«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. HSBC Bank 2019 Yılı Altın Hesabı Açmak

HSBC Bank 2019 Yılı Altın Hesabı Açmak

hsbc-gunluk-

HSBC 2019 Yılı Altın Hesabı Açmanın Önemi

Değerli okuyucularımız Bankaların son dönemde yaptıkları ve ses getiren yatırımlarda birisi olan vadeli ve vadesiz olan altın hesabına HSBC Bankası da yüksek oranda faiz vererek müşterilerinin memnuniyetini sağlamaktadır. Ayrıca günümüz şartlarında hırsızlık olaylarının artması vatandaşlar arasında tedirginliğe neden olmuş ve vatandaşlarımızı bu yönde hizmet veren bankalarla çalışmasına da yol açmıştır. Fakat bu çalışma vatandaşlarımızın çok işine yarayan bir çalışma olmuş vatandaşlarımızın birikimlerinize birikim katmaktadır. Bankaların sağlamış olduğu bu imkan ve olanaklar sizlerin çok yararına olup birikimlerinizi güvence altına almaktadır. HSBC bank da sizlere yüksek mevduat faizi imkanı sağlayarak birikimlerinizi daha çok arttırma aynı zaman da en ufak nakit imkanınızı bile gram altın alarak biriktirme imkanı sağlamaktadır. Faiz almak istemeyen vatandaşlarımız için ise vadesiz altın hesabını aktif ederek bütün bankacılık işlemlerinden ücretsiz yararlanmalarını sağlamış ve bütün birikimlerinizi en güvenli ve risksiz bir şekilde sizlere saklama ve biriktirme imkanı sağlamıştır. HCBS bank bütün müşterilerini de düşünerek altın hesabında iki farklı hesap bulundurmuş ve müşterilerinin hizmetine vadesiz altın hesabı ile vadeli mevduat hesabı diye iki alternatif sunmuştur. Vadeli mevduat altın hesabınızda ise müşterilere yüksek faiz oranı ile başka bir kazanım sunmaktadır.

HSBC Bank’ta Altın Hesabı Nasıl Açılır

Değerli okuyucularımız öncelikle bankanız da TL hesabınız olmalıdır. TL hesabınız var ise ikinci yapmanız gereken işlem istediğiniz altın hesabını seçerek hangisini kullanmak istiyorsanız onu açtırmanız gereklidir. Son yapmanız gereken işlem ise Bankanızın internet bankacılığı şifresini aktif etmeniz ve kullanmanız çünkü altın alım satımlarınızı fiili yapamıyor bankanızın belirlediği günlerde internet üzerinden yapa biliyorsunuz. Veya bankanıza otomatik ödeme talimatı vererek her ay düzenli bir şekilde altın alımınızı gerçekleştire bilirsiniz.

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *