«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. En Düşük Faizli Kredi Veren Bankalar 2020

En Düşük Faizli Kredi Veren Bankalar 2020

En Düşük Faizli Kredi Veren Bankalar

En Uygun İhtiyaç Kredisi Veren Bankalar

Bireysel ihtiyaç kredisi çekerken hepimizin ilk istediği düşük faizli olmasıdır. Kredi çekeceğimiz bankayı seçerken hiç şüphesiz hepimiz en düşük faizli bankaları arar dururuz. Peki yanlış bilgilerin kol gezdiği bu dönemde gerçekten en düşük faizi hangi bankanın verdiğinden nasıl emin olabiliriz? İşte sizin bütün sorularınız çözecek olan yazı dizimiz karşınızda…

Ziraat Bankası İhtiyaç Kredileri

Müşterilerinin bireysel ihtiyaçlarının karşılanması için finansman sunan bankaların ilk öncüsü elbette ki ziraat bankası. Ancak kredi çekmeden evvel ziraat bankasının müşterilerine dahi kredi verirken çok titiz davrandığını belirtmek isteriz. Kredi kartı ödemelerinize, kredi notunuza ve banka geçmişinize titizlikle bakacaklardır. Bu şartları sağladığınızda ziraat müşterisi olun ya da olmayın ziraat bankasından anında en düşük faiz oranı ile ihtiyaç krediniz hazır!

30.000 liraya kadar 12 ay vade ile %1,05 faiz oranında kredi çekebilirsiniz.

Üstelik ödeme seçeneklerini de kendiniz belirleyin! Bu krediler için kefil ya da teminat talep edilmektedir. Başvurmak için size en yakın ziraat şubesine uğrayarak başvuru formunu doldurmanız yeterli. Ayrıca internet sitesi, mobil uygulama ya da ATM.’lerden de aynı şekilde kredi başvurusu yapabilmektesiniz. Başvuru yapmak ve hemen sahip olmak için buraya Tıklayınız.

Halkbank İhtiyaç Kredisi

Halkbank’ın da müşterililerinin hizmetine sunduğu pek çok ihtiyaç kredisi fırsatı bulunmaktadır. Halkbank’ta gelir durumuna göre kredi çıkmaktadır. Halkbank’ın bazı kredi kampanyaları ise şunlardır

  • İmar barışı kredisi
  • KKTC eğitim masrafları kredisi
  • Özel ihtiyaç kredisi
  • Mini kredi
  • Dost kredi
  • Özel sektör çalışanlarına ihtiyaç kredisi
  • Mutlu emekli ihtiyaç kredisi
  • Kendi küçük avantajları büyük ihtiyaç kredisi
  • Kamu çalışanlarına özel ihtiyaç kredisi

Gelelim Halkbank’ın verdiği ihtiyaç kredisinin faiz oranlarına. Halkbank %1,07 faiz oranı ile 60 ay vadeli olarak kredi çekme imkânı sunuyor.

Başvuru evrakları ise şu şekilde: kimlik belgesi ehliyet ya da pasaport fotokopisi, gelir durumunu gösteren belge, özel sektör çalışanları gelir belgesi ve SGK hizmet dökümü, emekliler için emekli hesap cüzdanı, destek prim belgesi, sosyal güvenlik kurumundan alınacak olan emekli belgesi.

Başvurmak ve hemen sahip olmak için buraya Tıklayınız.

İş Bankası İhtiyaç Kredisi

Müşterilerinin nakit ihtiyacını karşılamak isteyen İş bankası da en düşük faiz oranları ile müşterilerine ve henüz müşterisi olmayanlara pek çok kredi imkânı sunuyor. Diğer bankalardan faklı olarak iş bankasından çekeceğiniz ihtiyaç kredinizi tatil, elektronik cihaz alımları gibi ihtiyaçlarınızda da rahatlıkla kullanabilirsiniz.

İş bankasında 0,99 faiz oranları ile hizmete sunulmuş olan krediler azami 60 ay vadelidir.  Başvuru için gereken evraklar şu şekildedir:

  • Bankadan temin edilecek olan başvuru formu
  • Gelir belgesi
  • T.C kimlik belgesi ya da ehliyet

Başvurmak için 0850 724 024 numaralı telefonu arayabilir iş bankası cep uygulamasını indirebilir ya da size en yakın şubeyi ziyaret edebilirsiniz. Başvurmak ve sahip olmak için buraya Tıklayınız.

Vakıfbank İhtiyaç Kredisi

Vakıfbank müşterilerine ihtiyaçlarını gidermeleri için en düşük faiz oranlı krediler sağlamaktadır. Vakıfbank’ta ödemeler aylık ya da 3 aylık olarak düzenlenebilmektedir. Buradan çekeceğiniz kredi ile beyaz eşya mobilya vs. ihtiyaçlarınızı da karşılayabilirsiniz.  Kredilerin azami vadesi banka tarafından 60 ay olarak belirlenmiştir. Bu bankada krediniz bir teminat karşılığında kullandırılacaktır.

Şayet banka geçmişiniz temiz ise kredi notunuz yüksek ise ve kredi kartı ödemeleriniz düzenli ise bu bankadan kolaylıkla ihtiyaç kredisi alabilirsiniz. 3.000 lira ile 120.000 lira arasında ihtiyaç kredilerinizi 03/60 ay vadeli, 1,05 faiz oranı ile alabilirsiniz. Başvurmak için buraya Tıklayınız.

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *