«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. Vakıfbank Kredi Faiz Oranlarında İndirim Yaptı

Vakıfbank Kredi Faiz Oranlarında İndirim Yaptı

VVVVVVVVVVVVVVV

Vakıfbank Bütün Kredi Faiz Oranlarını Düşürdü

Değerli okuyucularımız kamu bankası olmanın avantajını kullanan vakıfbank bütün kredi faiz oranlarında indirim yaparak kredi kullanmak isteyen bütün vatandaşlarımıza müjdeli haber vermiştir. Hem bireysel ihtiyaç kredisinde hem taşıt kredilerinde hemde konut kredilerinde kredi faiz oranlarını düşürmüş ve konut kredisi, taşıt kredisi ve bireysel ihtiyaç kredisi kullanmak isteyen ve kredilerin yüksek olmasından dolayı kredi kullanmayan herkes için atılım yapmış kampanya yapmış ve kredi oranlarının hepsinin faizini düşürmüştür.

Vakıf bankın sağlamış olduğu bu imkan ve olanakları kredi faiz oranlarının yüksek olmasından şikayet eden ve kredi kullanmayan vatandaşlarımızın önünü açmıştır. Değerli okuyucularımız olur da sizlerinde her hangi bir kredi ihtiyacınız olabilir. O zaman yapmanız gereken işlem bütün bankaların kredi oranlarını tek tek karşılaştırmanız olmaktadır. Özellikle bütün bankaların kredi faiz oranlarını vakıfbank’ın kredi faiz oranları ile karşılaştırmanız sizlerin yararına olacaktır. Bütün bankaların konut kredisi, taşıt kredisi, bireysel ihtiyaç kredisi faiz oranları sitemizde mevcuttur. İstediğiniz bankanın ve kredilerin bütün hepsini birbirleri ile karşılaştırabilir ve sizler için en uygun kredi faiz oranı hangisi ise onu bulabilirsiniz. Şimdi yazımızı daha fazla uzatmadan vakıfbank tarafından düşürülen kredi faiz oranlarının hepsini tek tek inceleyelim ve kredi faiz oranlarını açıklayalım.

Vakıfbank Taşıt Kredisi Faiz Oranları ve İndirimi

Değerli okuyucularımız Vakıfbank daha önceleri 1.72 olan ikinci el ve sıfır taşıt kredisi faiz oranını yapmış olduğu indirim ile 1.55 indirmiştir.

Vakıfbank Konut Kredisi Faiz Oranları İndirimi

Değerli okuyucularımız konut kredisi faiz oranlarında da indirim yapan vakıfbank daha önce 1.5 milyon lira üst limitine kadar olan konut kredisi faiz oranını 1.63′ den yüzde 1.49 çekmiş ve indirim yapmıştır.

Vakıfbank Bireysel İhtiyaç Kredisi Faiz Oranı İndirimi

Değerli okuyucularımız vakıfbank müşterileri için bireysel ihtiyaç kredisi faiz oranlarında da indirim yapmış daha önceleri 1.7 oranında olan kredi faiz oranını yüzde 1.55’e çekerek indirim yapmıştır.

Değerli okuyucularımız sizlerde vakıfbank düşük faizli konut kredisi, taşıt kredisi ve bireysel ihtiyaç kredisi imkan ve olanaklarından yararlanmak isterseniz eğer yine bir üst yazımızda da sizlere tavsiyede bulunduğumuz gibi bütün bankaların kredi faiz oranlarını tek tek karşılaştırın ve ona göre size hangi bankanın hangi kredisi uygun ise o krediye başvurun. Bu karşılaştırma sizlerin yararına olacak ve bütün bankaların faiz oranlarını sitemizde bulabileceksiniz. Ülkemizin en köklü ve en güzide bankalarından birisi olan aynı zamanda kamu bankası olan vakıfbank yeni yapmış olduğu indirimlerle cazip hale gelmiştir. Değerli okuyucularımız haberimizin başlığında da olduğu gibi vakıfbank kredi faiz oranları indirimi konusunda ve hususunda merak ettiğiniz ve aklınıza takılan sorular olursa eğer haberimizin en alt bölümünde mevcut olan yorum bölümünden bizlere ulaşa bilir ve istediğiniz soruları sorabilirsiniz…

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *