«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. TEB Hoş Geldin Faizli İhtiyaç Kredisi Kampanyası

TEB Hoş Geldin Faizli İhtiyaç Kredisi Kampanyası

teb_hoş_geldin_kredi_kampanyası

TEB Hoş Geldin Faizli İhtiyaç Kredisi Kampanyası

TEB Hoş Geldin Faizli İhtiyaç Kredisi Kampanyası düzenliyor. Banka düzenlemiş olduğu Kredi Kampanyasının detaylarını resmi web sitesinden de duyurmuştur. Türkiye ekonomi Bankası (TEB) Yurdumuzda
bankacılık faaliyetlerini sürdüren en güzide banlardan birisidir. Bankanın öncelikli politikası müşteri memnuniyeti ve güvenidir. Yıllarca bu hususta çok değerli hizmetler sunan banka çok büyük güven oluşturmuş aynı zamanda müşteri memnuniyetini kazanmıştır. Türkiye Ekonomi Bankası (TEB) dijital uygulaması olan CEPTETEB ile de müşterilerine 365 gün 7/24 hizmetler sağlamaktadır.

Ayrıca Bankanın iletişim hattı ile internet bankacılığı da müşterilere günün her saatinde hizmetler vermektedir. Sizlerde TEB Müşterisi olarak söz konusu olan hizmetlerden yararlanabilirsiniz. Ayrıca Banka tarafından yeni başlatılan uygun faizli ihtiyaç kredisi kampanyasına katılımda sağlayabilirsiniz. Bugün ki haberimiz TEB Hoş Geldin Faizli Kredi Kampanyası hususunda olacaktır. TEB Hoş Geldin Faizli Kredi Kampanyası nedir, TEB Hoş Geldin Faizli Kredi Kampanyası detayları nelerdir ve TEB Hoş Geldin Faizli Kredi Kampanyası başvurusu nasıl yapılır bilgileri haberimizin içeriğinde yer almaktadır. Sizlerde Haberimizi okuyarak TEB Hoş Geldin Faizli İhtiyaç Kredisi Kampanyası hakkında gerekli detaylar için bilgiler alabilirsiniz.

TEB Hoş Geldin Faizli İhtiyaç Kredisi Şartları

TEB Hoş Geldin Faizli İhtiyaç Kredisi Kampanyasına katılım bu zamana kadar TEB müşterisi olmamanız gerekiyor. Banka tarafından düzenlenen % 1,64 faizli ihtiyaç kredisi için yeni müşteri statüsünde olmalısınız. Bu doğrultuda bu zamana kadar Türkiye Ekonomi Bankası Müşterisi olmayan kişiler kampanyaya katılım sağlayacaklardır. İlk defa Türkiye Ekonomi Bankası (TEB) müşterisi olan kişiler ile İlk defa TEB müşterisi olacaklar ihtiyaç kredi kampanyası için anında başvurularını yapabileceklerdir.

Sizlerde TEB müşterisi değilseniz %1,64 faizli ihtiyaç kredisine hak kazanmak için kolaylıkla bankanın müşterisi olabilirsiniz. Müşteri olmak için Banka şubelerini seçebilir ya da bankanın dijital kanalları üzerinden banka müşterisi olmak için ilk adımı atabilirsiniz. Kampanya şartları hakkında çok daha detaylı bilgile için url’ye https://www.teb.com.tr/hosgeldin-kredisi/ tıklayınız.

TEB Hoş Geldin Faizli Kredi Kampanyasının Detayları

TEB Hoş Geldin Faizli İhtiyaç Kredisi Kampanyası hakkında bilmeniz gereken detayları bu başlık altında bulabilirsiniz. Öncelikle Hoş Geldin Faizli İhtiyaç Kredisi Kampanyasına katılım sağlamak için bankanın yeni müşterisi olmanız gerekiyor. TEB Hoş Geldin Faizli İhtiyaç Kredisi faiz oranı yüzde 1,64 olarak banka tarafından belirtilmiştir. Ancak Kredi skor puanınız burada önem taşımaktadır. Çünkü TEB Hoş Geldin Faizli İhtiyaç Kredisi Kampanyası için kredi notu üzerinden değerlendirme yapılacaktır. Hoş Geldin Faizli İhtiyaç Kredisi için kredi notu baz alındığında faiz oranlarında değişiklik yaşanabilecektir.

TEB Hoş Geldin Faizli İhtiyaç Kredisi Kampanyası için belirlenen en uzun vade süresi 36 ‘ay olarak belirtilmiştir. Söz konusu olan İhtiyaç Kredisinin tahsis ücreti kredi tutarının yüzde 0,5 ve yüzde 10 BSMV dahil edilir. Ayrıca Hoş Geldin Faizli İhtiyaç kredisini 3 ay süre ile erteleterek başlatabile hakkınızda vardır. Dilerseniz ihtiyaç kredinizi kullanarak 3 ay sonra taksit ödemelerine başlayabilirsiniz. 3 ay ertelemeli olarak kullanılan kredilerin ödeme planlarında ilk taksit olarak görünen kalem erteleme faizinden oluşur.

TEB Hoş Geldin Faizli İhtiyaç Kredisi Kampanyası Başvurusu

TEB Hoş Geldin Faizli İhtiyaç Kredisi kampanyasına başvuru yapmak için ve başvurular hakkında bilgi almak için haberimizi okumaya devam ediniz. Türkiye Ekonomi Bankası Hoş Geldin Faizli İhtiyaç kredisi başvurusu bankanın dijital kanalları üzerinden anında yapılabilmektedir. Dijital kanallar üzerinden hızlı ve güvenli olarak Hoş Geldin Faizli İhtiyaç Kredisi kampanyasına katılmak isterseniz CEPTETEB uygulamasını Akıllı telefonlarınıza indirmelisiniz. İsterseniz TEB İnternet bankacılığı üzerinde de başvurularınızı yapabilirsiniz. Bunun için tarayıcı ve internet olan her ortam başvuruda bulunmanıza yeterli olacaktır.

Ayrıca TEB Hoş Geldin Faizli Kredi Kampanyası için başvuruda bulunmak isteyenler bankanın iletişim hattı üzerinden de bilgi ve destek alabilmektedir. İletişim hattını arayarak TEB hoş Geldin Kredisi nedir, TEB Hoş Geldin Kredisi Nasıl alınır, Hoş Geldin Kredisi başvurusu nasıl yapılır ve TEB Hoş Geldin Kredisi kampanyaası hakkında da detaylı bilgiler alırsınız. Dilerseniz TEB Hoş Geldin Faizli Kredi kampanyasına yine iletişim hattı üzerinden başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz. TEB İletişim hattı bilgileri için url’ye https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/teb-musteri-hizmetleri-ve-direk-baglanma/.html tıklayınız.

teb_hoş_geldin_ihtiyaç_kredisi
TEB Hoş Geldin Faizli İhtiyaç Kredisi

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.