«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. Ziraat Bankası Bankkart Gold Başvurusu

Ziraat Bankası Bankkart Gold Başvurusu

bankkart_gold_başvurusu

Ziraat Bankası Bankkart Gold Kredi Kartı / Ziraat Bankası Bankkart Gold Banka Kartı

Ziraat Bankası Bankkart Gold Başvurusu; Söz konusu olan Bankkart Gold hem kredi kartı hem de banka kartı olarak kullanılır. Kredi kartlarının doğru kullanımı hepimiz için önemlidir. Bilhassa kullanmakta olduğumuz Kredi Kartlarının özellikleri ve avantajları hususunda da bilgi sahibi olmamız faydalı olacaktır. Bankalar çok çeşitli kredi kartı ürünleri ile hizmetler veriyor. Yalnız kredi kartı kullanımında ve tercihimizde mutlaka aylık ve yıl düzeyinde yapmış olduğumuz harcamaları ve alışverişleri göz önünde bulundurmalı ve bu duruma göre Kredi Kartı seçimi gerçekleştirilmelidir. Çok fazla özelliği ve avantajı bulunan kartlardan birisi ise Bankkart Gold olarak karşımıza çıkmaktadır.

Bugün ki haberimizde Ziraat Bankası Bankkart Gold özelliklerine açıklık getirmek istedik. Ayrıca Ziraat Bankası Bankkart Gold avantajları nelerdir ve Ziraat Bankası Bankkart Gold başvurusu nasıl yapılır bilgilerini de açıklayacağız. Sizlerde yazımızı okuyarak Ziraat Bankası Bankkart Gold Başvurusu nasıl yapılır ve Bankkart Gold başvuru yöntemleri hakkında merak etmiş olduğunuz bilgileri öğrenebilirsiniz.

Ziraat Bankası Bankkart Gold Başvurusu Nasıl Yapılır

Bankkart Gold Başvurusu hakkında aradığınız bilgileri bu başlık altında bulabilirsiniz. Ziraat Bankası’nın bütün şubelerinden Bankkart Gold Başvurusu işleminizi anında yapabilirsiniz. Bunun için tek yapmanız gereken size en yakın banka şubesine giderek başvuru talebinde bulunmanızdır. Diğer bir başvuru yöntemi ise Bankkart.com .tr üzerinden gerçekleştirilir. Dilerseniz Ziraat Bankası Mobil şube ve Ziraat Bankası internet şube üzerinden yapılan başvuru yöntemidir. Bankanın bütün dijital kanalları üzerinden Bankkart Gold Kart Başvurusunu anında güvenli ve hızlı olarak gerçekleştirebilirsiniz.

Başvuru hususunda diğer bir metot ise Banka’nın ATM’leri olmaktadır. Çok yaygın ATM’ağına sahip olan Ziraat Bankası ATM’leri üzerinden kredi kartı ve banka kartı başvurusu yapmanız mümkündür. ATM’den Bankkart Gold başvurusu yapmak isterseniz başvurular kısmından T.C. numaranızı girerek Kredi Kartı ve Banka Kartı başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz. Diğer bir başvuru yöntemi ise SMS bankacılığı ile yapılır. İsterseniz Ziraat Bankası müşteri hizmetleri üzerinden de Bankkart Gold başvurusu yapabilirsiniz.

Bankkart Gold Avantajları Nelerdir

Bankkart Gold Başvurusu işlemini tamamlayarak Bankkart ailesine katılanlar alışverişin tadını ve keyfini çıkarmaya başlayabilir. Gold kartınızı Hem Kredi Kartı ve Banka kartı olarak kullanabilirsiniz. Bankkart Gold Kart avantajı ile anlaşmalı üye işyerlerinde taksitli alışveriş yapabilirsiniz. Ayrıca alışverişlerinizden ParaPuan kazanırsınız. Söz konusu olan Gold Kart ile Bankkart indirimlerinden de faydalanırsınız. Dilerseniz yaptığınız alışverişlerden sonra Bankkart Lira ile ödemelerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Elektronik eşya alışverişlerinizi 3 taksit yada iki ay ertelemeli olarak ödeyebilirsiniz. Sizlere sağladığı avantajlar ile Elektronik alışverişlerinizde 500 TL tutarında Bankkart Lira kazanabilir giyim ve aksesuar alışverişlerinizde üç taksit avantajlarından yararlanabilirsiniz.

Bankkart Gold Kart Özellikleri Nelerdir

Ziraat Bankası Bankkart Gold özellikleri ile temassız ödeme yapabilirsiniz. Temassız ödemelerinizi 750 TL’kadar şifresiz 750 TL’nin üzerinde alışverişlerinizi ise şifreli olarak gerçekleştirirsiniz. Bankkart Gold Kredi Kartı kullanıcıları kredi kartı özelliğinden faydalanarak kazanmış olduğu puanları alışverişlerinde kullanabilirler. Yine bu kartın özelliği ile günün her saatinde nakit avans kullanabilirsiniz. Bankkart Gold Kredi Kartı özelliği ile kazandırdığı puanları birleştirerek istediğiniz gibi kullanabilirsiniz.

bankkart_gold_başvurusu
Bankkart Gold Başvurusu Nasıl Yapılır

Ziraat Bankası Bankart Gold özelliğinden faydalanarak online alışverişlerde banka kartı ve kredi kartı olarak kullanabilir 3 boyutlu ödeme sistemi ile 3D Secure alışveriş yapabilirsiniz. Bankkart Gold Kart tüm kredi kartı ve banka kartı özelliklerine sahiptir. Kart kullanımında ortak ve tek şifre kullanırsınız. Bankkart Golad Kart’ın ön yüzünde kredi kartı numarası ve kartın son kullanma tarihi bulunur. Arka yüzünde ise Banka Kart numarası ve son kullanım tarihi bulunur. Haberimizin konusu olan Ziraat Bankkart Gold başvurusu nasıl yapılır , Ziraat Bankası Bankkart Gold avantajları nelerdir ve Bankkart Gold özellikleri hakkında çok daha detaylı bilgileri url’ye https://www.bankkart.com.tr/kartlar/bankkartlar/bankkart-gold tıklayarak bankanın resmi web sitesinden öğrenebilirsiniz.

İlginizi çekeceğini düşündüğümüz Ziraat Bankası haberlerine utl’ye tıklayarak giriş yapabilirsiniz.

Ziraat Bankası Bankkart Kredi Kartı başvurusu : https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/ziraat-bankasi-bankkart-kredi-karti-basvurusu/.html

Ziraat Bankası Genç Bankkart Başvurusu : https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/bankkart-genc-basvurusu-bankkart-genc-nedir/.html

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.