«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. Denizbank Kredi Kartı Temassız Ödeme Açma

Denizbank Kredi Kartı Temassız Ödeme Açma

denizbank_temassız ödeme özelliği

Denizbank Kredi Kartı Temassız Özelliği Açma / Denizbank Kredi Kartı Temassız Ödeme Açma

Denizbank Kredi Kartı Temassız Ödeme Açma ; Denizbank Türkiye’ de online alışverişte ya da kredi kartı noktasında her zaman yenilikleri ilk takip eden bankalardan bir tanesi olmuştur. Bu özelliği ile Türkiye’ de pandemi sürecinde kredi kartlarının temassız özelliği geliştirilmiştir. Bu sayede temassız özelliği bulunan kredi kartları ile daha güvenilir, alışveriş yapmanıza olanak sağlanmaya çalışılmıştır.

Denizbank kredi kartı başvurusunda bulundunuz ya da kredi kartınız temassız özellikte değildi ve yeni temassız kart başvurusunda bulundunuz. Kartınız size ulaştı. Öncelikli olarak belirtmek gerekir ki Denizbank temassız kredi kartınız sizlere temassız özelliği kapalı olarak ulaştırılmaktadır. Bunu ancak siz açabilirsiniz. Peki, Denizbank Kredi Kartı Temassız Özelliği Açma işlemi nasıl yapılır merak ediyor iseniz sizler de yazımızdan yararlanabilir. Adım adım bu uygulamanın kolaylığını bu alanda görebilirsiniz.

Makale İçeriği

  1.  Denizbank Kredi Kartı Temassız Ödeme Açma
  2.  Denizbank Banka Kartı Temassız Ödeme Açma
  3. Denizbank ATM’ den Temassız Ödeme Özelliği Açma
  4. Denizbank POS ile Kredi Kartı Temassız Ödeme Özelliği Açma

Denizbank Temassız Banka Kartım

DENİZBANK Banka Kartım ismi ile temassız ürün çıkarmıştır. Bu ürün dolayısı ile Türkiye’ de ilk olarak kredi kartını temassız özelliğe açmış olan banka olarak bilinmektedir. Bu kartın belirli özellikleri mevcuttur. Temassız özelliği tek seferde maksimum 250 TL ye kadar olan alışverişlerde geçerlidir. POS makinelerinde temas ettirmeden daha güvenli ve tedbirli şekilde okutularak temassız özelliği bu alanda kullanılmaktadır.

Denizbank Temassız BankaKartım Temassız Özellik Nasıl Açılır?

Denizbank Kredi Kartı Temassız Ödeme Açma ; Denizbank Temassız BankaKartım sizlere ulaştığında ilk olarak temassız özelliği kapalıdır. Bu kartın şifresi de yoktur. Size kapalı bir zarf ile ulaştırılır. İster sizin belirlediğiniz Denizbank şubesine gelir oradan alırsınız, isterseniz de belirtmiş olduğunuz adresinize gelir ve elden teslim edilir. Bu kartı aldığınız zaman ilk olarak kartın şifresini oluşturmanız gerekir. Buna ilk şifreleme işlemi denilir.

Denizbank Kredi Kartı Temassız Ödeme Açma ; Şifre belirlemek için cep telefonunun mesaj bölümüne SIFRE yazarak boşluk bırakınız 4 haneli kart şifresini burada belirleyerek boşluk bırakınız, size ulaştırılan kartın son dört hanesini yazarak 3280 numarasına sms gönderiniz. Anında şifre belirleme işlemi yapmış olursunuz. Sms yolunun yanında Denizkartım mobil uygulaması kullanarak, internet bankacılığı ya da telefon bankacılığından da temassız kartınızın şifresini belirlersiniz. Bundan sonra alışveriş yapacağınız zaman temassız özelliğini de kullanmak için ayrıca POS yöntemi ile ya da ATM üzerinden kartınızın temassız özelliğini açabilirsiniz.

Denizbank Temassız BankaKartım POS Yöntemi ile Temassız Özelliği Açma

Denizbank TEMASSIZ BankaKartım POS Yöntemi ile Temassız Özelliği Açma işlemi yapabilmek için şifresini almış olduğunuz kredi kartınız ile temassız özelliğini ilk kez kullanacağınız bir alışveriş yapmanız gerekmektedir. Maksimum 250 TL ye kadar olan bir ürünü alarak temassız özelliğini ilk kez kullanacağınızı pos görevlisine söylediğiniz zaman ilk temassız şifre belirleme işlemi bu alanda yapılmaktadır. Bu şifre ile temassız özelliği anında açılmış olur.

Denizbank Temassız BankaKartım ATM Üzerinden Temassız Özelliği Açma

Denizbank Kredi Kartı Temassız Ödeme Açma ; Denizbank TEMASSIZ BankaKartım ATM Üzerinden Temassız Özelliği Açma işlemi için kredi kartınız size ulaştığında kredi kartınızın şifresini belirlersiniz. Size en yakın olan ATM ye giderek kartınızı takar ve şifre girişinizi yaparsınız. ATM ekranı üzerinde kredi kartı ayarlar kısmına giriş yaparsınız. Bu alanda temassız özelliği açma butonu bulunmaktadır. Buradan kredi kartınızın temassız özelliğini anında açabilir ve onaylayarak, temassız şekilde kullanım gösterebilirsiniz.

denizbank iletişim hattı : https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/denizbank-musteri-hizmetleri-0850-222-0-800/.html

denizbank mobil şube : https://www.denizbank.com/dijital-bankacilik/mobil-deniz

denizbank_iletişim
Denizbank iletişim Hattı
Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *