«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. Ziraat Başak Kart Nedir

Ziraat Başak Kart Nedir

ziraat_başak_kart_nedir

Ziraat Bankası Başak Kart Nedir / Ziraat Başakkart Başvurusu

Ziraat Başak kart Nedir sorularınızın cevaplarını bugun ki haberimizde bulabilirsiniz. Yurdumuzun güzide Bankaları arasında her zaman kendine yer bulan Ziraat Bankası Kredi Kartları ile müşterilerine büyük avantajlar sağlıyor. Aynı zaman da Ziraat Bankası Kamu Banka’sı olması nedeniyle Yurdumuz insanına yüksek oranda güven veriyor. Ziraat Bankası Kamu Kurumu bankası olduğu için müşteri memnuniyetini her zaman birinci planda tutmayı kendisine görev olarak benimsemiştir. Burada belirtmiş olduğumuz nedenlerden dolayı Yurdumuz insanı tarafından en çok rağbet gören Banka’lar arasında her zaman yerini almıştır.

Ziraat Başak kart Bankkart Kart’ın farklı özelliklere ve avantajlara sahip olan bir ürünüdür . Söz konusu olan Ziraat Başak kart kullanım açısından çiftçiler, tarımsal işler ve zirai alanlarda iş yapanlar tarafından tercih edilen bir kredi Kartıdır. Ziraat Başakkart aynı zamanda hem kredi kartı hem de Banka kartı olarak kullanılan Bankkart ürünüdür. Bahsi geçen kart tarımsal alanlar, hayvancılık, zirai alanlar ve çifçilere çok daha fazla avantaj sağlamaktadır. Bu nedenlerden dolayı en fazla tarımcılık ve besicilik yapan kişiler tarafından tecih edilmektdir. Ziraat BaşakKart Başvurusu Nasıl Yapılır, Ziraat Başak kart özellikleri nelerdir ve Ziraat Başakkart avantajları hususunda bilgiler haberimizin devamında bulunmaktadır. Sizlerde haberimizi okuyarak aklınıza takılan sorulara cevaplar almış olursunuz.

Ziraat Başak Kart Başvurusu Nasıl Yapılır

Bankkart Başak kart başvurularınızı Ziraat Bankası’nın bütün şubelerinden yapabilirsiniz. Şubeden Ziraat Başak kart başvurusu yapmak isterseniz size en yakın Ziraat Bankası şubesine giderek başvuru işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Bankkart Başak kart başvurunuzu dilerseniz Ziraat Bankası ATM’lerinden de yapabilirsiniz. Başvuru metotları arasında bankanın dijital kanallarıda olmaktadır. Ziraat Bankası mobil şube ve Ziraat bankası internet şube üzerinden de yapmanız mümkün olmaktadır. Dilerseniz url’ye https://www.bankkart.com.tr/kartlar/kurumsal-kartlar/bankkart-basak tıklayarak Bankanın resmi web sitesi üzerinden başvuruda bulunabilirsiniz. Ziraat BaşakKart başvurusu için SMS üzerinden de başvurunuzu hızlı olarak gerçekleştirirsiniz. Burada belirtilen bütün yöntemler ile Ziraat Başak Kart Başvurusu işlemlerinizi hızlı ve güvenli olarak yapabilirsiniz. Söz konusu olan Ziraat BaşakKart Başvurusu için dilerseniz üst tarafta vermiş olduğumuz link’e tıklayarak başvuru işlemleri için detaylı bilgiler alabilirsiniz.

Ziraat Başak Kart Özellikleri / Bankkart Başak Kart Özellikleri

  • Akaryakıt, gübre ve zirai ilaç gibi tarımsal girdi satan üye işyerinden alışveriş yaparken Bankkart Başak’a  tanımlı tarımsal kredinizi dilediğiniz gibi kullanabilirsiniz.
  • Ayrıca Ziraat Başak’ın  banka kartı niteliği ile anlaşmalı üye işyerlerinden taksitli alışveriş yapabilir ve bilhassa kredinizi kullanarak 5 ay vade ile faizsiz dönem avantajını kullanabilirsiniz.
  • Durumunuzun müsait olması halinde indirimli faiz oranlarından faydalanabilirsiniz.
  • Başak Kart özelliği ile Krediniz için kullandığınız gün kadar faiz ödersiniz.​
  • Ödemelerinizi yaparken dilerseniz kredi vadesini, hasat zamanına göre düzenlersiniz.
  • TMO ve destekleme ödemelerinize tek bir kart ile dilediğiniz zaman ulaşabilirsiniz.
  • Ziraat Bankası Bankkart üye iş yerlerinde kartınızın kredi kartı ödeme özelliğini aktif ederek taksitli alışveriş yapabilirsiniz.
  • Nakit ihtiyacınızı Ziraat Bankası’nın ATM’lerinden ve yurt içi ve yurt dışındaki Visa/MasterCard amblemli diğer tüm ATM’lerden anında karşılarsınız.

Ziraat Bankkart Başakkart Nedir, Başak Kart Özellikleri nelerdir, Bankkart Başak Kart Avantajları nelerdir ve Bankkart Başak Kart Başvurusu nasıl yapılır hususunda ziraat bankası müşteri hizmetlerini arayarak müşteri temsilcilerinden bilgiler alabilirsiniz. Ziraat Bankası Müşteri Hizmetleri telefon numarası ve Bankkart  haberleri hakkında ilginizi çekeceğinizi düşündüğümüz haberleri aşşağıda yayımlıyoruz. Burada belirtilen url’lere tıklayarak merak etmiş olduğunuz konular hakkında detaylı bilgiler alabilirsiniz.

Ziraat Bankası İletişim Hattı :  https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/ziraat-bankasi-musteri-hizmetleri-numarasi/.html

Ziraat Bankası Bankkart Başvurusu : https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/ziraat-bankasi-bankkart-kredi-karti-basvurusu/.html

Bankkart Gold Başvurusu : https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/ziraat-bankasi-bankkart-gold-basvurusu/.html

Genç Bankkart Başvurusu : https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/bankkart-genc-basvurusu-bankkart-genc-nedir/.html

 

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.