«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. Burgan Bank Kredi Kartı Temassız Ödeme Açma

Burgan Bank Kredi Kartı Temassız Ödeme Açma

burgan bank temassız ödeme açma

Burgan Bank Kredi Kartı Temassız Özelliği Açma / Burgan Bank Kredi Kartı Temassız Ödeme Açma

1989 yılında çalışma hayatına başlayan Burgan Bank, Tekfen Yatırım Finansman Bankası A. Ş. olarak sektöre dahil olmuştur. Zaman içerisinde büyük atılımlar gösteren Burgan Bank, yatırım bankacılığı ve kurumsal anlamda bankacılık hizmetleri ile öne çıkmıştır. 28 Ocak 2013 tarihinde Burgan Bank adını alan banka 14 ilde şubeleri ile hizmet vermektedir. ‘’Size odaklı bankacılık’’ sloganı ile yola çıkan Burgan Bank, müşterilerinin ihtiyaçlarını belirleme konusunda oldukça titiz çalışmaktadır. Hesap kartı ya da kredi kartı hizmeti alan müşterileri için çeşitli hizmetler geliştiren Burgan Bank’ın sunduğu çalışmalardan biri de temassız ödeme özelliği olmaktadır.

Burgan Bank Temassız Ödeme Özelliği Nasıl Açılır?

Temassız ödeme özelliği son yıllarda bankalar tarafından sunulan önemli hizmetlerden biri haline geldi. Özellikle yanında nakit taşımayan müşteriler karttan ödeme yaparken aynen nakit veriyormuş gibi hızlı bir şekilde ödeme yapmak istiyor. Pek çok banka gibi temassız ödeme özelliğini bünyesine dahil eden Burgan Bank’ta müşterilerine hesap kartı ve kredi kartında bu özelliği sunuyor.

Burgan Bank temassız ödeme özelliği açma işlemi için;

  1. Burgan Bank şubelerine giderek gişe yetkilileri ile temassız ödeme konusunda görüşmek gerekiyor. Bireysel hizmet sunan yetkililerde Burgan Bank temassız ödeme özelliği aktif etme konusunda hizmet verebiliyor.
  2. Burgan Bank her şehirde şubesi bulunmayan bir banka olduğu için çoğu hizmetini online olarak gerçekleştiriyor. İnternet bankacılığı ve mobil bankacılık üzerinden Burgan Bank kredi kartı ve ya hesap kartı temassız ödeme özelliğini açtırabiliyorsunuz.
  3. Telefon bankacılığını da aktif bir şekilde kullanan Burgan Bank temassız ödeme özelliğini açtırmak için denenecek yollardan biridir.

Kartınızın temassız ödeme özelliğinin olması için hesap kartı ya da kredi kartının ön kısmında telefon sinyali işaretine benzeyen bir simge olması gerekir. Eğer bu simge kartınızda bulunmuyorsa kartınızı yenilemeniz gerekir. Temassız ödeme özelliği olan kartlara sahip olmak için Burgan Bank şubelerine ya da telefon bankacılığına başvurmanız gerekecektir.

Burgan Bank Temassız Ödeme Özelliği Ne Gibi Avantajlar Sunar?

  • Burgan Bank temassız ödeme özelliği bulunan kartınız sayesinde uzun kuyruklarda zaman kaybetmeden hızlı bir şekilde ödeme yapabilirsiniz. Hatta otomatik kasiyere sahip olan alışveriş merkezlerinde ürünlerinizi kendiniz geçirebilir ve temassız ödeme yaparak zaman kaybetmek zorunda kalmazsınız.
  • Temassız ödeme özelliği olan kartınızı pos makinelerinde kullanırken yıpranma, aşınma ve ya kırılma gibi tehlikelere karşı koruyabilirsiniz.
  • Burgan Bank temassız ödeme özelliği ile pos cihazlarına dokunmak zorunda kalmayacağınız için görünmeyen bakteri ve virüslere karşı kendinizi korumuş olursunuz.
  • Ufak miktardaki ödemelerinizi temassız kartınız ile yapabilirsiniz.
  • Şehir içi ulaşımda kullanacağınız çeşitli toplu taşıma araçlarında temassız ödeme özelliği sunan kartınız ile ödemenizi yapabilirsiniz. Bu sayede paranız olmasa bile yolunuza devam edebilirsiniz.
Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *