«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. Albaraka Türk Temassız Özelliği Açma

Albaraka Türk Temassız Özelliği Açma

alBaraka WORLD kredi kartı temassız ödeme açma

Albaraka Türk Kredi Kartı Temassız Özelliği Açma / Albaraka Türk Banka Kartı Temassız Ödeme Açma

Albaraka Türk de diğer bankalar gibi, pandemi sürecinde kredi kartının temassız özelliğini geliştiren ve müşterisine uygun kolaylıklar sağlayan bankalardan bir tanesidir. Bu sayede daha hijyenik ve uygulaması, kullanması daha kolay olan bir kredi kartı ile müşterisini buluşturmaktadır. Sizler de tarafınıza gönderilen bir Albaraka Türk kredi kartının temassız özelliğini açabilmek adına bu alandan kolaylıkla yararlanabilirsiniz. Bu sayede Albaraka Türk bankasının kendi uygulama ve yöntemlerini takip edebilirsiniz. Albaraka Türk Kredi Kartı Temassız Özelliği Açma konusunda bu yazımızda bilgilendirme verilmiştir. Albaraka Türk müşterilerinin ilgili konuya ilişkin kolaylık sağlamaları ve taraflarına iletilen kartları kolay kullanmaları adına bu işlem uygun olmaktadır.

Albaraka Türk World Klasik Kart Kredi Kartı Temassız Özelliği Nasıl Açılır?

World Klasik Kart; Albaraka Türk Bankası’ nın hazırlamış olduğu temassız özellikli kredi kartıdır. Albaraka Türk,35 yıllık bir banka olarak birçok bankacılık sektöründe öncü adımlar attığı gibi, temassız özelliği bakımından da müşterilerinin hayatlarını kolaylaştırmaktadır. Temassız özelliğe sahip ve Albaraka Türk logosunu barındıran Word Klasik Kart’ ın birtakım kart özellikleri bulunmaktadır. Bu kartı aldığınız zaman yalnızca ilk kullanımda temaslı olarak kullanmalı ve şifreli alışveriş yapmalısınız. Ardından diğer kullanımlarınız için temassız özelliğini açmanız mümkün olacaktır. World Klasik Kart Kredi Kartı Temassız Özelliği kullanımı için birtakım kurallar vardır. Temassız özelliğini kullanabilmek için tek seferde maksimum 35 TL harcama yapmanız gerekmektedir. 35 TL nin üzeri kullanımlarda şifre girmeniz gerekmektedir. Ayrıca art arda üç kez temassız kullanımınızın 105 TL yi aşmaması kuralı bulunmaktadır. Bu üç ard arda kullanımda temaslı özelliği kullanarak; şifre girişi yapılmadan geçerlidir. Araya şifreli kullanım girerse, temassız özelliği limiti kendiliğinden sıfırlanır. Müşteriler 3 adet üst üste temassız kullanım limiti hakkını yeniden elde ederler.

World Klasik Kart Kredi Kartı Temassız Özelliği Açma

World Klasik Kart Kredi Kartı Temassız Özelliği açma işlemi için yapılması gereken en önemli adımlardan bir tanesi; internet şubesidir. İnternet şubesi ve mobil uygulama üzerinden bu kartların temassız özelliği açma işlemleri çok fazla tercih edilmektedir. Bu sayede hızlı ve pratik bir özellik açma ve kullanma mümkün olmaktadır. İnternet şubesi aracılığı ile ya da mobil şube aracılığı ile temassız özelliği açabilmek için, internet şubesi ile ilgili yere giriş yapılır. Kartlarım- kart ayarları özelliği kullanılarak temassız özelliği açılır.

Albaraka Türk müşteri hizmetleri telefon numarası olan; 0850 222 5 666 nolu iletişim numarası aranarak da World Klasik Kart Kredi Kartı Temassız Özelliği Açma işlemi yapılmaktadır. Ayrıca size en yakın olan Albaraka Türk şubesine giderek, kredi kartınızın temassız özelliğini de açabilirsiniz. Bu yöntemlerin hepsi kullanılarak kredi kartınızın temassız özelliğinin olup olmadığını kontrol edebilirsiniz. Temassız özelliği bulunmuyor ise, yeni temassız özelliği bulunan kart talebinde bütün yöntemleri kullanarak başvuruda bulunabilirsiniz.

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *