«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. HSBC Kart Şifresi Alma

HSBC Kart Şifresi Alma

kart-şifresi-alma

HSBC Kart Şifresi Nasıl Alınır?

HSBC Bankası kart işlemlerinizi daha güvenli kullanabilmek için 4 haneli özel bir şifre oluşturmanız gerekmektedir. HSBC Bankası kart şifrenizi SMS, ATM’lerden, mobil bankacılık ve anında şifre hizmetinden yararlanarak alabilirsiniz. Bu hizmetlerden nasıl yararlanacağınız detaylı olarak bu yazımızda bulabilirsiniz. Ayrıca haberimizi okuyarak HSBC kart şifresi alma, HSBC SMS ile Kart şifresi alma, HSBC anında kart şifresi alma, HSBC cepten kart şifresi alma ve HSBC kredi kartı şifre alma işlemleri hakkında da bilgiler alabilirsiniz.

HSBC Bank Banka Kartı Şifre Alma SMS

HSBC Bankası banka kartınızın veya kredi kartı şifrenizi SMS bankacılığı hizmeti ile alamazsınız. HSBC Bankası SMS bankacılığını sadece bilgilendirme amacı ile kullanmaktadır. HSBC Banka kartınız veya kredi kartınız elinize ilk ulaştığında tek kullanımlık şifre sisteme kayıtlı cep telefonunuza gönderilecektir. Tek kullanımlık HSBC şifrenizi kaybetmeniz durumundan HSBC şubelerine giderek yeni tek kullanımlık şifrenizi alabilirsiniz.

HSBC Bank Bankamatik Kart Şifresi Alma Oluşturma

HSBC Bankası bankamatik kart şifre oluşturma işleminizi HSBC ATM’leri üzerinden yapabilirsiniz. HSBC kartınız evinize geldiği sırada banka tarafından geçici şifreniz iletişim numaranıza verilecektir. Aldığınız bu geçici numaranız ve HSBC Bankamatik kartınıza giriş yapmalısınız. Açılan menülerde ‘Kartlar, Şifre’ adımlarını seçmelisiniz. Bu menü içerisinde kendinize özel 4 haneli şifrenizi belirleyebilirsiniz.

HSBC Cepten Kart Şifresi Alma ve Yenileme

HSBC cepten şifre alma hizmetinden yararlanabilmek için HSBC mobil uygulamasını indirmelisiniz. HSBC mobil uygulamasını AppStore, Google Play Store ve Windows işlemli teknolojik cihazlarınıza ücretsiz bir şekilde indirebilirsiniz. Uygulamayı bu cihazlarınızda açarak T.C. kimlik numaranız ve HSBC internet Bankacılığı şifrenizi girmelisiniz. HSBC internet bankacılığı şifrenizi HSBC resmi internet adresi üzerinden alabilirsiniz. HSBC mobil uygulamasına sağlıklı bir giriş yaptıktan sonra ‘Kredi Kartlarım, Şifre Belirleme’ seçeneklerini seçmelisiniz.

hsbc-kart-şifresi-alma
HSBC Bank Kart Şifresi Nasıl Alınır

HSBC Bankası Anında Kart Şifesi Alma Şifre Yenileme

HSBC Bankası ‘Anında Şifre’ hizmetinden bireysel internet bankacılığını kullanabilmek isterseniz alabilirsiniz. Arama motorunuzdan HSBC Bankası resmi internet adresini ziyaret etmelisiniz. İnternet adresi sayfasının sağ tarafında bulunan ‘Bireysel Giriş’ bölümünden ‘Şifremi Unuttum / Anında Şifre’ seçeneğine tıklamalısınız. Açılan sayfada yer alan kişisel bilgilerinizi ve HSBC kart bilgilerinizi tam doldurmalısınız. Bunu yaptıktan sonra kısa süre sonra anında şifrenizi banka sistemine kayıtlı olan cep telefon bilgilerinize gönderilecektir. Aldığınız ‘HSBC Anında Şifre’ bireysel internet bankacılığında ve mobil bankacılıkta kullanabilirsiniz. HSBC Banka kartları işlemlerinizi, kart başvurularınızı ve şifre belirlemenizi kısa sürede gerçekleştirebilirsiniz.

HSBC internet şube url : https://www.hsbc.com.tr/hsbc/internet-bankaciligi

HSBC İletişim Hattı İle Kart Şifresi Alma Şifre Yenileme

HSBC iletişim hattı ile kart şifresi alma işlemlerinizi kolaylıkla yapabilirsiniz. Kart şifresi alma işleminiz için HSBC iletişim hattını arayın. Müşteri temsilcisine bağlandıktan sonra sizlere sorulan soruları doğru olarak yanıtlayın. Daha sonra bankaya kayıtlı telefon numaranıza sanal şifre gelecektir. Gelen sanal şifre ile giriş yaptıktan sonra yeni şifrenizi güvenlik için kimseye göstermeden oluşturun. Böylelikle iletişim hattı üzerinden kart şifresi alma işlemini yapmış olursunuz. Dilerseniz iletişim hattı üzerinden haberimizin konusu olan HSBC kart şifresi alma, HSBC SMS ile Kart şifresi alma, HSBC anında kart şifresi alma, HSBC cepten kart şifresi alma ve HSBC kredi kartı şifre alma işlemleri hakkında bilgileri öğrenebilirsiniz.

HSBC iletişim hattı : https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/hsbc-iletisim-hatti-0850-211-0-111/.html

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *