«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. 2019’da HALKBANK 1000 Servis Görevlisi Alacak

2019’da HALKBANK 1000 Servis Görevlisi Alacak

halkbankası

HALK BANK şubelerin de görevlendirmek için personel alımı yapacağını duyurmuştur. HALK BANK tarafından yapılan duyuru doğrultusunda toplam 1000 kişi olacak şekilde şubelerinde görevlendirilmek üzere personel alımı yapacağını duyurarak bu sektörde iş arayanlara sevindirici haberler vermiştir. Toplam 1000 kişilik servis personeli alımı için Aralık ayının 10 da 3 ayrı sınav gerçekleştirileceği de belirtilmiştir. 1000 kişilik servis personeli alımı için gereken detayları başlıklar halin de tek tek açıklayalım.

Sınav Başvurusu Detayları

Servis personeli alımı için başvuruların iki aşamalı yapılacağı belirtilmektedir. Personel adayların 18 Ekim tarihi itibari ile 09.11.2018 tarihleri içinde sınav için belirtilen ücretleri yatırmaları gerekmektedir. Söz konusu olan sınav ücretlerini Türkiye Halk Bankası şubelerinden yatırıla bileceği de duyurulmuştur. Gereken evraklar ise T.C. Kimlik no, isim soy isim ve size ulaşa bilecekleri iki adet telefon numarası gerekmektedir.

Sınava Gireceklerde Aranan Şartlar

Sınava girecek bay adayların mutlak suretle askerlikten muaf olmuş veya askerlik görevlerini yapmış olmaları gerekmektedir.Sağlık durumu açısından görevini devamlı yapmasına engel olabilecek bir hali bulunmamak.Üniversitelerin öğrenim süresi en az 4 yıl olan bölümlerinden mezun olmak, Mülakat aşamasında mezun olduğuna dair belgeyi ibraz etmek koşuluyla son sınıf öğrencisi olanların başvuruları kabul edilecektir.Kasten işlediği suçlar ve ağır hapis ile 6 aydan fazla hapis ya da affa uğramış olsalar bile zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, inancı kötüye kullanma, dolanlı iflas gibi yüz kızartıcı veya şeref ve haysiyeti kırıcı suçlardan ya da kaçakçılık, resmi ihale ve alım-satımlara fesat karıştırma, kara para aklama, devlet sırlarını açığa vurma suçlarından cezası bulunmamak. Ayrıca eğitim durumlarına göre prosedür uygulanacağı da belirtilmiştir. Sınav ücretleri banka ATM’lerinden kabul edilmez iken ücret yatırımları sadece Halk Bankası Şubelerinden yatırılacaktır. Bu doğrultuda başvuru yapacak Banka servisi personel adayların mutlak suretle 9 kasım 2018 tarihine kadar saat 17:00’ı geçirmemek kaydı ile başvurularını yapmaları ve bunun için belirtilen sınav ücretlerini kesinlikle yatırmaları gerekmektedir.

Servis Görevlisi Ne İş Yapar Maaş Durumu Nedir

Banka personelinin diğer bir adı da servis görevlisi olup yaptığı işler operasyon, pazarlama satış ile bankada banko görevlileri olarak çalışmaktadırlar. Bu personellerin genellikle diksyonlarının ve bilgisayar kullanımının iyi olması gerekmektedir. Maaş durumlarına gelecek olursak eğer Halk Bank servis görevlileri senede 4 ikramiye ve 12 ay maaş olarak çalışmaktadır. Halk Bank servis görevlileri en düşük olarak 1750 en yüksek olarak da 2250 TL kadar olmaktadır fakat senelik verilen 4 ikramiye ile satış pazarlama gibi pirimler de eklenince yıl bazın da ortalama olarak 2500 ile 3000 TL arasında bir rakamı bulmaktadır. Bunun yanı sıra bankanın senelik kar payına odaklı ödemelerde yapılmaktadır.

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *