«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. Finansbank CardFinans Xtra Başvurusu Nasıl Yapılır

Finansbank CardFinans Xtra Başvurusu Nasıl Yapılır

finansbank_cardfinans_xtra_başcurusu_nasıl_yapılır

QNB Finansbank CardFinans Xtra Başvurusu

QNB Finansbank tarafından sunulan CardFinans Xtra ile alışverişler çok daha keyifli bir vaziyet almaktadır. CardFinans Xtra avantajları ile kart kullanıcıları bir çok kampanyadan faydalanabiliyor. CardFinans Xtra avantajları nelerdir, CardFinans Xtra başvurusu nasıl yapılır, CardFinans Xtra özellikleri nelerdir, CardFinans Xtra kampanyaları ve CardFinans Xtra yıllık aidat ücreti hakkında bilgiler yazımızın içeriğinde başlıklar halinde yer alıyor.

QNB Finansbank CardFinans Xtra Avantajları

CardFinans Xtra 250.000’in üzerinde alışveriş noktasından avantajlı alışveriş yapabilme imkanı sağlar.

CardFinans Xtra avantajları ile acil nakit ihtiyacınızda paranız her zaman hazır bulunur.

CardFinans Xtra avantajları sizlere harcamalarınızı sonradan taksitlendirme imkanı sunar.

Otomatik fatura ödeme talimatlarınız için koşulsuz rahatlık yine CardFinans Xtra avantajları ile gerçekleşir.

Güvende hissetmeniz için Harcama Uyarı Servisi ve CardFinans Ekstre Güvencesi Hayat Sigortası gibi avantajlar sağlıyor.

CardFinans Xtra avantajları ile kartınızı şubeden anında teslim alabilir ve anında kullanabilirsiniz.

CardFinans Xtra avantajları sizlere kolayca internetten alışveriş yapın diye Online Alışveriş özelliği ile hizmetler sağlar.

CardFinans Xtra avantajları ile 170.000 binden daha fala alışveriş noktasındaki üye işyerlerinde cazip kampanyalar ve hayatınızı kolaylaştıracak hizmetlerden faydalanırsınız.

CardFinans Xtra avantajları ile alışverişlerinizi Hediye Para ile bedavaya getirme fırsatı sunuyor.

170.000’binin üzerinde alışveriş noktasında taksit ve ParaPuan kampanyalarından CardFinans Xtra avantajları ile yararlanabilirsiniz..

CardFinans Xtra avantajları kullanıcısına anında Kredi ile acil duyulan nakit ihtiyaçlarınızı hızlı, formalitesiz, kefilsiz olarak karşılayabilme olanağı sağlar.

CardFinans Xtra avantajları ile bu kartın kullanıcıları TaksitKolay ile 50 TL ve üzeri tek çekim harcamalarını sonradan taksitlendirme imkan ve olanağına sahip olur.

QNB Mobil İle CardFinans Xtra Başvurusu Nasıl Yapılır ?

QNB Mobil bankacılığı ve finansbank internet şube üzerinden aynı metotlar kullanılarak CardFinans Xtra başvurusunda bulunabilirsiniz. İnternet şubeden başvuru yapmak ya da finansbank mobil şubeden başvuru yapamak için öncelikle başvuruda bulunmak istediğiniz dijital kanala giriş yapmalısınız. Sonrasında ise Kartlar bölümünden bireysel kartlar ve CardFinans Xtra seçilerek başvuru yapabilirsiniz. Bu kısımda en önemli detay bilgileri doğru ve elsiksiz olarak girmeniz olmaktadır. QNB finansbank mobil üzerinden dilerseniz CardFinans Xtra avantajları nelerdir, CardFinans Xtra başvurusu nasıl yapılır, CardFinans Xtra özellikleri nelerdir, CardFinans Xtra kampanyaları ve CardFinans Xtra yıllık aidat ücreti hakkında bilgiler alabilirsiniz.

qnb finansbank mobil şube url : https://www.qnbfinansbank.com/724-bankacilik/qnb-mobil

Finanbank İletişim Hattı ve Şubeden CardFinans Xtra Başvurusu Nasıl Yapılır

CardFinans xtra kartına bankanın bütün şubelerinde başvuruda bulunabilirsiniz. QNB Finansbank CardFinans Xtra kartı başvurusu için size en yakın banka şubesine giderek başvurunuzu yapabilirsiniz. Dilerseniz sizlere 365 gün 7/24 hizmet veren finansbank iletişim hattını arayarak başvuruda bulunabilirsiniz. Bankanın müşteri temsilcilerine bağlandıktan sonra sizlerden istenilen bilgileri doğru ve noksansız vermeniz gerekir. Ayrıca söz konusu olan CardFinans Xtra avantajları nelerdir, CardFinans Xtra başvurusu nasıl yapılır, CardFinans Xtra özellikleri nelerdir, CardFinans Xtra kampanyaları ve CardFinans Xtra yıllık aidat ücreti hakkında bilgiler alabilirsiniz.

QNB finansbank iletişim hattı: https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/qnb-finansbank-musteri-hizmetleri-0850-222-0-900/.html

 

NOT: İlginizi çekeceğini düşündüğümüz haberlerimiz için aşşağıda verilen url’ye tıklayarak giriş yapabilirsiniz.

qnb finansbank ATM’den günlük para çekme limiti: https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/finansbank-atmden-gunluk-para-cekme-limiti/.html

QNB Finansbank kolay adres nasıl tanımlanır : https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/qnb-finansbank-kolay-adres-tanimlama/.html

 

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.