«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. Finansbank Emekli Promosyanları

Finansbank Emekli Promosyanları

Finansbank 2022 emekli maaş promosyonu

Emekli Maaşını Finansbank’a Taşıma 2022

Finansbank Emekli vatandaşlarımıza verdiği maaş promosyonu ile 2022′ yılında, emekli vatadaşlarımızın yanında olduğunu göstermektedir. QNB Finansbank emekli maaş promosyonlarını yüksek tutatarak emekli vatandaşlarımızın yüzlerini güldürmeye devam etmektedir. Başka bankalardan emekli maaşı alan kişilerin Finansbank’a emekli maaşını taşıması ile alacağı emekli maaşı promosyon oranları netlik kazanmıştır. Emekli maaşını Finansbanka taşıma, Finansbank emekli promosyonları ve emekli maaşı promosyon tutarları hakkında merak edilen bilgiler haberimizin devamında bulunmaktadır.

Finansbank Emekli Maaşı Promosyonu Ne Kadar 2022

Emekli maaşını Finansbanka taşıyan emekli vatandaşlarımız 2.600 TL gibi yüksek oranlı emekli maaş promosyonundan faydalana bilmektedir. Finansbank emekli maaş promosyonları maaş tutarına göre değişiklik gösterebilir. Emekli maaşını Finansbanka taşıyan kişiler bankanın maaş tutarına göre belirlediği emekli maaş promosyonunu almaya hak kazanırlar. Sizlerde Finansbank emekli maaşı promosyonundan faydalanmak için emekli maaşınızı Finansbanka taşımanız gerekmektedir. Emekli maaş promosyonu için günümüzde bütün bankalar kampanyalar düzenlemektedir. Finansbanka emekli maaşını taşımak isteyen emekli vatandaşlarımız banka şubelerinden kampanyaya dahil olup olmadıklarını öğrenebilirler.

Finansbank Emekli Maaşı Promosyonu İçin Gerekli Koşullar 2022

Finansbank emekli maaş promosyonundan faydalanmak için Finansbank şubelerinden başvuru yapmanız gerekmektedir. Emekli maaş promosyonuna hak kazanmak için Finansbank emekli maaş taahhütnamesini 3 yıl olacak şekilde imzalamalısınız.

Finansbank emekli promosyonu ödemesi almanız için herhangi bir koşul sunmamaktadır.

Emekli maaş promosyonu almanız durumunda 3 yıllık emekli maaşı promosyonu taahhüt süresinin başlangıcı olarak emekli promosyon ödemesinin hesabınıza nemalandırıldığı tarih esas olarak alınmaktadır.

Finansbank’dan emekli maaş promosyonu almak isteyen 18 yaşın altında banka müşterilerinin Anne veya Babasının velayeti gerekiyor. Ayrıca Anne veya babasının velayeti altında bulunanlara ise kendi gelir ve aylık tutarı ile Finansbank aracılığıyla gelir/aylık alan anne veya babasının gelir aylıklarının toplam tutarı baz alınır ve promosyon ödemesi velisine nemalandırılır.

Emekli maaş promosyonu, emekli maaşını finansbanka taşıma ve emekli maaş promosyonu kampanyaları hakkında bilgi almak için URL : https://www.qnbfinansbank.com/emekli-bankaciligi

Cep Telefonundan Emekli Maaşını Finansbanka Taşıma

Emekli maaşını finansbanka taşımak artık çok kolay. Banka şubesine gitmeden cep telefonunuz ile emekli maaşınızı finansbanka taşıyabilir ve emekli maaş promosyonundan faydalana bilirsiniz. Banka şubesine gitmeden cep telefonunuzla emekli maaşınızı finansbanka taşımak için cep telefonunuzdan vereceğiniz dijital onay yeterli olmaktadır. Finansbanka emekli maaşı taşıma işlemini gerçekleştiren banka müşterisi 2.600 TL’ ye kadar maaş promosyonu kazanabilir. Finansbank emekli maaşı taşıma işlemini yapan banka müşterileri bireysel internet bankacılığından ücretsiz olarak EFT/TL havele işlemi yapabilmektedir. Ayrıca emekli maaşını finansbanka taşıyan banka müşterisi ayda iki sefere mahsus olmak üzere diğer banka ATM’lerinden ücretsiz para çekebilirler.

Finansbank Müşteri Hizmetleri Telefon Numarası

Finansbank emekli Maaşı promosyonları ne kadar, finansbank emekli maaşı promosyon kampanyaları ve emekli maaşını finansbanka taşıma işlemleri hususunda çok daha detaylı bilgi almak isterseniz finansbank müşteri hizmetlerini aramanız yeterli olmaktadır.

Finansbank müşteri hizmetleri URL : https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/qnb-finansbank-musteri-hizmetleri-0850-222-0-900/.html

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.