«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. Kuveyt Türk Tüketici Kredisi 2020

Kuveyt Türk Tüketici Kredisi 2020

kuveyttüketici

Kuveyt Türk Tüketici Kredisi 2020

İhtiyacınıza göre ve cazip faiz oranları ile Kuveyt Türk tüketici kredinize başvuru da bulunabilirsiniz. Kafanıza takılan tüketici kredisi hesaplama ve başvuru hakkında sorularınızı bu yazımızdan faydalanarak öğrenebilirsiniz. Kuveyt Türk Bankası tüketici kredisi 2020 yılına özel kredi finansman tutarı ve kar oranı ve vade imkanları ile birlikte sizler de Kuveyt Türk bankasına özel limitlerden yararlanabilirsiniz.

Kuveyt Türk Tüketici Kredisi Hesaplama 2020

Kuveyt Türk tüketici kredinizi internet üzerinden hesaplayabilirsiniz. Arama motorunuza ‘Kuveyt Türk Tüketici Kredisi Hesaplama’ yazıp, aratabilirsiniz. Herhangi bir hesaplama aracı ile kolayca tüketici kredinizi hesaplatabilirsiniz. Hesaplamakla kalmayıp diğer bankların tüketici kredileri ile karşılaştırabilirsiniz. Ama aynı siteden her bankanın tüketici kredisini hesapladığınız için hesaplama aracınızın aralıkları çok geniş alandır. Kuveyt Türk tüketici kredinizde güncel faiz oranlarını bilmiyorsanız yanlış hesaplama yapabilirsiniz. Doğru bir sonuç almak istiyorsanız Kuveyt Türk resmi internet adresini seçmelisiniz.

Kuveyt Türk resmi internet adresinde bireysel giriş yapmadan tüketici kredinizi hesaplayabilirsiniz. Kuveyt Türk resmi internet adresine www.kuveytturk.com.tr bağlantısı ile giriş yapabilirsiniz. Açılan sayfada ilk başta ‘Tüketici Krediler’ menüsünü seçmelisiniz.

Kuveyt Türk tüketici krediler sayfasından ‘Kredi Hesaplama Aracı’ nı seçmelisiniz. Kredi hesaplama aracınızda uygulanacak faiz oranlarınız sabittir. Hesaplama aracınıza ihtiyaç tutarınızı ve vade seçeneklerinizi girmelisiniz. Kuveyt Türk tüketici kredisi vade sürenizi en az 3 aylık en fazla 36 ay vade ile seçebilirsiniz. Vade sürenizi de seçtikten sonra Kuveyt Türk tüketici kredinizi kolayca hesaplayabilirsiniz.

Kuveyt Türk tüketici finansman tutarı minimum 1000 TL den başlamaktadır. Hac umre finansmanı, eğitim finansmanı, seyahat finansmanı gibi tüketici kredisinin imkanına uygun şekilde adlandırılmaktadır. Her bir finansmanın maksimum çekim talebinde bulunma miktarı farklılık göstermektedir. Kuveyt Türk finansman tutarı vadelendirme imkanı ise, eğitim kapsamında çekilen finansmanlarda maksimum 48 aya kadardır. Tüketici kredisi kapsamında diğer ihtiyaçlar için çekilen finansman tutarının taksitlendirilme imkanı ise maksimum 60 aya kadar belirlenmektedir.

Kuveyt Türk finansman tutarının maliyet tablosu 2020 yılı için incelendiği zaman kar oranının % 1, 07 olduğu görülmektedir. Tüketici kredisi kapsamında sunulan finansman tutarının Kuveyt Türk müşterisine verilebilmesi için, müşterinin kredi risk raporuna bakılması ve uygun görüldüğü takdirde tüm koşulları sağlaması ile birlikte tüketici kredisi sunulması yapılmaktadır. Bu nedenle Kuveyt Türk finansman tutarını alabilmek için, genel olarak her banka için aynı olan kredi risk raporunun iyi derecede olması gerekmektedir.

Kuveyt Türk Tüketici kredisi kar oranı kapsamında sunulmuş olan ve özel bankacılığa bu tüketici kredisi finansman seçenekleri ile farklı bir bakış açısı sunan Kuveyt Türk’ den finansman talebinde bulunabilmek için Kuveyt Türk müşterisi olmak gerekmektedir

Kuveyt Türk Tüketici Kredisi Başvurusu 2020

Kuveyt Türk tüketici kredisi için başvuruda  bulunmadan önce gerekli belgelerinizi temin etmelisiniz. Öncelikle Kuveyt Türk müşteri değilseniz tüketici kredisine başvuramazsınız. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı iseniz yanınıza Kimlik belgenizi, sürücü belgenizi ya da pasaportunuzu almalısınız. Yabancı uyruklu Kuveyt Türk müşterisi iseniz yanınıza pasaportunuzu ve oturma izin belgenizi almalısınız. Kuveyt Türk tüketici kredinize çağrı merkezinden ve şubeler yardımı ile kredi başvurusunda bulunabilirsiniz. Size en yakın Kuveyt Türk bankasına giderek kredinizi hesaplayabilirsiniz.

Kuveyt Türk Bankası şubelerine giderken yanınıza yukarıda bahsettiğimiz gerekli belgelerinizi almalısınız. Kuveyt Türk müşteri temsilcinizden Kuveyt Türk tüketici kredisi hakkında bilgi almalısınız. Ardından Kuveyt Türk faiz oranları ve vade sürenizle kredinizi hesaplayabilirsiniz. Tüketici kredinizi en fazla 36 aya varan vade seçenekleri ile ödeyebilirsiniz. Belirlediğiniz seçeneklerinize göre Kuveyt Türk tüketici kredisine başvurabilirsiniz. Tüketici kredi açma isteğinizi yazılı bir şekilde dile getirmelisiniz. Kuveyt Türk şubelerine gitmeden örnek tüketici kredisi başvuru dilekçesini inceleyebilirsiniz. Bu işlemi çok uzun buluyorsanız Kuveyt Türk çağrı merkezini arayabilirsiniz. Kuveyt Türk çağrı merkezine 444 0 123 numarası ile anında bağlanabilirsiniz. Başvurular için müşteri temsilcinize 2 numarayı tuşlayabilirsiniz. Kuveyt Türk müşteri temsilcilerinizin sorularına göre başvuru formunuzu tamamlayabilirsiniz.

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *