«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. ICBC Bank Hesap Açma

ICBC Bank Hesap Açma

ICBC

ICBC Bank Banka Hesabı Açma İşlemleri 2019

Değerli okuyucularımız bir Çin bankası olan ICBC Bank aynı zamanda dünyanın en büyük beş bankası arasında gösterilirken en çok sıcak paraya sahip en büyük 3. banka olmaktadır. Banka müşterilerine bir çok avantajlar ve imkanlar sağlamaktadır. Sizlerde ICBC bank banka hesabı açarak bankanın hesap müşterilerine sağlamış olduğu bütün imkan ve olanaklardan yararlanabilirsiniz. ICBC Bank müşterilerine bir çok yönlü hesaplar ile de hizmet vermektedir. Ayrıca bu hesaplar müşterilere bol kazanç sağlayan hesaplar olarak da çok dikkat çekmektedir. Sizlerde ICBC bank banka hesabı açarak bankanın müşterisi olmuş olur ve ICBC bank tarafından sağlanan bütün olanaklardan yaralanır ayrıca bankanın sağlamış olduğu yüksek mevduat faizlerini de kazanarak kazancınızı daha çok artırabilir ve Bankanın sizlere sağlamış olduğu fırsatlar dahilinde ise havale, EFT gibi bütün banka ve bankacılık işlemlerinizi ücretsiz yapma olanağını da sizlere sağlamaktadır. Şimdi yazımızı daha fazla uzatmadan ICBC bank hesap açma ve hesap türlerini sizlere açıklayalım.

ICBC Bank maaş hesabı açma işlemini gerçekleştirmeniz için iş yerinizin veya kurumunuzun anlaşmalı olduğu banka şubesine giderek ICBC bank maaş hesabı açabilirsiniz. Maaş hesabı şube anlaşmalı yapıldığı için kurumunuzun ve ya iş yerinizin anlaşmasının dışında başka şubeden gerçekleştirmez iken aynı zamanda internet web sitesinden de açılmamaktadır. Bu sebeplerden dolayı maaş hesabı açmak isteyen kişilerin mutlak suretle kurum ve iş yerlerinin anlaşmalı olduğu şubeye gitmeleri gerekmektedir.

ICBC Bank altın ve döviz hesabı ise sizlere çok yüksek kazançlar sağlayan banka hesapları olmaktadır. Altın ve döviz hesabı da vadesiz ve vadeli mevduat hesabı olarak açılmaktadır. Size en uygun hesabı açmak için bu seçimi sizler yapmaktasınız. Burada bilmeniz gereken husus ise vadeli mevduat hesaplarında faiz aldığınız için kazancınız çok daha yüksek olacaktır. ICBC bank altın hesabı ve ICBC bank döviz hesabını açmak isteyen müşterilerin internet bankacılığı şifresini de aktif etmesi gerekmektedir. Çünkü banka sizlere döviz alım satımı ve gram altın alım satımı yapmayı müsaade etmiş ve çok daha yüksek kazanç sağlamanızı sağlamıştır.

ICBC bank vadesiz TL hesabı ve ICBC bank vadeli mevduat hesapları da bankanın müşterilerine sunmuş olduğu banka hesapları olmaktadır. Vadesiz TL hesabını faizsiz olarak kullanmak isteyen kişiler seçerken ICBC vadeli Mevduat hesabını yüksek faiz alarak kazancını daha çok artırmak isteyen banka müşterileri seçmektedir. Bu iki hesabıda ICBC BANK müşteri hizmetleri ve çağrı merkezlerini arayarak açabiliyorsunuz. Ayrıca Bankanın resmi web sitesinden de hesabı açabilirsiniz. Bir başka husus ise size eb yakın olan ICBC bank şubesine giderek açabilirsiniz.

ICBC bank yatırım fonu hesabı açarak da yatırımlarınızı artıra bilir ve yeni yeni yatırımlar yapabilir ve daha çok fazla kazançlar sağlaya bilirsiniz. Değerli okuyucularımız daha bir çok banka hesabı olan ICBC bankın öğrenci hesabı ICBC Bank KOBİ hesabı ve ICBC bank Tarım ve Ziraat heaspları ile çiftçi hesapları da bulunmaktadır. Sizlerde bu hesapların size göre en uygun olanını seçerek banka müşterisi olmuş olur ve bankanın sizlere sağlamış olduğu bütün imkan ve olanaklardan yararlanırsınız.

Değerli okuyucularımız finanshaberi.net olarak sizlerin bilgilerine sunmak için yayımladığımız söz konusu olan ICBC bank banka hesabı açma ve hesap açma işlemleri ile alakalı cevabını alamadığınız sorularınız var ise eğer ICBC bank müşteri hizmetlerini ve çağrı merkezlerini arayarak çok daha detaylı bilgilere sahip olabilirsiniz. Ayrıca sitemiz finanshaberi.net üzerinden de bizlere haberimizin yorum bölümünden ve e-posta adreslerimizden de bizlere ulaşarak aklınıza takılan bütün banka ve bankacılık işlemleri ile alakalı bütün sorularınızı sorabilirsiniz…

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *