«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. QNB FİNANSBANK BİREYSEL EMEKLİLİK İPTALİ

QNB FİNANSBANK BİREYSEL EMEKLİLİK İPTALİ

QNB Çalışma

Finansbank Bireysel Emeklilik İptal Etme

Yüzde 25 devlet katkıları ve maaşınızın kesintileri ile bireysel emeklilik sistemi oluşturabilirsiniz. 45 yaşını doldurmuş, özel veya kamu çalışanı iseniz QNB Finansbank bireysel emeklilik sistemine başvurabilirsiniz. Emekliliğinize şimdiden yatırım fikri başta kulağınıza hoş gelse de şu anki yaşam standartlarını zora sokabilir. Bundan dolayı Bireysel Emeklilik sisteminize ara vermek veya iptal etmek isteyebilirsiniz. QNB Finansbank bireysel emeklilik sistemine ara veremezsiniz. QNB Finansbank şubelerinden, SMS, telefon bankacılığı ile bireysel emekliliğinizi kolayca iptal edebilirsiniz.

Finansbank Şubeler Aracılığı ile Bireysel Emeklilik İptal Etme

QNB Finansbank bireysel emekliliğinizi hangi Finansbank şubesinden yaptıysanız o şubeden iptal edebilirsiniz. QNB Finansbank şubesine giderken yanınızda banka kartınızı ve nüfuz cüzdanınızı almalısınız. Bu belgelerinin yanında aylık net maaşınızı gösteren belgenizi de yanınıza almalısınız. Müşteri temsilcinize bireysel emeklilik sistemi iptal etme isteğinizi dilekçe yazarak beyan etmelisiniz. QNB Finansbank resmi internet adresinden BİREYSEL EMEKLİLİK iptal dilekçe örneğini inceleyebilirsiniz. Dilekçeniz beyan ettikten sonra maaşınızdan herhangi bir kesinti olmaz. Herhangi bir kesinti halinde QNB Finansbank şubelerine ve QNB Finansbank çağrı merkezine bildirmelisiniz. Bireysel EMEKLİLİK sistemi iptal dilekçenizi oluşturduktan sonra 10 iş günü içerisinde ana paranız iade edilmektedir.

QNB Finansbank SMS Aracılığı ile BES İptal Etme

QNB Finansbank Bireysel Emeklilik İptal Etme işleminizi şubeden gerçekleştire bilirsiniz.Çoğu bankada olduğu gibi QNB Finansbank bireysel emeklilik sisteminizi SMS yoluyla iptal edebilirsiniz.  2204‘e ‘BES İPTALİ’ yazıp göndermelisiniz. Mesajınıza onaylanma mesajı geldikten sonra T.C. kimlik numaranızı ve doğum tarihinizi yazıp tekrardan   2204’ e kısa mesaj yollamalısınız. Bireysel emeklilik sisteminiz İPTAL edildikten sonra 10 iş günü içerisinde ana paranız banka hesabınıza geri iade edilmektedir. Ana paranız iade edildikten sonra SMS yoluyla bilgilendirecekseniz. Banka hesabınızdaki parayı QNB Finansbank mobil uygulamasından kontrol edebilirsiniz.

QNB Finansbank Telefon Bankacılığı ile BES İptal Etme

Finansbank Zorunlu BES İPTAL Etmek için bir başka yöntem ise telefon bankacılığı ile yapılan bireysel emeklilik iptal işlemi olmaktadır. QNB Finansbank telefon bankacılığı ile çoğu bankacılık işlerinizde olduğu gibi bireysel emeklilik işlemlerinizi kısa sürede halledebilirsiniz. Bunun için 0 850 222 22 44 numarasını aradıktan sonra 3’ ü tuşlamalısınız. Yoğunluğa göre QNB Finansbank müşteri temsilcinize bağlanabilirsiniz. BİREYSEL emekliliğinizi İPTAL etmeden önce iptali halinde neler olacağı hakkında bilgi almalısınız.

Birikim hesabınızda bulunan paranın ne kadar kesintiye uğrayacağını müşteri temsilcinize teyit etmelisiniz. Bu işlemlerinizi gerçekleştirdikten sonra ‘QNB Finansbank BİREYSEL EMEKLİLİK İPTAL ETMEK istiyorum’ demelisiniz. Bireysel emekliliğinizin iptali halinde müşteri temsilciniz tarafından tekrardan aranacaksınız. Para iadenizin hangi gün banka hesabınıza yatırılacağını buradan öğrenebilirsiniz. Konuşmalarınız her iki tarafın güvenliği için kayıt altına alınmaktadır. FİNANSBANK BİREYSEL EMEKLİLİK İPTAL ETME işleminizde herhangi bir sorunla karşılaştığınızda rahatlıkla konuşmaları çıkarabilirsiniz.

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *