 da açılan kurum öğlen saat 12:30 da paydos ederek kapanmaktadır. Öğlen paydos saati bir saat olan kurum yine öğlen saat 13:30 da açılarak çalışmaya başlamaktadır. 13:30 da açılarak çalışmaya başlayan PTT bank saat 17:30 da mesaisini bitirmekte ve kapanmaktadır. Cumartesi pazar günleri kapalı olan kurum bütün resmi tatillerde de kapalı olmakta aynı zamanda dini bayramların tümünde de kapalı olmaktadır. Fakat Devlet kurumu olan PTT bank bazı zamanlarda yani bayram arefesi gibi zamanlar da cumartesi ve pazara bile denk gelse bazı zamanlarda açık tutulmaktadır.

Ptt bank çalışma saatleri dışında bile olsa bütün gerekli işlemlerinizi ptt bank ATM’lerinden yapabilirsiniz. Ayrıca yine PTT bank çalışma saatleri dışında banka ile alakalı işlerinizi PTT bank resmi web sitesi adresinden de yapabiliyorsunuz. PTT bank çalışma saatleri dışında ptt internet bankacılığını kullanan kişiler yine bütün gerekli işlemlerini çok rahatlıkla yapabilirler. Bir başka işlem yolu ise PTT bank çalışma saatleri dışında işlem yapmak isteyen kişiler PTT bank müşteri hizmetlerini arayarak gerekli olan bütün işlemlerini yapabiliyorlar. Çalışma saatleri dışında saydığımız hususlar ile yapabileceğiniz işlemlere örnek verecek olursak eğer EFT, Havale, hesap açma hesap kapama, ptt kart başvurusunda bulunma, fatura ödeme gibi birçok bankacılık işlemlerini yapabilirsiniz.

Değerli okuyucularımız söz konusu olan hususlar hakkında yani ptt çalışma saatleri hakkında aklınıza takılan sorularınız ve merak etmiş olduğunuz hususlar var ise eğer ptt bank müşteri hizmetlerini arayarak söz konusu olan hususlar ve konular hakkında banka temsilcisinden bütün sorularınızın cevaplarını en sağlıklı ve en detaylı şekilde öğrene bilirsiniz. Ayrıca değerli okuyucularımız sizlerin bilgilerine sunmak maksadı ile yayımlamış olduğumuz söz konusu olan ptt bank çalışma saatleri hususunda ve bütün banka ve bankacılık işlemleri hakkında sorularınız olursa eğer haberimizin alt kısmında yer alan yorum bölümünden ve sitemizdeki e-posta adresimizden bizlere ulaşarak aklınıza takılan ve cevabını almadığınız bütün sorularınızı sorabilirsiniz…

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *