«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. Ziraat Bankası BES İptal Etme

Ziraat Bankası BES İptal Etme

ziraat-bankası-bireysel-emeklilik-iptal-etme

Ziraat bankası bireysel emeklilik nasıl iptal edilir, İnternet Bankacılığı ile Ziraat Bankası BES İptal etme, Mobil Uygulama ile Ziraat Bankası BES İptal etme, Çağrı Merkezi ile Ziraat Bankası BES İptal etme ve şubeden Ziraat bankası Bes iptal etme işlemleri nasıl yapılır sorularınızın cevapları haberimizin devamında bulunmaktadır. Ziraat bankası bes iptali için uygulanan yöntemler başlıklar halinde belirtilmiştir. Ziraat bankası bes iptali yapmak için aşağıda belirtilen bütün metotları kullanabilirsiniz.

Ziraat Bankası BES İptal Etme / Ziraat Bankası Bireysel Emeklilik İptal  Etme

Ziraat bankası bes iptal etme işlemleri için haberimizden faydalanabilirsiniz. Ziraat Bankasından bireysel emeklilik sistemi ile her ay maaşınızdan belirli bir kesinti uğrayarak emekliğininiz katkı sağlayabilirsiniz. Kesintinizden ek yüzde 25’i kadar ek devlet tarafından yatırılmaktadır. Ancak belirli bir süre sonra çeşitli nedenlerle Ziraat bankası bireysel emekliliğinizi iptal etmek isteyebilirsiniz. Bireysel emekliliğinizi iptal ettirdiğiniz takdirde sadece maaşınızdan yapılan kesintileri alabilirsiniz. Ayrıca bireysel emekliliğinizi iptal ettirdiğiniz için banka tarafından yüzde 5 kesintiye uğratılarak yatırılır. Ziraat Bankası bes iptal etme işlemini yapmak istiyorsanız ve nasıl yapacağınızı bilmiyorsanız bu yazımızdan faydalanabilirsiniz.

ziraat-bankası-bireysel-emeklilik-iptali
Ziraat Bankası Bireysel Emeklilik Nasıl İptal Edilir

İnternet Bankacılığı ile Ziraat Bankası BES İptali /Ziraat Bankası Bireysel Emeklilik Nasıl İptal Edilir

İnternet üzerinden Ziraat bankası BES iptal etme işleminizi gerçekleştirmek için ilk önce www.ziraatbank.com.tr adresini ziyaret etmelisiniz. İnternet şubesine girdikten sonra sağ üst tarafından T.C. kimlik numaranız ve şifreniz ile bireysel giriş yapmalısınız. Bireysel emekliliğinizi internet üzerinden açtıysanız yine internet bankacılığı üzerinden kolayca iptal edebilirsiniz. İptal talebinizi oluşturduktan sonra 7 iş günü içerisinde iptaliniz onaylanacaktır. Ana paranız üzerinden yüzde 5 kesintiye uğrayarak Ziraat Banka hesabınıza yatırılacaktır.

Mobil Uygulama ile Ziraat Bankası BES İptal Etme (Bireysel Emeklilik İptal Etme)

Mobil uygulama üzerinden Ziraat Bankası BES iptal etme işleminizi gerçekleştirmek istiyorsanız ‘Ziraat Mobil’ uygulamasını indirmelisiniz. Ziraat mobil uygulamasını AppStore ve Google Play Store’ dan ücretsiz bir şekilde indirebilirsiniz. İnternet bankacılığı şifrenizi mobil uygulama da kullanabilirsiniz. Ziraat Bankası mobil uygulamasına giriş yaptıktan sonra ‘Değişiklikler ve Talepler ‘menüsünü seçmelisiniz. Seçtiğiniz menüden sonra otomatik katılım sözleşmesini eksiksiz ve doğru bir şekilde doldurmalısınız.

Sözleşmenizi doğru bir şekilde doldurduktan sonra tamam butonuna basarak Ziraat Bankası BES iptali işleminizi gerçekleştirebilirsiniz. Ziraat Bankası BES İptali etme talebiniz onaylanmadan ziraat mobil uygulamasından çıkış yapmamalısınız. Yüzde 5 kesintiye uğramış ana paranızı yatırılıp yatırılmadığını mobil uygulama üzerinden takip edebilirsiniz. Paranız 2 hafta içerisinde yatırılmış olmazsa BES iptal talebinizi yenilemelisiniz.

Çağrı Merkezi ile Ziraat Bankası BES İptal Etme (Bireysel Emeklilik İptal Etme)

Çağrı merkezi ile Ziraat Bankası BES İPTAL ETME işlemlerinizi kolaylıkla yapabilirsiniz. Ziraat bankası BES iptal etme işleminiz için 0 850 222 97 00’ ı arayarak Ziraat Bankası çağrı merkezine bağlanmalısınız. Müşteri hizmetinize bağlandıktan sonra Ziraat bankası bireysel emeklilik iptal etme talebinizi dile getirebilirsiniz. Bu aşamadan sonra müşteri hizmetlerinin isteyeceği bilgiyi eksiksiz ve doğru bir şekilde vermelisiniz. Bilgileriniz tamamlandıktan sonra 3 kere ‘Ziraat Bireysel Emeklilik Sistemi İptali’ demelisiniz. Ziraat Banksı BES İptal etme talebinizi kendi ağzınızla onayladıktan sonra sisteminiz kısa sürede iptal edilecektir. Hesabınız iptal edildikten sonra biriken paranız 2 hafta içerisinde Ziraat Banka hesabınıza iade edilecektir.

Banka hesabınıza sadece ana paranız iade edilecektir. Ayrıca süreniz dolmadan iptal ettiğiniz için ana paranızın üzerinden yüzde 5 kesintiye uğrayacaktır. Ziraat bankası çağrı merkezlerinden haberimizi konusu olan İnternet Bankacılığı ile Ziraat Bankası BES İptal etme, Mobil Uygulama ile Ziraat Bankası BES İptal etme, Çağrı Merkezi ile Ziraat Bankası BES İptal etme, şubeden Ziraat bankası Bes iptal etme ve Ziraat bankası bireysel emeklilik nasıl iptal edilir işlemleri nasıl yapılır sorularınızı sorobilir detaylı bilgiler alabilirsiniz.

ziraat bankası iletişim hattı : https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/ziraat-bankasi-musteri-hizmetleri-numarasi/.html

ziraat-bankası-iletişim-bilgileri
Ziraat Bankası Çağrı Merkezi İle BES iptali nasıl yapılır
Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *