«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. Ziraat Katılım Çalışma Saatleri

Ziraat Katılım Çalışma Saatleri

Ziraat Katılım Saat Kaçta Açılıyor

Ziraat Katılım Çalışma Saatleri 2023 / Ziraat Katılım Mesai Saatleri 2023

Ziraat katılım çalışma saatleri ; Ziraat katılım bankası 2023 yılı için çalışma ve mesai saatlerini güncelleyerek resmi web sitesinden duyurmuştur. Covid 19 kaynaklı son üç yıl boyunca değişkenlik gösteren çalışma ve mesai saatleri herkesin aklında soru işaretleri bırakmıştır. Bankaların ve bütün kamu kurumlarının çalışma ve mesai saatlerinde sürekli değişiklikler yaşanmıştır. Ziraat katılım bankası çalışma saatleri 2023 , Ziraat katılım açılış saatleri 2023 , Ziraat katılım kapanış saatleri ve Ziraat katılım mesai saatleri hakkındaki bütün detaylar haberimizin devamında bulunmaktadır.

Ziraat Katılım Saat Kaçta Açılıyor 2023

Ziraat katılım çalışma saatleri ; Kamu kurumu bankası olarak hizmet veren Ziraat Katılım bankası 2023′ yılı için son yaptığı saat güncellemesinden sonra sabah saat 09:00′ da açılarak mesaiye başlamaktadır. Son iki yıl boyunca esnek çalışma ve uzaktan çalışma gibi nedenlerden çalışma saatleri sürekli olarak değişmişti. Son yapılan saat güncellemesi ile kamu bankası olan Ziraat katılım her hangi bir değişiklik olmadığı sürece 2023 yılı boyunca hafta için hergün saat 09:00′ da açılarak mesaiye başlayacaktır. Ziraat Katılım Bankası saat 09:00’da açılarak mesaiye başladıktan sonra saat 12:30 ile 13:30 arasında öğlen saati uygulamasına girmektedir. Öğlen saati uygulaması 13:30’da son bulan banka yine 13:30′ da açılarak hizmetlerini vermeye başlamaktadır.

Ziraat Katılım Saat Kaçta Kapanıyor 2023

Ziraat katılım bankasının kapanış saati son yapılan saat güncellemesinin ardından 17:00′ olarak banka tarafından belirlenmiştir. Banka tarafından belirlenen ziraat katılım açılış saati, ziraat katılım bamkası kapanış saati ve ziraat katılım mesaai saatleri güncellemeleri bankanın resmi web sitesinde bulunmaktadır.

Ziraat Katılım resmi web sitesi URL : https://www.ziraatkatilim.com.tr/

Ziraat Katılım Resmi Tatillerde Açık Mı 2023 ?

Ziraat Katılım Mesai Saatleri 2023 ; Ziraat katılım bankası kamu kurumu bankası olarak hizmet vermektedir. Söz konu olan Resmi tatil ve Dini bayram günlerinde kapalı olmaktadır. Fakat banka müşterileri bütün banka ve bankacılık işlemlerini bankanındijital kanllarından ve ATM’ lerinden yapabilirler.

Ziraat Katılım Hafta Sonları Açık Mı 2023 ?

Ziraat katılım bankası hafta içi hergün saat 09:00’da açılır saat 12:30 ile 13:30 arasında öğlen saati uygulamasına girer. Saat 13:30’da yeniden mesaiye başlayan banka saat 17:00′ da kapanış yapmaktadır. Hafta içi hergün açık olan Ziraat katılım bankası hafta sonu olan cumartesi ve pazar günleri kapalı olmaktadır.

Zitaat Katılım İletişim Hattı

Ziraat Katılım iletişim hattı banka kapalı olsa bile müşterilerine 7/24 hizmet vermektedir. Ziraat Katılım açılış saatleri 2023 , Ziraat katılım kapanış saatleri ve ziraat katılım mesai saatleri hakkında en güncel bilgileri almak için bankanın müşteri temsillerini arayarak konu hakkında bilgiler alabilirsiniz.

ziraat katılım iletişim hattı UTL:  https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/ziraat-katilim-iletisim-hatti/.html

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.