«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. Fibabanka Kur Korumalı TL Vadeli Mevduat Hesabı Açma

Fibabanka Kur Korumalı TL Vadeli Mevduat Hesabı Açma

fibabanka kur korumalı TL Mevduat Hesabı

Fibabanka Kur Korumalı TL Vadeli Mevduat Hesabı Açma

Fibabanka Kur Korumalı TL Mevduat Hesabı ile banka müşterilerinin yatırımlarının Döviz kurlarına endeksli yükseliş ve düşüşlerde korunması için hizmet vermektedir. Son günlerin en çok rağbet gören banka hesabı olarak karşımıza çıkan Kur Korumalı TL Vadeli Mevduat Hesabı nedir, Kur Korumalı TL Vadeli Mevduat Hesabı Nasıl Açılır ve Fibabanka Kur Korumalı TL Vadeli Mevduat Hesabı özellikleri haberimizin içerisinde bulunmaktadır.

Fibabanka Kur Korumalı TL Vadeli Mevduat Hesabı Nedir ?

Kur Korumalı TL Vadeli Mevduat Hesabı Döviz kurunda yaşanan yükseliş ve düşüşlerde birikimlerinizin korunmasını sağlayan mevduat ürünü olmaktadır. Döviz kurunda yaşanan düşülerde TL olan yatırımlarınızın değer kaybetmesini önlemektedir. Ayrıca döviz kurunda yaşanacak olası yükselişlerde yatırımınıza yine kur üzerinden değer katmaktadır. Türk Lirasında yaşanan değer kaybını önlemek için Hazine ve Maliye Bakanlığı güvencesiyle Döviz yatırımlarının Türk Lirasına dönüştürülmesi hedeflenmektedir. Kur korumalı TL Vadeli Mevduat hesabı ile sizlerde yatırımlarınızı koruma altına alabilirsiniz.

Fibabanka Kur Korumalı TL Vadeli Mevduat Hesabı Özellikleri

Kur Korumalı TL Vadeli mevduat hesabında stobaj sıfır (0) olmaktadır.

TL Vadeli Mevduat hesabı için minimum TCMB’ nin faiz oranı esas alınır.

TL Vadeli Kur Korumalı hesaplar için günümüz piyasasında faiz oranı %14,00 olsada Fibabbanka tarafından bu oranın üzerine çıkarak müşteri memnuniyeti planlanmaktadır.

Kur Korumalı TL Vadeli Mevduat hesaplarında piyasa koşullarına göre faiz oranının değişkenlik göstermesi mümkün olmaktadır.

Kur Korumalı TL Vadeli Mevduat Hesabında TCMB’ nin saat 11:00′ de açıkladığı kur esas alınır.

TL Vadeli Mevduat hesabında, vade sonunda faiz ve kur değişiminden hangisi yüksek olursa yüksek olan baz alınarak yatırımcıya ödenir.

Kur korumalı TL Mevduat hesabı olan yatırımcı vade gününden önce çekim yaptığı takdirde destekden faydalanamaz. Vadeden önce çekim yapan yatırımcıya hesabın kapatıldığı tarihteki kurun düşük olanına göre ödeme yapılır. Yapılan ödeme müşterinin vadesiz hesabına nemalandırılır. Bu gibi durumlarda ana para üzerinde değer kaybı olabilmektedir.

Kur Korumalı TL Vadeli Mevduat Hesabı Nasıl Açılır?

Fibabanka müşterisi olmak ve fibabanka kur korumalı tl vadeli mevduat hesabı açmak isterseniz bankanın size en yakın şubesine gitmelisiniz. Fibabanka şubelerinden Kur Korumalı TL Vadeli Mevduat Hesabınızı açabilirsiniz. Ayrıca Fibabanka’ nın dijital kanalları olan mobil bankacılık ve fibabanka internet bankacılığı üzrinden TL vadeli mevduat hesabı açmanız mümkündür.

Mobil Şubeden Kur Korumalı Hesap Açma

Fibabanka mobil şubeden hesap açmak isterseniz eğer Fibabanka mobil şubeye giriş yapmanız ve hesap açma menülerini takip etmeniz yeterli olacaktır. Fibabanka mobil kullanıcısı değilseniz eğer öncelikle yapmanız gereken mobil telefonunuza fibabanka mobil bankacılığı indirmek olacakdır. Mobil bankacılığı indirdikten sonra fibabanka mobil şifrenizi almanız gerekmektedir. Şifrenizi aldıktan sonra Kur Korumalı TL Vadeli Mevduat Hesabını açabilirsiniz.

Fibabanka mobil bankacılık URL:  https://www.fibabanka.com.tr/mobil-bankacilik

İnternet Bankacılığı İle Kur Korumalı TL Vadeli Mevduat Hesabı Açma

İnternet olan her ortamdan hesabınızı açabilirsiniz. Fibabanka internet bankacılığı ile Kur Korumalı TL vadeli mevduat hesabı açmak isterseniz öncelikle internet bankacılığı şifresi almanız gerekmektedir. İnternet Bankacılığı şifrenizi aldıktan sonra Fibabanka internet bankacılığına giriş yaparak Kur Korumalı TL vadeli mevduat hesap açma işleminizi kolaylıkla yapmanız mümkündür.

Fibabanka Kur Korumalı TL Vadeli Mevduat Hesabı Nedir, Fibabanka Kur Korumalı TL Vadeli Mevduat Hesabı nasıl açılır, Fibabanka kur korumalı TL vadeli mevduat hesabı özellikleri nelerdir sorularınız hakkında çok daha detaylı bilgiler almak için Fibabanka Müşteri hizmetlerini arayınız.

Fibabanka Müşteri Hizmetleri İletişim Numarası URL: https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/fibabanka-musteri-hizmetleri-0850-222-77-77-444-88-88/.html

 

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.