«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. ING Bonus Platinum Kredi Kartı Özellikleri

ING Bonus Platinum Kredi Kartı Özellikleri

ıng-bonus-platinum-kredi-kartı-başvurusu

ING’nin en çok bonus kazandıran kredi kartı Bonus platinium kredi kartıdır. ING Bonus Platinum hakkında bir çok detay ise merak edilmektedir. Özellikle ING Bonus Platinum kredi kartının çok yönlü ve avantajlı kampanyaları merak edilmektedir. ING Bonus Platinum özellikleri nelerdir, ING Bonus Platinum avantajları nelerdir, ING Bonus Platinum başvurusu nasıl yapılır, ING Bonus Platinum kart aidatı ne kadar, ING Bonus Platinum başvuru şartları ve ING Bonus Platinum kampanyaları hakkında merak edilen bütün hususlar haberimizin ayrıntıları içerisinde yer alıyor.

ING Bonus Platinum Başvurusu Nasıl Yapılır

ING Bonus Platinum başvuruları bankanın bütün ATM’lerinden ve şubelerinden yapılabiliyor. Ayrıca ING Bonus Platinum kredi kartı başvurusu bankanın dijital kanalları olan ING mobil şube, ING SMS bankacılığı ve ING internet bankacılığı üzerinden de yapılmaktadır. Dilerseniz ING Bonus Platinum kredi kartı başvuru işlemlerinizi ING çağrı merkezlerinden ya da ING İletişim hattı üzerinden de gerçekleştirebilirsiniz. Sizlerde ING Bonus kredi kartı başvurusu yapmak isterseniz burada yazan bütün yöntemler üzerinden başvurunzu hızlı, pratik ve güvenli olarak yapabilirsiniz.

ING Bonus Platinum Özellikleri Nelerdir

ING Bonus Platinum kredi kartı çok fazla özelliklere sahip olan kredi kartıdır. Sizlerde ING Bonus Platinum kredi kartı başvurusu yapabilir ve kredi kartınız ile alışverişlerin keyfini çıkartabilirsiniz. Kredi kartına başvuru yapmadan önce bilmeniz gereken hususlar kartın özellikleri ve avantajlarıdır. Haberimizin bu başlığı altında ING Bonus Platinum kredi kartı özellikleri yer almaktadır. Maddeler ile yazmış olduğumuz ING Bonus Platinum kredi kartı özelliklerini okuyarak kredi kartının özelliklerini öğrenebilirsiniz.

1-ING Bonus Platinum kredi kartı kullanıcıları kazandığınız bonuslar ile anında bedava alışveriş yapabilir ya da  2-biriktirip daha sonraki alışverişlerini bedavaya getirebilirler.

3-ING Bonus Platinum kredi kartı kullanıcıları bonus kazandıkça daha çok kazandıracak ING Bonus Plus Card ve ING Bonus Premium Card’a terfi etme imkân ve olanağına sahipdirler.

4-ING Bonus Platinum kredi kartı kullanıcıları kredi kartı şifresi oluşturmak ve şifre almak için ŞİFRE boşluk kartın son 4 hanesini yazarak 2205’e SMS göndererek şifre işlemlerini hızlı ve pratik olarak yapabilirler.

5-ING Bonus Platinum kredi kartınız, ING Bonus Kredi kartının tüm kazandırma özelliklerine de sahip kredi kartıdır.

bonus-platinum-özellikleri
en çok bonus kazandıran kredi kartı bonus platinum

ING Bonus Platinum Avantajları Nelerdir

1-ING Bonus Platinum kredi kartı kullanıcıları ING’nin bütün şubelerinde verilen özel hizmetlerden faydalanabilir.

2-ING Bonus Platinum kredi kartıkullanıcıları telefon bankacılığı ve çağrı merkezlerince verilen bütün özel hizmetlerden yararlanır.

3-ING Bonus Platinum kredi kartı kullanıcıları EFT ve Havale işlemlerini telefon bankacılığı üzerinden ücretsiz yaparlar.

4-ING tarafından sağlanan bütün kredi kampanyalarından özel faiz oranlarından faydalanırlar. ( NOT: Bu kısımda mutlaka kredi faiz oranı KKB’den alınan kredi skor puanına göre değerlendirmeye alınır)

5-Bonus Platinum kredi kartı kullanıcıları Kiralık kasalarda %50 indirim avantajından faydalanırlar.

6-Şubelerimizden ve Telefon Bankacılığı hattındaki özel hizmetlerden faydalanma imkanı,

7-Bonus Platinum kredi kartı kullanıcıları bankada 250.000 Bin TL mevduat ve yatırım ürünlerine sahip ise kart aidatı muafiyetinden faydalanır kredi kartı aidatı ödemezler.

ING Mobil İle Kredi Kart Başvurusu Nasıl Yapılır / ING SMS İle Bonus Palatinum Kredi Kartı Başvurusu Nasıl Yapılır

ING Bonus Platinum kredi kartı başvurusu bankanın bütün dijital kanalları üzerinden kolaylıkla yapılır. ING Bonus Platinum kredi kartı başvurusu mobil şubeden yapmak isteyenler öncelikle mobil şubeye giriş yapmalıdırlar. Sonrasında ise başvurular kısmından < başvurular/kredi kartı başvurusu/ING Bonus Platinum kredi kartı > seçeneğini seçerek başvurularını tamamlamış olurlar. ING SMS bankacılığı üzerinden ING Bonus Platinum kredi kartı başvurusu yapmak isteyenler 2205’e Bonus Platinum boşluk TC. kimlik numarasını yazarak SMS gönderdikten sonra başvurularını yapmış olurlar.

ING İnternet Şube İle Bonus Platinum Kredi Kartı Başvurusu Nasıl Yapılır

Bankanın bir diğer dijital kanalı ise ING internet bankacılığıdır. ING internet bankacılığı üzerinden de ING Bonus Platinum kredi kartı başvurusu hızlı ve güvenli olarak yapılır. ING internet bankacılığı üzerinden ING Bonus Platinum kredi kartı başvurusu yapmak isteyenlerin internet bankacılığı hesabı olması gerekir. İnternet bankacılığı hesabınız yoksa tarayıcınızdan ING internet bankacılığına girerek hasap açabilir ve hesap için şifrenizi alabilirsiniz. İnternet bankacılığı hesabını aktif eden kişiler internet şubeye giriş yaptıktan sonra başvurular kısmından < başvurular/kredi kartı başvurusu/ING Bonus Platinum kredi kartı > seçeneğini seçerek başvurularını tamamlamış olurlar.

ıng internet bankacılığı url : https://www.ing.com.tr/tr/ing/7-24-bankacilik/internet-bankaciligi

İletişim Hattı İle ING Bonus Platinum Kredi Kartı Başvurusu Nasıl Yapılır

ING Bonus Platinum özellikleri nelerdir, ING Bonus Platinum avantajları nelerdir, ING Bonus Platinum başvurusu nasıl yapılır, ING Bonus Platinum kart aidatı ne kadar, ING Bonus Platinum başvuru şartları ve ING Bonus Platinum kampanyaları hakkında müşteri temsilcilerinden bilgiler alabilirsiniz. 365 GÜN 7/24 hizmet veren ING iletişim hattını arayarak bonus platinum kredi kartı başvurunuzu da yapabilirsiniz.

ıng iletişim hattı : https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/ing-iletisim-hatti-ing-direkt-baglanma/.html

 

NOT: İlginizi çekeceğini düşündüğümüz haberlerimizi sizler için finanshaberi.net olarak düzenledik. Aşağıda verilen url’ye tıklayarak haberlere giriş yapabilirsiniz. Sitemizde günlük olarak yayımlanan ekonomi haberleri, finans haberleri, faktoring haberleri, faktoring şirket ve faktoring firma haberleri, banka haberleri ile altın / euro/ dolar/ BTC ve kripto para haberlerini bulabilirsiniz.

ING pos destek hattı : https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/ing-bank-pos-destek-hatti/.html

ING döviz hesabı nasıl açılır : https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/ing-doviz-hesabi-nasil-acilir/.html

ING Kredi kartı bloke kaldırma: https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/ing-bank-kredi-karti-bloke-kaldirma/.html

ING Kur korumalı TL vadeli mevduat hesabı: https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/ing-bank-kur-korumali-tl-mevduat-hesabi-acma/.html

ıng internet bankacılığı hesap açma : https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/ing-bank-internet-bankaciligi/.html

ıng banka hesabı kapatma: https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/ing-banka-hesabi-kapatma/.html

ıng kredi başvurusu nasıl yapılır : https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/ing-kredi-basvurusu-nasil-yapilir/.html

ING kredi notu sorgulama: https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/ing-kredi-notu-sorgulama-ing-kredi-notu-ogrenme/.html

ING mobil temassız ödeme açma kapatma: https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/ing-kredi-karti-mobil-temassiz-odeme-acma/.html

ıng bonus kredi kartı başvurusu : https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/ing-bonus-kart-basvurusu-ing-bonus-kart-ozellikleri/.html

 

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.