«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. Vakıfbank Kredi Kartı Bloke Kaldırma

Vakıfbank Kredi Kartı Bloke Kaldırma

blok-edilen-kredi-kartlari-

VAKIFBANK Kredi Kartı BLOKE Kaldırma

Değerli okuyucularımız bugün sizler için vakıfbank kredi kartı bloke nasıl kaldırılır onu açıklamak istiyoruz. Son zamanlarda ülke genelinde yaşanan ekonomik kriz nedeni ile bir çok firma konkordato vermiş bir çok firma iflasını açıklamış orta ölçekli bir çok iş yeri kepenk kapatmış ve bir çok firmada iflastan kurtulmak adına maliyetlerini düşürmek için küçülme yoluna giderek işçi çıkarma yöntemini uygulamıştır. Yaşanan bu sıkıntılardan dolayı ülke genelinde işsiz sayısında artış yaşanmış ve işsiz kalan bir çok vatandaşımız kredi kartı borcunu ödeyemediği için kulanmış olduğu kredi kartlarına bloke konulmuştur. Şimdi sözü daha fazla uzatmadan hepiniz tarafından çok merak edilen hususu bilgilerinize sunmak istiyorum.

Vakıfbank Kredi Kartı BLOKE Kaldırma İşlemleri Nasıl Yapılır?

Değerli okuyucularımız son zamanlarda kredi kartı bloke işlemlerinde çok fazla artışlar yaşanmıştır. Fakat merak ettiğiniz konuyu açıklayalım sonrada detaylarını beraber inceleyelim. Elbette kredi kartı blokesi kaldırılıyor. Fakat bunu için yapmanız gereken çok önemli husus ve detaylar vardır. İlk detayı açıklayacak olursak eğer ilk yapılması gereken işlem mutlak suretle bloke konulan kredi kartı borcunun tamamının ödenmesi gerekmektedir. Tamamını ödediğiniz kredi kartı borcunuz bu işlem için ilk yapılması gereken ve en önemli detaydır.

KREDİ KARTI BLOKE KALDIRMA işleminin kaldırılması için tamamını ödediğiniz borçtan sonra kredi kartınızdaki bloke en geç 24 saat içinde kaldırılacak ve banka tarafından sizlere konu hakkında bilgiler verilecektir. Fakat tamamını ödeyerek borcunuzu kapatmış olsanız bile banka güncelleme yapmadığı için bu işlem gerçekleşmemiş olabilmektedir. Böyle bir durum ile karşı karşıya kalırsanız eğer o zaman yapmanız gereken tek işlem bankanızın müşteri hizmetlerini arayarak borcunuzun tamamını kapattığınızı bildirmeniz ve Kredi Kartı BLOKE işleminin kaldırılmasını söylemeniz gerekmektedir. Eğer bu işlemi yaparsanız kredi kartınıza konulan bloke işlemi en geç bir saat süre zarfı içinde kesinlikle kaldırılacak ve bankanız tarafından aranarak sizlere bilgiler verilecektir.

KREDİ Kartına BLOKE Konulması Kredi Notunu Etkiler Mi?

Bankalar artık müşterilerine kredi katı ve kredi verirken öncelikle müşterinin kredi notuna bakmaktadırlar. Kredi notu düşük olan kişilerin bütün bankacılık işlemleri zorlaşmaktadır. Kredi Kartı BLOKE konulması kişinin elbette kredi notunu düşürecektir. Bu nedenle mutlak suretle kredi kartınızı yapılandırma işlemi yapmanızı sizlere tavsiye etmekteyiz. Özellikle de kredi kartı borcunuzu 90 günü aşmadan yapılandırmanız sizin yararınıza olacaktır. 90 günü aşmadan yapılandırma yaparsanız eğer banka size hukuki işlem başlatmayacaktır. Aynı zamanda bloke konulan kredi kartınızın blokesi kaldırıldıktan sonra kredi kartınızın kart limiti ve nakit avans limitinde düşüşlerde yaşana bilmekte olup yalnız bu işlem her banka tarafından uygulanmamaktadır. Kredi Kartı BLOKE işlemi kaldırıldıktan sonra bundan sonraki dönemlerde ödemelerinizi günü geçmeden nizami şekilde yaparsanız eğer yeniden kredi notunuz yükselecek ve nakit avans ve kredi kartı limitinizde yeniden yükseltilecek ve yine bankanız tarafından sizin tarafınıza telefon veya SMS yolu ile bilgiler verilecektir.

Vakıfbank Kredi Kartı Bloke Kaldırma işlemi hususunda merek ettiğiniz bütün konuları ve aklınıza takılan veya cevabını bulamadığınız bütün soruları haberimizin alt tarafında yer alan yorum kısmını kullanarak bizlere ulaşa bilir ve sorularınızı sora bilirsiniz. Ayrıca sadece bu hususla alakalı değil bütün bankaların kredi kartları ve kredi kartı kampanyaları, konut kredisi, taşıt kredisi ve bireysel ihtiyaç kredileri bankaların müşteri hizmetleri ve bankacılık sektörü ile alakalı bütün soruları da sorabilirsiniz…

 

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *