«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. TEB Taşıt Kredisi Kampanyası 2020

TEB Taşıt Kredisi Kampanyası 2020

TEBTAŞIT

TEB 2020 Taşıt Kredisi Kampanyası

Araç sahibi olabilmek için kişisel kriterleriniz bulunabilir. Sıfır kilometre araç sahibi olmak ya da ikinci el araç sahibi olabilmek için farklı kişisel tercihlerinize özel taşıt kredisi imkanı TEB Bankasında sizlere sunulan önemli bir ayrıcalıktır. Bu sayede TEB Bankası 2020 taşıt kredisi kampanyası ile hayallerinizde bulunan araca sahip olmak ve öncesinde aracı alıp sonrasında ödemeye başlamak için kampanya fırsatlarından yararlanabilirsiniz.

Cazip faiz oranları ve kampanyalar ile hayallerinizdeki taşıta sahip olabilirsiniz. Bu fırsatlardan yaralanabilmek için TEB Bankası taşıt kredisine başvuruda bulunmalısınız. TEB Bankası taşıt kredisi başvurunuzu nasıl yapacağınızı bilmiyorsanız ‘TEB BANKASI 2020 TAŞIT KREDİSİ KAMPANYASI’ adlı bu yazımızdan yardım alabilirsiniz.

TEB Bankası Taşıt Kredisi Faiz Oranları 2020

TEB Bankası taşıt kredisi faiz oranları 2020 yılı olarak yüzde 1,00 oranında belirlenmiştir. Hangi araç türü için alacağınız veya vade sürenize göre uygulanacak faiz oranı değişiklik göstermemektedir. Cazip faiz oranları ile TEB Bankası taşıt kredisine çok fazla vatandaşımız başvurmaktadır. Uygulanan yüzde 1,00 faiz oranının yanında çeşitli kampanyalar ile TEB Bankası müşterilerinin ayağını yerden kesmektedir.

TEB Bankası Taşıt Kredisi Hesaplama 2020

TEB Bankası web adresi üzerinden taşıt kredinizi hesaplayabilirsiniz. Kolay ara yüzü sayesinde ‘Kredi Hesaplama Aracı’ menüsünü seçmelisiniz. Kredi hesaplama aracınız üzerinden kredi türünüzü ‘Taşıt Kredisi’ yaparak vade aralığınızı ve uygulanacak faiz oranınızı otomatik olarak siz belirlersiniz. Taşıt kredinizi 48 aya varan vade seçeneklerini seçebilirsiniz. Minimum vade sürenizi 3 ay olarak belirlenmektedir. TEB Bankası taşıt kredi tutarınızı ise en az 20.000 TL’ dan başlayarak seçebilirsiniz. Bütçenize ve ihtiyacınıza uygun ödeme planı ve taşıt kredisi hesaplama işlemlerinizi yapabilirsiniz.

TEB Bankası taşıt kredisi hesaplama 2020 yılında TEB mobil uygulaması üzerinden gerçekleştirebilirsiniz. TEB mobil uygulamasını kullanabilmek için TEB Bankası müşterisi olmalısınız. T.C. kimlik numaranız ve TEB Bankası internet bankacılık şifrenizle uygulamayı kişiselleştirmelisiniz. TEB mobil uygulamanızın ana ekranın sol tarafında bulunan menülerden ‘Kredi Hesaplama’ aracınızı seçmelisiniz. Taşıt kredisi hesaplama işleminizi gerçekleştireceğiniz için kredi türünüzü ‘Taşıt Kredisi’ seçmelisiniz. Size en uygun kredi tutarınızı ve vade seçeneklerinizi girerek taşıt kredinizi hesaplayabilirsiniz.

TEB Bankası Taşıt Kredisi Başvurusu 2020

TEB Bankası şubelerine giderek sorunsuz bir şekilde TEB Bankası taşıt kredisi başvurusunda bulunabilirsiniz. Taşıt kredisi başvurusunda bulunmaya giderken gerekli belgelerinizi yanınıza almalısınız. Başvuru da bulunacağınız kişisel bilgileriniz için nüfus cüzdanınızı ve TEB Banka kartınızı yanınıza almalısınız. Gelirinizi gösteren belgeleri de yanınıza alarak TEB Bankası taşıt kredisi başvurusu 2020 gerekli belgeleri tamamlamış olursunuz. TEB Bankası şubelerinde müşteri temsilcinizin yönlendirmesi ile taşıt kredisi başvuru formunuzu doldurmalısınız. Gerekli yerleri de imzaladıktan sonra taşıt kredisi başvuru işleminizi tamamlarsınız. Taşıt kredisi başvuru sürecinizi TEB web adresi üzerinden ‘Başvurum Nerede’ kısmından öğrenebilirsiniz. Bu kısımda yer alan ‘Bilgiler – Ürün Seçimi – Durum’ bilgilerinizi eksiksiz ve doğru bir şekilde doldurmalısınız.

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *