«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. HSBC Mevduat Faizi Oranları 2020

HSBC Mevduat Faizi Oranları 2020

HSBC MEVDUAT

HSBC Güncel Mevduat Faizleri 2020

HSBC Bank müşterileri, profesyonel bir şekilde bankacılık hizmetinden yararlanarak mevduat hesaplarını da kendileri isteklerine uygun şekilde yönetebilmektedir. Sizler de HSBC Mevduat Faizleri 2020 seçeneklerinden yararlanmak için sitemizden ve HSBC Bank sitesinden bilgi almalısınız. Bu sayede sitenin profesyonel anlamda gerçekleştirilecek her türlü işlemlerini kazanç olarak kendi hanenize çevirmiş olursunuz. HSBC Mevduat faizi oranları, mevduat faizlerinin para birimi türleri ve avantajlı seçenekleri ile birlikte sizlere yatırım bilgilendirilmesi yapılmaktadır.

HSBC Mevduat Ürünleri 2020

HSBC bank mevduat ürünleri; e – mevduat ürünleri; t mevduat faiz ürünleri, yıllık mevduat faiz ürünleri olarak değişiklik göstermektedir.

Mevduat ürünleri TL hesabı, Euro ve USD hesabı aynı zamanda dolar hesabı olarak da açılabilmektedir. Şubeden açılabilir ve mobil bankacılık, internet bankacılığı gibi kanallar kullanılarak bu kanallar aracılığı ile mevduat ürünleri 2020 yılı için oluşturulabilmektedir. Her bir birimin farklı faiz oranı ve yapılan işleme ait farklı vade seçenekleri bulunmaktadır.

HSBC Mevduat Faizi Hesaplama 2020

E mevduat ürünleri; TL, dolar, Euro ve altın ürünleri üzerinden değişen faiz oralarını kapsamaktadır. e- mevduat ürünleri online hizmetler ile açılmış mevduat hesaplarını kapsamaktadır. HSBC Bank TL mevduat hesabı açma minimum limiti 500 TL. dir. Dolar mevduat hesabı açma alt limiti 1000 USD olarak belirlenmiştir. Euro hesabı açmak için minimum 1000 Euro ve 300 gram altın olarak da altın hesabı açılabilmektedir. Bu limitlerin tamamı hesap açmak için alt limiti ifade etmekte ve belirlenen mevduat faizi oranları bu limitler üzerinden ve vadeler ile kıyaslanarak yapılmaktadır. 2020 yılına ait e mevduat faiz oranları yıllık 365 ile 385 gün aralığında vadelendirilmektedir. Aylık, 3 aylık, altı aylık ve yıllık olacak şekilde farklı imkanlar ile müşteriye sunulmaktadır. TL hesabında %7.75 ile başlayan bu oran; USD için % 1, Euro hesabı için ise % 0.20 ile başlamaktadır.

HSBC Bankasının mevduat ürünleri içerisinde geliştirmiş olduğu yenilikçi yöntemi ise modern hesaptır. Modern hesap faizleri günlük işletilen ve çekim işlemlerinde vadenin bozulmadığı hesapları kapsamaktadır. Modern hesap HSBC Bankası için oldukça popülerlik gösteren bir yapıdadır. TL, USD, EURO ve altın değerlerinde 2000 birim üzerinden minimum hesap açılma limiti bulunmaktadır. Hoş geldin faiz oranı ile birlikte TL hesabı % 10, 25 oranı ile en yüksek faiz imkanını sunan hesap olmaktadır. Standart faiz işletimi ise %8 oranını kapsamaktadır. USD modern hesap ile % 1.5 hoş geldin faiz oranı ve %0,50 standart faiz oranı bulunmaktadır.

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *