«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. Türkiye Finans Katılım Bankası Personel Alımı

Türkiye Finans Katılım Bankası Personel Alımı

türkiye finans

Türkiye Finans Katılım Bankası  kendi sitesinde yaptığı duyuru ile 2019 yılına yetiştirilmek üzere en az ön lisans mezunu olmak kaydı ile Bankada görevlendirilmek üzere çeşitli pozisyonlar da personel alımı yapacağını açıklamıştır. Bu duyuru kapsamın da personel alımlarının farklı illerde olacağı da belirtilmiştir. Türkiye Finans Katılım Bankası tarafından işe alınacak personellerin bazı özellikleri de taşıması gerekmektedir. Personel alımı için gerekli detaylar şu şekilde olmaktadır.

Başvuru ve Detaylar

Söz konusu olan personel alımı için alımın yapılacağı illerde en az bir yıl olmak kaydı ile ikametgah etmiş olması gerekmektedir. Diğer bir detay ise personel alımı için başvuruda bulunacak kişilerin 28 yaşından büyük olmaması hususudur. Personel adaylarda aranan başka bir husus ise girişken ve diksyonu düzgün olarak sorumluluk almaktan kaçmayan ve bu sektörde hedefi olan kişiler arasından da belirlenecektir. Ayrıca ikili ilişkilerde başarılı ve daima müşteri memnuniyetini önemini bilen şahıslar ön planda tutulacaktır. Erkek adayların askerlilk muaf olmuş veya askerliğini tamamlamış olması da başka bir detay olarak belirtilmiş olup 2 yıl tecilli olan kişilerde müracaat edebileceklerdir. Yapılan işlemlerin çözüm odaklı olmasına bakılarak esnek çalışma saatlerine uyum sağlaya bilecek kişilerin olması hsusu da başka bir detay olarak belirtilmiştir. Başvuruda bulunacak personellerin vardiyalı çalışmaya müsait olması ve bankanın misyonunu taşıyabilecek olması da istenen detaylardan biridir. Aynı zaman da istenen adaylardan istenen en önemli detay ise iyi derecede ingilizce veya arapça bilmeleridir. Başvuruda bulunacak kişilerden mutlaka bu dillerden birini bilmesi yeterli olacaktır.

Hangi Pozisyonlara ve İllere Personel Alımı Yapılacak

Alınacak personeller Kredi izleme yetkilisi, Gişe yetkili yardımcıları, ATM Bankacılığı İş Geliştirme Yetkili Yardımcıları, Yazılım Uzmanları, Oracle veri tabanı Yöneticileri, Bölge takip tahsilat liderleri ile Üst Düzey Yönetici Asistanları alınacaktır. Personel alımının yapılacağı iller ise İstanbul, Yozgat ve Erzurum olarak belirlenmiş fakat ilerleyen zamanlarda farklı iller içinde kontenjan olduğu ve bu personel açığının yapılacak başvurular kapsamın da değerlendirmeye alınacağı da belirtilmiştir.

 

 

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *