«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. TEB Maaş Müşterisi Kredi Kampanyası

TEB Maaş Müşterisi Kredi Kampanyası

teb_maaş_müşterisi_kredi_kampanyası

TEB Maaş Müşterisi Kredi Kampanyası hakkında bilgiler haberimizin içeriğinde yer almaktadır. Türkiye Ekonomi Bankası Maaş müşterilerine özel ihtiyaç kredisi kampanyası başlattığını duyurdu. Konu hakkında bilgiler bankanın resmi web sitesinin duyurular ve kampanyalar bölümünde yer alıyor. Banka son zamanlarda yapmış olduğu kampanyalar ile bütün dikkatleri üzerine çekmektedir. Ayrıca sağlamış olduğu güven ve müşteri memnuniyeti ile de banka müşterileri açısından en çok tercih edilen bankalar arasında olmaktadır.

TEB Maaş Müşterisi Kredi Kampanyası

Sizlerde Türkiye Ekonomi Bankası Müşterisi olarak bankanın sağlamış olduğu bütün avantajlardan yararlanabilirsiniz. Bu avantajlardan yararlanmak için tek yapmanız gereken TEB müşterisi olmaktır. Türkiye Ekonomi Bankası müşterisi olmak isterseniz bankanın şubelerini ya da dijital bankacılık ağlarını kullanabilirsiniz. Bugün ki yazımız TEB Maaş Müşterisi Kredi Kampanyası Hususundadır.

TEB Maaş Müşterisi Kampanyası Nedir, TEB Maaş Müşterisine özel Kredi Kampanyası detayları nelerdir ve TEB Maaş Müşterisi Kredi Kampanyası Başvurusu hakkında bilgiler haberimizin devamında yer alıyor. Sizlerde haberimizi okuyarak TEB Maaş Müşterisi İhtiyaç Kredisi Kampanyası hakkında gerekli bilgileri alabilirsiniz.

TEB Maaş Müşterisi İhtiyaç Kredisi Kampanyası Şartları

TEB Maaş müşterisi kredi kampanyası şartları nelerdir sorusunun cevabını bu başlık altında bulabilirsiniz. Söz konusu olan Maaş Müşterisi Kredi Kampanyası şartı maaş müşterisi olmakla alakalıdır. Maaş müşterisi Kredi kampanyası için tek şart maaşınızı TEB bankasından alıyor olmanızdır. Lakin bankanın maaş müşterisi değilseniz TEB Maaş müşterisi kredi kampanyası için katılım sağlayamazsınız.

Fakat istediğiniz takdirde söz konusu kampanyadan yararlanmak için ve TEB bankasının sağlamış olduğu avantajlardan faydalanmak için maaşınızı TEB Bankasına anında taşıyabilirsiniz. Bu kampanyadan maaş alan her birey maaşını TEB Bankasına taşımak koşuluyla faydalanabilecektir.

TEB Maaş Müşterisi Kredi Kampanyası Detayları

TEB Maaş müşterisi kredi kampanyası sadece Maaşını Bankadan alan müşteriler için düzenlenmiştir. Ayrıca maaşını yeni taşıyacak kişilerde faydalanabilecektir. Söz konusu olan Kredinin 50.001 TL / 100.000 TL arası azami vade seçeneği 24 ay olmaktadır. 100.000 TL üzeri azami kredi vade süresi ise 12 aydır. Kredi vadesi, vade ertelemeli dönem dahil en çok 36 ay olabilmektedir.

Kredi de erteleme durumu oluşması halinde ertelenen kredilerin ödeme planlarında ilk taksit olarak görünen kalem erteleme faizinden oluşacaktır. Ayrıca erteleme faizini içeren taksit ve talep için 36 ay vade süresi aşılmaz. TEB Maaş Müşterisi Kredi Kampanyası için tahsis ücreti kredi tutarının binde 5’idir. Bankaonayı yapılan kredi için gelir belgesi, kefil, ek belge isteme ve kredi faiz oranını değiştirme hakkına sahiptir.

TEB Maaş Müşterisi Kredi Kampanyası Başvurusu

TEB Maaş müşterisi kredi kampanyası başvurusu hakkında aradığınız bilgileri bu başlık altında bulabilirsiniz. Söz konusu olan Maaş Müşterisi Kredi Kampanyası için banka şubelerinden başvurularınızı anında yapabilirsiniz. Dilerseniz Bankanın dijital kanalları üzerinden de başvuru işlemlerinizi hızlı ve güvenli olarak gerçekleştire bilirsiniz. Bankanın dijital kanalları TEB internet şube ve CEPTETEB uygulamasıdır. Özellikle CEPTETEB Mobil uygulaması ile dilediğiniz her yerden anında başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz.

TEB Maaş Müşterisi kredi kampanyası için bir başka başvuru seçeneğiniz ise TEB iletişim hattı ve CEPTETEB Müşteri Hizmetleridir. Bu kanalları kullanarak TEB Maaş Müşterisi Kredi Kampanyası için başvurularınızı gerçekleştirebilir ayrıca yine bu kanallardan destek ve hizmetler alabilirsiniz. Kredi başvurusu hakkında çok daha detaylı bilgileri bankanın resmi web sitesi https://www.teb.com.tr/sizin-icin/maas-kredisi-firsati/ adresinden alabilirsiniz.

teb_maaş_müşterisi_kredisi
TEB Maaş Müşterisi Kredi Kampanyası Başvurusu

NOT: İlginizi çekeceğini düşündüğümüz haberlerimiz için aşağıda verilen url’ye tıklayarak giriş yapabilirsiniz.

TEB Hoş geldin faizli ihtiyaç kredisi : https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/teb-hos-geldin-faizli-ihtiyac-kredisi-kampanyasi/.html

CEPTETEB gelir belgesiz kredi: https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/cepteteb-gelir-belgesiz-kredi-basvurusu-nasil-yapilir/.html

TEB kredi notu sorgulama : https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/teb-kredi-notu-sorgulama-ogrenme/.html

Cepteteb iletişim hattı : https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/cepteteb-musteri-hizmetleri-cepteteb-iletisim-hatti/.html

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.