«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. Düşük Kredi Notuna Hangi Bankalar Kredi Verir 2020

Düşük Kredi Notuna Hangi Bankalar Kredi Verir 2020

Hoşgeldin

Düşük Kredi Notuna Kredi Veren Bankalar 2020

İnternet üzerinden veya şubeler yardımı ile kefilsiz kredi seçebilirsiniz. Ancak kredi notunuz düşük ya da sıfır ise kolay yoldan kredinizi çekemezsiniz. Hata bazı banklar sizlere kredi vermezler. Eğer böyle bir durumdaysanız nasıl kredi çekeceğinizi ve hangi bankalardan çekeceğinizi bu yazımızdaki bilgilerle öğrenebilirsiniz.

Düşük Kredi Notuna Kredi Veren Bankalar Listesi 2020

Bankalardan yapacağınız kredilerdeki borcunuzu ödeme sürenize ya da kredi kartı harcama miktarınıza göre kredi notuna sahip olursunuz. Oluşan kredi notunuz Kredi Kayıt Bürosunda kayıtlı olur. Kredi notunuza göre kredi alma hızınız o kadar kolaylaşır. Kredi notunuz eğer 1 ile 699 arası ise en riskli yerdesiniz. Bazı bankalarda bu risk aralığı daha dar durumdadır. Eğer kredi notunuz en riskli bölümde ya da direk sıfır ise kolay kredi çekemeyebilirsiniz.

İlk başta düşük kredi notunuzu yükseltmek için uğraşabilirsiniz. Düzenli olarak kredi kartı kullanıp borcunuzu hemen ödüyorsanız kredi notunuzu yükseltebilirsiniz. Bu yöntem hem uğraştırıcı hem de pek mümkün olamayan bir yöntemdir. Daha kısa bir yol olan düşük kredi notuna kredi veren bankalara kefil veya teminat gösterebilirsiniz. Kredi çekeceğiniz bankaya giderek istenilen unsurları gösterebilirsiniz. Bunların yanında çalıştığınız kurumdan bir belgenizi de yanınıza almalısınız. Teminatınız veya kefiliniz ne kadar önemli olsa da çalıştığınız kurum ve çalışma şeklinizde o kadar önemlidir. Düşük kredi notuna sadece 6 bankaya başvurarak kredi çekebilirsiniz.

Düşük Kredi notuna kredi veren bankalar sırasıyla Burgan Bank, ICBC, ING Bank, TEB Bankası, Fibabanka ve Alternatif Bank olmaktadır. Bu bankaların resmi internet adresine girerek daha detaylı bilgilere sahip olabilirsiniz. Karşınızda birisiyle sağlıklı bir iletişim olmasını istiyorsanız en yakın banka şubelerine giderek bilgi sahibi olabilirsiniz.

Düşük Kredi Notuna Kredi Veren Bankalar Başvuru 2020

Düşük kredi notuna kredi veren bankaları daha önceden sizlerle paylaşmıştık. Bu bankalardan nasıl kredi çekebileceğinizi bu yazımızdan bulabilirsiniz. Ülkemizde düşük kredi veren 6 tane banka bulunmaktadır. İlk olarak bankadan kredi başvurularınızı şubeler ve internet aracılığı ile yapabilirsiniz.  Başvuru yapmadan önce bu 6 tane banka hakkında bilgi almalısınız. Kredi hakkında bilgilerinizi çağrı merkezinden ya da internet üzerinden alabilirsiniz. Aldığınız bilgileri karşılaştırdıktan sonra size en uygun krediyi seçmelisiniz.

ING Bankası kredi çekebilmek için mutlaka size kefil olacak birini göstermelisiniz. Evraklarınız yapılan incelemeler ve kredi notunuza bağlı olarak istenilmektedir. Kredi başvurunuzu Fibabanka resmi internet adresinden gerçekleştiremezsiniz. Sadece size en yakın Fibabanka şubelerine giderek gerçekleştirebilirsiniz. TEB Bankasında yapacağınız kredi başvurusunu ‘CEPTETEB’ uygulamasından yapabilirsiniz. AppStore’dan ve Google Play Store’dan ücretsiz bir şekilde uygulamayı indirebilirsiniz. CEBTETEB uygulamasını kullanmak için TEB Bankası müşterisi olmalısınız. T.C. kimlik numaranız veya müşteri numaranızla uygulamayı kullanabilirsiniz.

TEB Bankası müşteri numaranızı sadece TEB Bankası şubelerinden alabilirsiniz. Uygulamanın ana yüzünde sol tarafta bulunan ‘Krediler’ menüsünü seçmelisiniz. Kredi açma formunuzu eksiksiz bir şekilde doldurmalısınız. Formunuzu doldurduktan sonra kredi notunuz düşük olduğu için bazı evraklarınızı da girmelisiniz. İstenilen işlemleri tekrarladıktan sonra kredinizi alabilirsiniz. Burgan Bankasında kredinizi sadece şubeler yardımı ile alabilirsiniz. Şubelere giderken yanınızda kefil göstereceğiniz birini götürmelisiniz. Bahsettiğimiz diğer bankaları da sadece şubeler yardımı ile açabilirsiniz. Şubelere giderken kimlik belgenizi ve banka kartınızı yanınıza almalısınız.

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *