«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. Ziraat Bankası Bankkart Taksitli Nakit Avans Kampanyası

Ziraat Bankası Bankkart Taksitli Nakit Avans Kampanyası

ziraat-bankası-bankkart-taksitli-nakit-avans

Ziraat Bankası Bankkart Taksitli Nakit Avans Kampanyası

Ziraat Bankası Bankkart Taksitli Nakit Avans Kampanyası ; Kamu kurumu Banka’sı olarak faaliyet gösteren Ziraat Bankası Bankkart kullanıcıları için ihtiyaç kredisi kampanyası düzenliyor. Söz konusu olan düşük faizli ihtiyaç kredisi kampanyasını kendi web sitesi üzerinden duyuran banka konu hakkında ki detayları kampanyalar menüsüne eklemiştir. Bir çok banka Kasım ayı ile kampanya düzenlemeye başladı. Bahsi geçen kampanyalar ağırlıklı olarak kredi kartı kullanıcıları ve mobil müşterisi olan yeni müşterileri kapsıyor.

Yalnız Ziraat Bankası tarafından düzenlenen nakit avans kampanyası Bütün Bankkart kullanıcılarını kapsamaktadır. Bugün ki haberimiz Bankkart Taksitli Nakit avans kampanyası hususunda olacaktır. Sizlerde haberimizi okuyarak Bankkart Taksitli Nakit avans kampanyası başvurusu nasıl yapılır bilgilerini öğrenebilirsiniz. Ayrıca haberimizi okuyan okurlarımız Ziraat Bankası Bankkart Taksitli Nakit Avans Kampanyası faiz oranları ve vade süreleri hakkında da bilgiler alabilirler.

Ziraat Bankası Bankkart Taksitli Nakit Avans Kampanyası Başvurusu Nasıl Yapılır

Ziraat Bankasının Bankkart üzerinden başlatmış olduğu nakit avans kampanyasına katılımlar şu şekilde gerçekleşir. Banka’nın bütün şubelerinden başvurunuzu anında yapabilirsiniz. Ayrıca bankkart.com.tr adersine giriş yaparak kampanyalar bölümünden taksitli nakit avans kampanyasını seçerek başvurunuzu hızlı ve güvenli olarak yapabilirsiniz. Ziraat Bankası Bankkart Taksitli nakit avans kampanyası için bir başka başvuru yöntemi ise ziraat bankası mobil şube olmaktadır. Ziraat Bankası Mobil’e giriş yaparak taksitli nakit avans kampanyası için başvuruda bulunabilirsiniz. Bankkart Taksitli nakit avans başvurusu yaparak düşük faiz oranlarından faydalanmak için dilerseniz Ziraat Bankası internet Bankacılığı üzerinden başvuruda bulunabilirsiniz. Söz konusu olan Ziraat Bankası Bankkart Taksitli Nakit Avans kampanyası için dilerseniz müşteri hizmetlerinden destek alabilir başvuruda bulunabilirsiniz.

Başvuruda bulunmanız için öncelikle Bankkart kullanıcısı olmanız gerekecektir. Müşteri hizmetleri üzerinden de Bankkart kredi kartı başvurunuzu anında yapabilir ve başvurunuz onaylandıktan sonra taksitli nakit avans başvurusunda bulunabilirsiniz. Eğer Bankkart kullanıcısı iseniz bu başlıkta belirtilen bütün yöntemler ile nakit avans başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz. Bankkart başvurusu nasıl yapılır hususunda detaylı bilgiler almak isterseniz url’ye https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/ziraat-bankasi-bankkart-kredi-karti-basvurusu/.html tıklayarak Bankkart Başvurusu Nasıl yapılır haberimizi okuyarak gerekli bilgileri alabilirsiniz. Bir alt başlıkta kampanyanın detayları hakkında bilgiler bulunacaktır. Alt başlığımızı okuyarak kampanyanın detaylarını öğrenebilirsiniz.

ziraat_bankası_kredi_kartı_başvurusu
Ziraat Bankası Bankkart Kredi Kartı Başvurusu Bankkart Taksitli Nakit Avans Başvurusu

Bankkart Taksitli Nakit Avans Kampanyası Detayları / Bankkart Taksitli Nakit Avans Kampanyası %1,37 Faiz Oranı

Ziraat Bankası tarafından sunulan Bankkart Taksitli Nakit avans kampanyası 1 ile 30 kasım 2022 tarihleri süresince geçerli olacaktır. Bankkart Taksitli Nakit avans kampanyası faiz oranı %1,37 olarak belirtilmiştir. Sizlerde kampanyaya katılım sağlayarak %1,37 faiz oranı ile nakit avans kullanabilirsiniz. Taksitli nakit avans kampanyası için belilenen vade süreleri 2 ile 12 ay arası olarak belirtilmiştir. Sizlerde dilerseniz 2 ile 12 ay vade seçenekleri ile düşük faizli nakit avans kullanabilirsiniz. Bu kampanya için sadece Bireysel Bankkart ile yapılacak taksitli nakit avans işlemleri kampanya kapsamında değerlendirilir. Lakin Bankkart Başak, Bankkart Business ile ücretsiz Bankkart kullanılarak yapılan işlemler kampanya kapsamına dahil olmayacaktır.

Bilhassa bu kampanya için nakit çekme özelliği engellenmiş kartlar ile taksitli nakit avans kullandırılmamaktadır. Faiz tutarı üzerinden %5 BSMV ile %15 KKDF alınır. Bu kampanya kapsamında taksitler ise dönem borcunuza eklenir. Ayrıca yine bu kampanya özelinde nakit avans işleminin iade ya da iptali yapılmaz. Kampanya şartları arasında bilmeniz gereken bir diğer husus ise Banka’nın gerek gördüğü durumlarda kredi kartlarının nakit çekim özelliğini engelleyebilir olmasıdır. Ziraat Bankası Bankkart Taksitli Nakit Avans Kampanyası Detayları ve Bankkart Taksitli Nakit Avans Başvurusu hakkında bilgi almak ve Bankkart Mobil’i yüklemek için url’ye https://www.bankkart.com.tr/kampanyalar/genel-kampanyalar/ucretsiz-ve-indirimli-faizli-2-12-taksitli-nakit-avans-kampanyasi tıklamanız yeterli olacaktır.

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.