«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. Türkiye Finans 19 İl İçin Personel Alımı İlanı 2020

Türkiye Finans 19 İl İçin Personel Alımı İlanı 2020

TTTTTT

Finans Katılım 19 İl İçin Personel Alımı 2020

Türkiye genelinde 19 ilde Türkiye Finans Katılım Bankası tarafından banka personeli alımı yapılacaktır. Türkiye Finans Katılım Bankası Core Genel Müdürlük Programı kapsamında alınacak olan personeller için çok sayıda pozisyon bulunmaktadır. Türkiye Finans 19 il için personel alımı 2020 yılına girildiğinde yapılacaktır. Core Genel Müdürlük Programı hakkında daha detaylı bilgi edinmek, hangi pozisyonlar için başvuru yapabileceğini, personel alım şartlarını ve başvuru tarihlerini öğrenmek için okumaya devam edebilirsiniz.

Türkiye Finans Katılım Bankası Core Genel Müdürlük Programı Nedir?

Türkiye Finans Katılım Bankası Core Genel Müdürlük Programı bankanın yeni personelleri işe almak için kullandığı bir uygulamadır. İhtiyaç bulunan pozisyonlar için işe alım ilanı açıldığında duyurusu yayınlanır. Adaylar ilgili pozisyonlar için başvuruda bulunurlar. Alım şartlarını karşılayan adayların başvuruları incelenerek başvuru yapan adaylar ile personel alımı sınavı için iletişime geçilir. İşe alım yazılı ve sözlü olmak üzere iki aşamalı sınav sonucunda gerçekleşir. Yazılı sınavda başarılı olanlar mülakat şeklinde gerçekleşen sözlü sınava katılmaya hak kazanırlar.

Türkiye Finans 2020 Personel Alınacak Pozisyon

Toplam 19 şehirde alım yapacak olan Türkiye Finans çok sayıda personel alacaktır. Şu an için toplamda kaç adet personel alınacağı belli değildir. Banka henüz hangi il için ne kadar kontenjan ayırdığını açıklamamıştır. Ancak ilerleyen günlerde kontenjan bilgisiyle ilgilisi de duyuru yayınlanması beklenmektedir. Türkiye Finans 2020 personel alımı yapılacak olan iller şu şekildedir:

.Van;

.Trabzon;

.Tekirdağ;

.Sakarya;

.Mersin;

.Malatya;

.Konya;

.Kocaeli;

.Kayseri;

.Kahramanmaraş;

.İzmir;

.İstanbul;

.Gaziantep;

.Diyarbakır;

.Denizli;

.Bursa;

.Antalya;

.Ankara;

.Adana.

Türkiye Finans 2020 Personel Alım Şartları

Öncelikle Türkiye Finans Katılım Bankası tarafından duyurusu yapılan Core Genel Müdürlük Perakende Programı’na başvuruda bulunabilmek için birtakım şartlara da sahip olmanız gerekmektedir. Türkiye Finans 2020 personel alım şartları:

Adayların hem yazılı hem de sözlü olarak ileri seviyede İngilizce bilmeleri;

Başvuracak kişilerin Türkiye’de örgün eğitim veren kurumların 4 yıllık endüstri mühendisliği, iktisat, işletme bölümlerinden ya da iktisadi ve idari bilimler fakültesindeki diğer bölümlerden mezun olmaları;

Erkek adayların vatani görevleri tamamlamış; askerlikten muaf ya da minimum 2 yıl tecil ettirmiş olmaları gereklidir.

Türkiye Finans bünyesinde çalışması için 19 ilden alınacak olan personel alımı kapsamında adaylar sürekli ve tam zamanlı olarak satış ve pazarlama departmanlarında görev alacaklardır. İlgili pozisyonlar için adaylardan deneyim ve hizmet geçmişi beklenmemektedir.

Türkiye Finans 2020 Personel Alımı Sınav Tarihleri

Türkiye Finans 2020 personel alımı için başvurular 23 Aralık 2019 tarihinde başlamıştır. İlgili pozisyon için yukarıda listelenen 19 ilden başvuru yapacak adayların başvurularını 20 Şubat 2020 tarihine dek tamamlamaları gereklidir. Ancak banka alım ilanını daha önce sonlandırma hakkına da sahiptir. Başvuru tarihi sona erdikten sonra değerlendirilen adaylar arasından yazılı sınava girmeye hak kazanan kişiler seçilecektir. Bu kişilerle başvuru sırasında belirtmiş oldukları iletişim adreslerinden biri aracılığıyla temasa geçilerek yazılı sınav hakkında bilgi verilecektir. Personel alımı sınav tarihleri de şu an için henüz belli değildir.

Türkiye Finans 2020 Personel Alımı Sınav Başvurusu

Satış ve pazarlama departmanlarında Türkiye Finans Katılım Bankası bünyesinde çalışmak isteyen kişiler başvurularını 20 Şubat tarihine kadar tamamlamalıdır. Başvurular kariyer.net üzerinden online olarak yapılacaktır. Henüz sitede bir hesabı bulunmayan kişilerin en kısa sürede üye olarak güncel bilgilerini içeren CV’lerini oluşturmaları önerilir. Şu ana dek başvuru süresi başlayalı yalnızca 6 gün olmasına rağmen 4000- 5000 arasında başvuru yapılmıştır. Bu yüzden Türkiye Finans’ta uzman yardımcısı olarak çalışmak adına elinizi çabuk tutmanızda fayda vardır.

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *