«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. Yapı Kredi Çalışma Saatleri

Yapı Kredi Çalışma Saatleri

YYYYYYYYYYYYYYYYYYYY

Yapı Kredi Bankası Çalışma Saatleri

Yapı Kredi Çalışma Saatleri ; Yapı Kredi sabah kaçta açılıyor, yapı kredi akşam kaçta kapanıyor, Yapı Kredi resmi tatillerde açık mı, Yapı Kredi bayram tatilleri ve hafta sonu tatillerinde açık mı, kapalı mı gibi sorulara yanıt bulmak için heberimizin detaylarını okumanız yeterli olacaktır.

Yapı kredi Bankası Kaçta Açılıyor ?

Sayın okuyucularımız yurdumuzun en köklü ve güzide bankalarından birisi olan banka ülkemizin bütün il ve ilçelerinde açmış olduğu banka şubeleri ile vatandaşlarımıza ve banka müşterilerine hizmet vermektedir. Yapı kredi bankası sabah saat 09:00 da açılarak mesai başlangıcı yapıyor. Bütün il ve ilçelerde de bankanın bütün şubeleri aynı saatlerde açılıp aynı saatlerde öğlen paydosu yapıyor ve aynı saatlerde kapatılıyor. Bazı günlerde hesaplar da tutmamazlık olsa bile banka yine aynı satlerde kapanıyor fakat banka personelleri hesaplarını doğrulayana kadar mesaiye devam ediyorlar.

Yapı kredi bankası Sabah saat 09:00 da açıldıktan sonra öğlen saat 12:30 a kadar hizmetlerine devam ediyor. 12:30 ile 13:30 arasında öğlen arasına çıkan banka bazı yoğun şubelerinde nöbetçi personeller bulundurarak hizmetlerine devam ediyor. Değerli okuyucularımız burada sabah açılış ve öğlen arası mola saatleri ve mola dönüşü hakkındaki bilgileri açıkladık. Şimdi Bankanı kapanış saati hakkında da gereken bilgileri açıklayalım.

Yapı Kredi  Saat Kaçta Kapanıyor ?

Yapı kredi  kapanış saati akşam 17:00 olmaktadır. Üst yazımızda belirttiğimiz üzere banka 17:00 da kapatılır fakat banka personelleri 17:30 a kadar işlem almaz ve sadece gün içindeki yapmış oldukları işlemleri karşılaştırır ve hesaplarını yaparlar. Yapı kredi bankası sabah 09:00 da açılıyor ve öğlen paydos saatine (12:30) kadar hizmet vermeye devam ediyor. Daha sonra 13: da yeniden açılarak hizmete başlayan banka akşam saat 17:00 oluncaya kadar müşterilerine hizmete devam ediyor ve 17:00 da Yapı Kredi bankası kapanıyor.

Yapı Kredi Hafta Sonu Açık Mı ?

Hafta sonu tatil günleri olan cumartesi ve pazartesi günleri banka açılmıyor ve kapalı tutuluyor. Ayrıca yıl içindeki bütün resmi tatil günlerinde de yapı kredi bankası kapalı olmaktadır. Fakat bazı zamanlar oluyor ve bayram öncesi olan arefe ve şerefe günleri gibi günlerde cumartesi pazara da gelse bile banka müşterilerinin işlerinin aksamaması ve müşteri memnuniyetini de sağlamak adına bu tarz günlerde çalışarak vatandaşlarımıza hizmetlerini veriyor.

Yapı kredi çalışma saatleri dışında işlem yapmak isteyen banka müşterileri bankanın ATM’lerinden havele ve EFT işlemlerini, hesap açma hesap kapama işlemlerini , kredi kartı limit artırımı, kredi kartı şifre işlemleri, kredi kartı yatırma, kredi kartı limit artırma ve sorulama yapı kredi bankası vadeli mevduat ve vadesiz hesap açma, altın ve döviz hesabı açma fatura ödeme ve otomatik ödeme talimatları gibi bütün banka ve bankacılık işlemlerini yapabilirler. Ayrıca işlem yapan kişiler banka hesabı sahibi iseler bütün banka ve bankacılık işlemlerini ücretsiz yapmaktadırlar.

Yapı Kredi Tatil Günlerinde Açık Mı ?

Yapı kredi çalışma saatleri dışında banka ve bankacılık işlemlerine ihtiyaç duyan ve işlem yapmak isteyen kişiler bankanın resmi web sitesi adresinden de işlem yapabiliyorlar. Değerli okuyucularımız işlem yapma ihtiyacı duyan banka müşterileri eğer internet bankacılığı şifrelerini aktif etmişler ise yapı kredi internet bankacılığı üzerinden de ihtiyaç duydukları bütün banka ve bankacılık işlemlerini yapabilir ve bu hususta yani yapmış oldukları işlemlerde hiçbir ücret ödemezler. Sizlerde banka müşterisi iseniz banka kapalı olasa veya tatil gününde olsa öğlen paydos saatinde de olsa bütün işlemlerinizi yapabilirsiniz.

Yapı kredi çalışma saatleri ve mesai saatleri dışında banka ve bankacılık işlemleri gibi EFT, Havale, fatura ödeme,vadesiz hesap açma, yapı kredi bankası vadeli mevduat hesabı açma, yatırım fonu hesabı açama, altın ve döviz hesabı açma, kredi kartı bakiye sorgulama, kredi kartı borcu sorgulama, kredi kartı borcu ödeme, hesap açma hesap kapama kredi kartı limit artırımı ve daha bir çok bankacılık işlemlerinizi yapmak için yapı kredi bankası müşteri hizmetleri telefon ve iletişim numarasını ve çağrı merkezlerini arayarak müşteri temsilcisi yardımı ile de bütün banka ve bankacılık işlemlerinizi yapabilirsiniz.

Yapı kredi çalışma saatleri dışında işlemleriniz yapmak isteyen banka müşterileri aynı zamanda telefon şu ile mobil şubeden ihtiyaç duydukları ve aciliyeti olan bütün banka ve bankacılık işlemlerini buralardan yapabilmektedirler. Banka kapalı dahi olsa bankanın dijital kanalları ile bütün bankacılık işlemleri artık çok daha kolay yapılmaktadır.

Yapı Kredi  İletişim Hattı : https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/yapikredi-musteri-hizmetleri-444-0-444-0850-222-0444/.html

Yapı Kredi İnternet Şube : https://www.yapikredi.com.tr/sinirsiz-bankacilik/internet-subesi/bireysel-internet-subesi/

 

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *