«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. Garanti BBVA Online Alışveriş Açma Kapama

Garanti BBVA Online Alışveriş Açma Kapama

garanti bbva online alışveriş açma kapama

Garanti BBVA Online Alışveriş Açma Kapama / Garanti BBVA Kredi Kartını İnternet Alışverişine Açma ve Onay

Garanti Bankası online bankacılık alanında da yeniliklere açık olan ve Türkiye’ nin en çok müşteri odaklı hizmet gösteren bankalarından bir tanesidir. Bankacılık işlemlerini online sistemler üzerinden yapması ile birlikte artık içerisinde olduğumuz yeni pandemi sürecinde de bankacılık anlayışına yeni bir bakış açısı getirmiştir. Hem gelişen teknolojiler hem Korona virüs salgınının dünya geneline yayılması, trafiğin artışı, insan nüfusunun çoğalması gibi etmenler bizleri bambaşka bir dünyaya yöneltmiştir. Bunlardan birisi, evden çalışma imkanı diğeri ise evden dışarı çıkmadan online alışveriş imkânıdır. Online alışveriş bu nedenle en çok tercih edilen bu alışveriş imkanının başında gelmektedir.

2020 yılı ile birlikte son güncellemeler göz önüne alındığında Garanti BBVA Online Alışveriş Açma Kapama işlemi ile hem banka kartları hem de kredi kartları müşterilerin izinleri ile olmaktadır. Açma ve kapama işlemi için ayrı yöntemler mevcuttur. Garanti Bankası Cep Şubesi uygulaması yöntemi ile; internet başvurusu ile, şubeye giderek veya SMS onayı ile sizler de kredi kartınızı ya da banka kartınızı online alışverişlere açabilir veya kapatabilirsiniz.

Garanti BBVA Cep Şubesi Online Alışveriş Açma Kapama / Garanti BBVA Kredi Kartı İnternet Alış Verişine Nasıl Açılır

Garanti BBVA cep şubesi uygulaması akıllı cep telefonunuza ya da tabletinize indirilir. Buradan uygulamayı kendi TC. kimlik numaranız ve şifreniz ile açarsınız.

Kendi panelinizi açtıktan hemen sonrasında karşınıza ana sayfa çıkacaktır.

Hesap ve Kartlar Seçeneği – Kartlar – Banka kartı ya da kredi kartı seçimi – İnternet alışverişi adımlarını takip edersiniz.

Online alışveriş kapalı konumda ise buradan açabilir; açık konumda ise kapayabilirsiniz.

Garanti BBVA İnternet Bankacılığı Online Alışveriş Açma Kapama

Garanti BBVA İnternet Bankacılığı Online Alışveriş Açma Kapama işlemi için öncelikli olarak www.garantibbva.com.tr adresine giriş yapmanız gereklidir. Sağ üst bölümde bireysel kısmı seçmeniz gerekir. Bireysel TC kimlik numarası ve internet bankacılığı şifrenizi girersiniz. Ardından mobil onay kodu ile cep telefonunuza gelen şifreyi giriş yaparsınız. Kendinize ait paneliniz burada açılmış olur. Ekranın yukarısında yatay şekilde sıralanmış olan kategoriler içerisinde kartlar – kart seçimi ve internet alışverişi açma ya da kapama adımlarından size uygun olanını işaretlersiniz. Bu sayede aktif ya da pasif konuma getirilebilmektedir.

Garanti BBVA Şube Aracılığı Online Alışveriş Açma Kapama

Bu işlem için size en yakın Garanti Bankası şubesine gidersiniz. Kartınızı online alışverişe açmak ya da kapamak istediğinizi söylersiniz. Bu işlemler anlık olarak değişim gösterdiği için bu unsur çok fazla tercih edilmemektedir. Çünkü bir dakika içerisinde cep uygulamasından ya da internet bankacılığından da kolaylıkla değişim söz konusu olabilmektedir.

Garanti BBVA SMS Yöntemi Online Alışveriş Açma Kapama

Garanti BBVA SMS Yöntemi Online Alışveriş Açma Kapama işlemi için telefonlarınızın msj bölümüne TERCİH yazarak 3340 a msj gönderebilirsiniz. Bu işlem ile tüm Garanti BBVA kartlarınız online alışverişlere açılacaktır.

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *