«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. Kefilsiz Kredi Veren Bankalar

Kefilsiz Kredi Veren Bankalar

kefilsiz kredi veren bankalar

Kefilsiz Anında Kredi Veren Bankalar 2020

Kredi ürünlerine ihtiyaç duyuyor ve aradığınız parayı bankalardan bulmak istiyorsanız, öncelikle kredi notunuzun iyi olması gerekiyor. Kredi notu nedir, kredi notu hesaplama gibi soruların cevaplarını öğrendikten sonra, istediğiniz krediyi notunuzun tutması dahilinde alabilirsiniz. Son yıllarda kefilsiz kredi veren bankalar 2020 konusunda büyük oranda sorular geliyor. Kefil olmadan kredi alabilir miyim, hangi banka kefilsiz kredi verir gibi soruların cevaplarına yazımızın detaylarında değineceğiz. Öncelikle söylemek isteriz ki kredi notunuzun tutması durumunda, hemen hemen her banka size kredi verir. Kredi notu iyi olan bir vatandaşa her banka kredi vermek ister, fakat kredi notunuz düşük seviyelerde ise sizlerden kefil talep edilebilir. Aşağıdaki bankalar sizlere kefilsiz kredi imkanı sunan avantajlı bankalardır.

İNG Kefilsiz Anında Kredi

İNG Bankası özellikle son 5 yılda büyük bir ilerleme göstermiş ve müşterilerine sunmuş olduğu kefilsiz krediler ile müşteri kitlesini ileri seviyelere taşımış ve kredi finansman ürünlerinde birinci sıralara kadar gelmiştir. Eğer kefil bulamıyor ve kefilsiz kredi veren bankalar 2020 araştırması yapıyorsanız, bu bankanın tam size göre olduğunu söylemek isteriz. Aylık %0.89’dan başlayan faiz oranlarını gördükten sonra, anında bu krediyi almak isteyeceğinizi tahmin ediyoruz. 60 ay vade imkanının sunulması da, bu bankayı bir hayli özel kılıyor diyebiliriz. Çekeceğiniz 15.000 TL kredi 60 aylık vadeyle toplam 20.393 TL olarak geri ödenecektir. Krediye başvuru yapmak ve tüm detaylar için buraya tıklayabilirsiniz.

Türkiye İş Bankası Kefilsiz Anında Kredi

Kefilsiz kredi veren bankalar 2020 araştırmasında ikinci sırada karşımıza Türkiye İş Bankası çıkıyor. Son zamanlarda yaptığı reklam çalışmalarıyla müşteri kitlesini genişleten banka, müşterilerine hoş geldin faiziyle anında kefilsiz kredi imkanı sunuyor. Kredi notunuz orta seviyelerde ise kefil olmadan anında bu bankadan kredi alma şansına sahipsiniz diyebiliriz. 60 aya kadar vade imkanını sizlere sunuyor olması da, bu bankayı öncelikli yapan durumlar arasındadır diyebiliriz. Bankanın kredi ürünlerini görmek, kampanyalarından bilgi almak ve kredi hakkında detaylı bilgi alarak başvuru yapmak için, buraya tıklayabilirsiniz.

Türk Ekonomi Bankası (TEB) Kefilsiz Anında Kredi

CEPTETEB uygulamasıyla bir hayli müşteri kazanan Teb, kefilsiz kredi veren bankalar 2020 konusunda sizlere aktaracağımız bir diğer banka olarak karşımıza çıkıyor. Bireysel Finansman kredisi, tüketici kredisi, ihtiyaç kredisi, konut kredisi ve taşıt kredisi gibi ürünleri yüksek vadeler ile alabileceksiniz. Teb müşteri olmanız veya olmamanız fark etmez, banka sizlere ihtiyaç kredilerinde 3 ile 36 ay arasında vade imkanı veriyor. Ayrıca 3 ay erteleme özelliğinin de bulunduğunu söylemek isteriz. Kredi notunuza göre uygulanan bir faiz oranı vardır. Yani kredi notunuz yüksekse daha düşük, kredi notunuz düşükse tam tersi olarak daha yüksek faiz oranı karşınıza çıkabiliyor. Kredi ürününe başvuru yapmak ve detaylı bilgi için buraya tıklayabilirsiniz.

QNB Finansbank (Enpara) Kefilsiz Anında Kredi

Şubesiz bankacılık kavramıyla hayatımıza giren Enpara.com son yıllarda masraf almamasından dolayı bir hayli kendini geliştirmiştir. Eft-havale masrafı olmayan bankanın kredi ürünlerinde de dosya tahsis ücreti adı verilen ücretlendirmesi yoktur. Anında bankanın müşterisi olabiliyor ve %0.95 oranından başlayan faiz oranlarıyla kredi ürünlerini alabiliyorsunuz. Örnek olarak 10.000 TL tutarında bir krediyi 12 aylık vadeyle çekerseniz aylık ödemesi 896 TL olmasıyla beraber toplam geri ödemesi ise 10.756 TL olarak gerçekleşecektir. Aynı krediyi 36 ay alırsanız 12.756 toplam ödeme 354 TL aylık ödeme olacaktır. Krediye başvurmak ve tüm detaylı bilgi için buraya tıklayabilirsiniz.

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *