«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. Şekerbank’tan Personel Alımı

Şekerbank’tan Personel Alımı

sekerbank

Günümüz koşulları gereği sürekli büyümekte olan Bankacılık sektörü için yeni personel ihtiyaçları doğmaktadır. 2019 yılına girmeden şimdiden Bankalar yeni personellerini alıp yetiştirmek istiyor. Bu nedenle hemen hemen her gün bir banka personel alımı yapacağını duyurmaktadır. Ülkemiz koşullarında işsizlik oranının yüksek olması sebebi ile Bankalardan gelen personel alımı haberleri iş arayan vatandaşlarımızı sevindirmektedir. Ülkemizdeki en köklü bankalardan biri olan Şekerbank da personel alımı yapacağını duyurmuştur. Şekerbank tarafından alınacak personellerin farklı iller ile farklı pozisyonlarda olacağı duyurulara eklenmiştir.

Personel Alımı Yapılan İller ve Pozisyonlar

Söz konusu olan personel alımı için gerekli pozisyonlar şu şekilde olacaktır. Bireysel Bankacılık Müşteri temsilcisi, Tarım bankacılığı müşteri temsilcisi, Kobi bankacılığı müşteri temsilcisi, İşletme bankacılığı müşteri temsilcileri, Ticari bankacılık müşteri temsilcileri ile kredi uzmanları olarak duyurulara eklenmiştir.

Şekerbank personel ihtiyacına yönelik alım yapılacağı iller ise Antalya, İstanbul, Zonguldak, Gaziantep, Karaman, Kayseri, Burdur, Balıkesir, Isparta, Hatay, Samsun, Aydın, Tekirdağ,  Çorum, Giresun, Düzce, Afyon ve Kars olarak belirtilmiştir.

Personel Alımında Gereken Şartlar

T.C. Vatandaşı olmak ilk husus olarak açıklanmıştır. Diğer şartlar ise şu şekilde olacaktır. Erkek adayların askerlikten muaf veya askerliğini tamamlamış olaması gerekmektedir. Başvuruda bulunacakların bu sektörde en az iki yıl tecrübesi bulunması. Personel alımının yapılacağı illerde sıkıntısız çalışa bilecek durumda olmak. Bu sektörle alakalı en az ön lisansı bulunmak. Microsoft Office programları en iyi düzeyde kullanıyor olabilmek.  Bu hususları taşıyan bütün vatandaşlarımız başvuruda buluna bileceklerdir.

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *