«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. AKTİFBANK MEVDUAT FAİZİ ORANLARI 2020

AKTİFBANK MEVDUAT FAİZİ ORANLARI 2020

Aktif mevduat

Aktifbank Güncel Mevduat Faizleri 2020

Aktifbank müşterisi iseniz mevduat hesabı açabilirsiniz. Aktifbank şubelerinden ve internet üzerinden Aktifbank müşterisi olabilirsiniz. Mevduat hesabı açarken herhangi bir hesap işletim ücreti ödemezsiniz. Aktifbank mevduat hesabınızı vadeli ve vadesiz şekilde oluşturabilirsiniz. Vadesiz mevduat hesaplarınıza faiz uygulanmamaktadır. Vadeli mevduat hesaplarınızın cinsine göre faiz oranı değişmektedir. Aktifbank mevduat hesabı özelliklerini ve 2020 güncel faiz oranlarını daha detaylı bu yazımızda ulaşabilirsiniz.

Aktifbank mevduat ürünleri müşterilerin diledikleri ürüne uygun şekilde faiz oranı ile belirlenmiştir. B sayede almak istedikleri faiz oranına uygun bir yatırım aracı seçmek Aktifbank müşterilerine her zaman kolaylık sağlar.

Aktifbank Türk Lirası Mevduat Faizi Oranları

Türk Lirası cinsinden vadeli ve vadesiz olmak üzere mevduat hesabı açabilirsiniz. Vadesiz Türk Lirası mevduat hesabınıza faiz uygulanmaktadır.  Aktifbank Türk Lirası vadeli mevduat hesabınıza ise seçtiğiniz vade süresine bağlı faiz uygulayabilirsiniz. Aktifbank Türk Lirası mevduat hesabını 30 günlük, 180 günlük ve 370 günlük açabilirsiniz. 30 günlük vadeyi seçtiyseniz 0,5 faiz oranı, 180 günlük vadeyi seçtiyseniz yüzde 1,25 faiz oranı 370 günlük vadeyi seçtiyseniz de yüzde 2,0 faiz oranı uygulanmaktadır. Uygulanacak mevduat faiz oranlarını vade sonunda alabilirsiniz. Vade süreniz dolmadan Aktifbank Türk Lirası mevduat hesabınızı bozamazsınız.

Aktifbank Çeyiz Mevduat Hesabı Faiz Oranları 2020

Aktifbank Çeyiz mevduat hesabından yeni evlenecekseniz yararlanabilirsiniz. Altın mevduat hesabına göre yüksek faiz uygulanmaktadır. Yeni evlenen çiftlerdenseniz evlilik masraflarınız için kolay birikim yapabilirsiniz. Aktifbank çeyiz mevduat hesabınızı Türk Lirası bazında oluşturabilirsiniz. Çeyiz hesabınızı en fazla 370 günlük vade süresi ile açabilirsiniz. Aktifbank çeyiz mevduat hesabınıza yüzde 0,60 oranında faiz uygulanmaktadır. Bu faiz oranı vade sonunda uygulanmaktadır.

Aktifbank Altın Mevduat Hesabı Faizleri 2020

Aktifbank vadeli altın mevduat hesabı açmadan vadesiz altın hesabı açmalısınız. Vadesiz altın hesabınızı istediğiniz zaman vadeli mevduat hesabınıza çevirebilirsiniz. 10 gram altın ve katları olacak şekilde mevduat hesabınızı oluşturabilirsiniz. Altın hesabı mevduat hesabınıza net yüzde 0,75 faiz oranı uygulanmaktadır.

Aktifbank Birikim Mevduat Hesabı Faiz Oranları 2020

Aktifbank birikim mevduat hesabınızı ay ay değil toplu halde ödeme yapmalısınız. 1 yıldan 5 yıla kadar birikim mevduat hesabı açabilirsiniz. Aktifbank Birikim Mevduat Hesabı bir nevi vadeli Türk Lirası hesabınız yerine geçmektedir. Vade süresi uzunluğunuz ve uygulanacak yüksek faiz oranıyla daha fazla birikim yapabilirsiniz. Her senenin sonunda yüzde 1,25 oranında faiz uygulanmaktadır. Aktifbank Birikim Mevduat Hesabınızı sadece şubeler aracılığı ile açabilirsiniz.

Aktifbank Döviz Mevduat Hesabı Faizleri 2020

Türk Lirası dışında mevduat hesabı oluşturmak istiyorsunuz bu hesabı seçebilirsiniz. Aktifbank Döviz Mevduat hesabından sadece Amerikan Doları cinsinden açabilirsiniz. Aktifbank Döviz mevduat hesabı sürenizi 30 günlük, 60 günlük, 90 günlük ve 120 günlük olarak belirleyebilirsiniz. Belirlenen her 30 günün sonunda yüzde 0,25 faiz uygulanmaktadır. Aktifbank döviz mevduat hesabı faiz oranları ile ilgili bilgiyi Aktifbank şubelerinden öğrenebilirsiniz.

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *