«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. Finansbank Yüzde 100 Taksitli Konut Kredisi!

Finansbank Yüzde 100 Taksitli Konut Kredisi!

finansbank-konut-kredisi

Yüzde Yüz Taksitli Konut Kredisi Kampanyası

Değerli okuyucularımız bir çok vatandaşımız konut kredisi hakkında internet sitelerinde haberlere bakarak en uygun konut kredisi, en cazip konut kredisi, en düşük faizli konut kredisi veya yazımızın başlığında da olduğu gibi Yüzde Yüz taksitli konut kredisi veren banka hangisi diye merak ettikleri haberlere bakmaktadır. Bu aramalar son zamanlar da çok popüler olmuş hatta ve hatta internet sitelerinde en çok aranan ve en çok okunan haberlerin arasına girmiştir. Bizde finanshaberleri.net olarak bu hususta yani konut kredileri ve yüzde yüz taksitli konut kredisi hakkında siz değerli okuyucularımızın aklılarında kalan ve çok merak ettikleri hususta meraklarınızı gidermek ayrıca aklınıza takılan yüzde yüz taksitli konut kredisi hakkında sizlerin çok daha net ve çok doğru bilgi sahibi olmanız maksadı ile yüzde yüz faizli konut kredisi kampanyasını gündemimize alarak bu haberi en doğru bilgiler doğrultusunda sitemiz finanshaberleri.net de yayımlıyoruz.

Konut Kredisi Oranları Olması Gerekenden Çok Daha Yüksek

Değerli okuyucularımız öncelikle bilmenizde çok faydası olduğunu düşündüğümüz konut kredisi oranları hakkında siz değerli okuyucularımıza bazı bilgiler vermemiz gerekiyor. Ülke genelinde yaşanan ekonomik krizden dolayı hemen hemen bütün bankalarda konut kredisi faizleri olaması gerekenin çok daha üstündedir. Bu nedenle bankalar ardı ardına konut kredisi kampanyası yaparak vatandaşlarımızın dikkatini çekmek istemektedirler. Hani derler ya insan aklına düştüğünü yapar diye o hesap önce konut kredisi hakkında kampanya diye reklam yaparak aklımızda bırakıyorlar. Fakat sizleri tekrar tekrar uyarmam gereken bu hususta lütfen konut kredisi kullanacaksanız eğer bütün bankaların konut kredisi faiz oranlarını ve vadelerini karşılaştırın. Ayrıca yine uyarmam gereken başka bir husus ise lütfen konut kredisi kullanmadan önce bir kere değil en az on kere düşünmenizi siz değerli okuyucularımıza tavsiye ederim. Çünkü günümüz şartları ve koşullarında konut kredisi kullanmak resmen geleceğinizi ipotek etmek gibi veya tabiri caiz ise bir nevi intihar etmek gibi bir durum olarak karşımıza çıkmaktadır. Bütün dünya Devletleri arasında en yüksek konut kredisi oranları bizim ülkemizde olmaktadır. Yine bütün dünya devletlerine baktığımızda konut kredisi faiz oranları bizden daha yüksek olan Ülke olmamakta olup dünya geneli konut kredisi ortalaması yüzde 0,65 faiz oranlı olmaktadır. Fakat bizim Ülkemizde firma anlaşmalı konut kredisi veren dört banka haricinde konut kredisi faiz oranları 1.99 ile 2.99′ lara kadar dayanmaktadır.

Finansbank Yüzde 100 Taksitli Konut Kredisi Kampanyası ve Detayları

Fakat değerli okuyucularımız yinede kira ödemekten usanıp kredi çekmek isteye bilirsiniz. Bizde yazımızı bu hususta yazarak sizlere konut kredisi hatta yüzde yüzüne konut kredisi kampanyası ile bilgilendirmek istedik. Ülkemizde kredi hususunda gerçekten uygunluk sağlamak ve müşterileri için uzun vade seçenekleri sunarak müşteri memnuniyeti sağlamayı hedefleyen bankaların başında gelen QNB Finansbank müşterileri için kampanya düzenlemiş ve bu kampanya kapsamında müşterilerine yüzde yüz taksitli konut kredisi vermektedir. Evet doğru duydunuz normalde elinizde belli bir miktarda yani alacağınız konuttun tutarının yüzde 25′ i kadar birikiminiz olması gerekmektedir. Bankalar konut kredisinde alacağınız konutun toplam tutarının yüzde 75’ine kredi verirler. Fakat QNB Finansbank düzenlemiş olduğu yüzde yüz taksitli konut kredisi kampanyası doğrultusunda almak istediğiniz konutun yüzde yüzünü karşılamaktadır. Bu kampanya birçok vatandaşımız tarafından memnuniyet ile karşılanmış ve çok fazla rağbet görmeye başlamıştır. Çünkü günümüz koşullarında birikim yapmanın çok zor olduğu günlerde bir çok vatandaşımız elinde birikimi olmadığı için konut kredisi kullanamıyordu. Fakat QNB Finansbank elinde hiç bir birikimi olmayan vatandaşlarımıza da bu hususta yarar sağlamak adına yüzde yüz taksitli konut kredisi imkanı sağladığını önce kendi sitesinden daha sonra ise medya yayım organlarına verdiği reklamlar ile duyurmuştur. QNB Finansbank yüzde yüz taksitli konut kredisi aldığınız takdirde hiç bir peşinat ödemeyecek ve 180 ay vadede aylık ödemelerinizi yapa bileceksiniz. Yüzde yüz taksitli konut kredisi kapsamında aldığınız konut banka tarafından ipotek edilecek olup başka bir husus müşteriden talep edilmeyecek lakin çok özel bir husus var ise kefilde istenecektir.

QNB Finansbank Yüzde Yüz Taksitli Konut Kredisi Başvurusu

Değerli okuyucularımız sizlerde yüzde yüz taksitli konut kredisi imkan ve olanağından yararlanmak isterseniz eğer bizim size ilk tavsiyemiz size en yakın banka şubesine giderek konut kredisine bu şekilde başvuru yapmanız olacaktır. Fakat başka yollar ilede yüzde yüz taksitli konut kredisine başvuruda buluna bilirsiniz. Telefon bankacılığı ve internet bankacılığı ile de QNB Finansbank’ın yüzde yüz taksitli ve 180 ay vadeli olan konut kredisi kampanyasına baş vuruda bulunarak konut sahibi olabiliyorsunuz…

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *