«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. Vakıfbank ATM’den Günlük Para Çekme Limiti

Vakıfbank ATM’den Günlük Para Çekme Limiti

vakıfbank_bankamatik_para_çekme_limiti

2022 Yılı Vakıfbank ATM’den para çekme limiti ne kadar hakkında aradığınız bilgileri haberimizde bulabilirsiniz. Vakıfbank kamu kurumu bankası olarak hizmet sunan bankalardan birisidir. Bankanın işleyiş politikası öncelikle müşteri memnuniyeti üzerinedir. Bankanın diğer bir özelliği ise Ülke genelinde en fala ATM’si olan bankalar arasında olmasıdır. Vakıfbank bütün il ve ilçelerde Bankatik’ler bulundurarak müşterilerine zaman kazandıran Banka’dır. Banka her sene olduğu gibi 2022 yılı içinde ATM’den Para Çekme ve ATM’den Para yatırma limitlerinde güncelleme yapmıştır.

Vakıfbank ATM’den Günlük Para Çekme Limiti 2022 / Bankamatik’ den Günlük Para Çekme Limiti

Vakıfbank ATM’den günlük para çekme limiti ve Vakıfbank ATM’den günlük para yatırma limiti bugün ki haberimizin konusudur. Sizlerde haberimizi okuyarak Vakıfbank ATM’den para çekme limiti ne ve Vakıfbank ATM’lerinden günlük para yatırma limiti nedir sorularınıza cevaplar almış olacaksınız. Vakıfbank Bankamatik’lerinden 2022 yılı para çekme limiti ve para yatırma limiti için haberimizden faydalanabilirsiniz.

Vakıfbank ATM’den Günlük Para Çekme Limiti Ne Kadar ?

Vakıfbank ATM’den günlük para çekme limitini 2022 yılı için güncellemiştir. Yapılan güncellemeden sonra Vakıfbank ATM’den para günlük para çekme limiti 5.000 Bin Türk Lirası olmuştur. Bu doğrultuda bir kişi gün içerisinde Vakıfbank ATM’lerinden 5.000 Türk Lirası çekebilmektedir. Banka tarafından yapılan diğer bir güncelleme ise Bankomat kart ve kredi kartları ile yapılan temassız ödemeler için yapılmıştır. Bankomat kart ve Kredi kartı ile temassız ödeme limiti 120. TL’den 250 TL’ye çıkarılmıştır.

vakıfbank-atm-para-çekme-limiti-ne-kadar
Vakıfbank ATM’den günlük para çekme limiti

Vakıfbank ATM’den günlük Para Çekme Limiti Nasıl Arttırılır ?

Vakıfbank ATM’lerinden para çekme limiti nasıl arttırılır sorusunun cevabı bu başlık altında bulunuyor. ATM’den günlük para çekme limit artışını yapmak isterseniz burada belirtilen yöntem ile yapabilirsiniz. Burada belirtilen yöntemi sırası ile yapmanız halinde Vakıfbank ATM’den günlük para çekme limiti arttırma işlemini yapmış olacaksınız. Aralarından birer boşluk bırakarak KMH, TC Kimlik numarası ile istenilen yeni limiti yazarak 5724’e kısa mesaj göndermelisiniz. Dilerseniz söz konusu olan Vakıfbank ATM’den günlük para çekme limiti arttırma işlemlerini Vakıfbank internet şube ve Vakıfbank mobil bankacılık üzerinden yapabilirsiniz.

Vakıfbank ATM’lerinden Tek Seferde Ne Kadar Para Yatırılır ?

Vakıfbank ATM’lerinden tek seferde ne kadar para yatırılır ; Bankanın ATM’sinden kartlı ve kartsız olmak üzere para yatırma işlemlerinizi güven içerisinde yapabiliriz. Yalnız güvenlik için ATM’den para çekerken ya da para yatırırken şifrenizi kimseyle paylaşmamanız gerekir. Ayrıca Para çekme ve Para yatırma işlemlerini mutlaka öğrenmelisiniz. Konu ile ilgili önemli bir detay ise kimseden yardım istemeden işleminizi kendinizin yapmasıdır. Bu şekilde güvenli olarak Vakıfbank ATM’lerinden para çekme ve Vakıfbank ATM’lerinden para yatırma işlemlerinizi yapabilirsiniz.

Vakıfbank ATM’den Kartlı para çekme işleminizi gün içerisinde tek seferde en fazla 100.000 Bin TL olarak yapabilirsiniz. ATM’den Kartsız para yatırma ise 19.000 Bin Türk Lirası’dır. Kendi hesabına Döviz yatırma işlemi ise dolar ve Euro kurunun 19.000 Bin TL’ ye kadar karşılığındadır. ATM’den gün içerisinde fatura ödemek isterseniz 30 adet bireysel fatura ödeyebilirsiniz. Kurumsal fatura ödemesi ise en fazla 70 adet olarak sınırlandırılmıştır.

Söz konusu olan Vakıfbank ATM’den günlük para çekme limiti hakkında detaylı bilgi almak isterseniz https://www.vakifbank.com.tr/ adresine giriş yapabilirsiniz. Ayrıca Vakıfbank ATM’den günlük para yatırma işlemi için müşteri hizmetlerinden de bilgiler alabilirsiniz. Vakıfbank Müşteri hizmetleri iletişim bilgilerini almak için url’ye https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/vakifbank-musteri-hizmetleri-0850-222-0-724/.html tıklayınız.

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.