«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. Akbank Davet Et Kazan Kampanyası

Akbank Davet Et Kazan Kampanyası

davet_et_kazan_kampanyası

Akbank Davet Et Kazan Kampanyası

Akbank Davet Et Kazan Kampanyası devam ediyor. Yurdumuzun güzide bankaları arasında her zaman kendine yer bulan Akbank son zamanlarda yapmış olduğu kampanyalar ile isminden sıklıkla bahsettiriyor. Akbank her zaman güleryüzlü personlleri ve konusunda uzman personelleri ile müşteri memnuniyeti kazanmasını bilmiştir. Müşteri memnuniyeti Akbank için çok önemlidir. Aslında müşteri memnuniyeti bütün bankalar için büyük önem arz eder. Lakin her banka müşteri memnuniyetini kazanamaz. Lakin Akbank bankacılık alanında vermiş olduğu profosyenel hizmetler ile her zaman bu hususta başarılı olmuştur.

Bankanın yapmış olduğu kampanyalar, güler yüzlü uzman personeller ve müşterilerine sağladığı avantajlar müşteri memnuniyeti kazanmak açısından büyük önem taşımıştır. Son zamanlarda Akbank’ın gündem olan kampanyalarından birisi Akbank Davet Et Kazan Kampanyası olmaktadır. Akbank Davet Et Kazan Kampanyası nedir, Akbank Davet Et Kazan Kampanyasına nasıl katılım sağlanır ve Devat Et Kazan Kampanyasının detayları nelerdir hususunu okurlarımız için yayımlıyoruz. Sizlerde haberimizi okuyarak Akbank Davet Et Kazan Kampanyası hakkında aradığınız bilgileri bularak haberimizden faydalanabilirsiniz.

Akbank Davet Et Kazan Kampanyası Nedir

Akbank Davet Et Kazan Kampanyası nedir sorusunun cevabını bu başlık altında bulabilirsiniz. Davet Et Kazan Kampanyası sizlere 1.000 Bin TL chip para kazanma fırsatı veriyor. Kampanyaya katılarak her bir tanıdığınızı Akbank’lı yapmanız gerekiyor. Bu şekilde hem Akbank yeni müşteri kazanmış olurken aracı olduğunuz için sizlerede 200 TL chip para veriyor. Toplam 5 arkadaşınızı Akbank’lı yaptığınızda 1.000 Bin TL chip Para kazanmış oluyorsunuz.

Akbank Davet Et Kazan Kampanyası Detayları

Akbank Davet Et Kazan kampanyası için 5 yakınınızı Akbank’lı yaparak 1.000 TL chip para kazanıyorsunuz. Söz konusu olan kampanyaya katılım için arkadaşınızı mobilden akbank’lı yapmalısınız. Akbank Mobil ile 5 arkadaşınıza Davet Kodu gönderebilirsiniz. Her bir davete katılım için 200 TL chip para kazanıyorsunuz. Davet edilen kişinin davet kodunuzu kabul ederek Akbank Mobil’i akıllı telefonuna indirmesi gerekiyor. Davet kabulü gerçekleştikten sonra 200 TL chip para kazanmış oluyorsunuz. Bu işlemi 5 yakınınıza yaparak toplamda 1.000 TL kazanmış olacaksınız.

Akbank Davet Et Kazan Kampanyasına Nasıl Katılırım ?

Akbank Davet Et Kazan Kampanyasına katılım sağlamak için Mobil Bankacılık üzerinden yapacağınız çok basit işlemler ile katılım sağlarsınız. Davet Et Kazan Kampanysına katılmak için öncelikle Akbank Mobil’e giriş yapmalısınız. Lakin Akbank Mobil Kullanıcısı değilseniz goole Play ‘dan Akbank Mobil uygulamasını indirmeniz gerekecektir. Davet Et Kazan Kampanyası için Mobil’e giriş yaptıktan sonra kampanyalar menüsüne tıklamalısınız. Daha sonra size özel kampanyalardan <DAVET ET KAZAN> seçmelisiniz. Bu işlemiyatıktan sonra kullanım koşullarını kabul onaylayarak devam ediniz. Sonrasında ise davet kodunuz görünecektir. Davet kodunu ister kopyalayark paylaşabilir isterseniz paylaş”a basarak yakınınız ile direk olarak paylaşabilirsiniz.

davet-et-kazan-kampanyası-ile-100-tl-chip-para
Akbank Davet Et Kazan Kampanyası

Akbank Davet Et Kazan Kampanyası için Davet Kodu gönderdiğiniz arkadaşınızın Akbank Mobil’i indirerek davet kodunu girdikten sonra Akbank’lı olmak istiyoruma tıklaması gerekir. Böylelikle Akbank Davet Et Kazan Kampanyasına katılım sağlamış olursunuz. Akbank Davet Kazan Kampanyasında her bir davet kabulü 200 TL chip para demektir. Toplamda 5 davet ile 1000 Bin TL chip para kazanmış olacaksınız. Davet Et Kazan Kampanyasına davet gönderdiğiniz arkadaşlarınızda katılabilmektedir.

Davet Kodu göndermiş olduğunuz arkadaşlarınız ve yakınlarınızda kendi çevresine davet kodu göndererek 1.000 TL chip para kazanabilirler. Akbank Davet Et Kazan Kampanyası hakkında çok daha detaylı bilgiler için url’ye https://www.akbank.com/tr-tr/kampanyalar/Sayfalar/davet-et-kazan.aspx tıklayarak bankanın resmi web sitesine erişim sağlayabilirsiniz. Ayrıca Akbank müşteri hizmetleri 365 gün 7/24 olmak üzere hizmetler sunmaktadır. Akbank iletişim hattı bilgilerini url’ye https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/akbank-musteri-hizmetleri-akbank-direk-baglanma-444-25-25/.html tıklayarak öğrenebilirsiniz.

 

 

 

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.