«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. VAKIFBANK BES İPTAL ETME

VAKIFBANK BES İPTAL ETME

Vakıf emekli

Vakıfbank Bireysel Emeklilik İptal Etme / Vakıfbank Bes İptal Etme

Vakıfbank Bes İptal etme; Vakıfbank bireysel müşterilerine bankacılık alanında bir çok hizmetler sunan bir bankadır. Kamu bankası olması nedeniyle bireysel ve kurumsal olarak çok geniş müşteri ağına sahiptir. Ayrıca banka vermiş olduğu hizmetlerine her yıl yeni bir hizmet kanalıda eklemektedir. Vakıfbank müşterileri Bankanın iletişim hizmetleri, internet bankacılığı ile mobil bankacılığı, SMS bankacılığı ve Vakıfbank Watsap aracılığı ilede hizmetler alabiliyor. Aynı zamanda Kamu kurumu olarak hizmet veren Vakıfbank bireysel müşterileri için Bireysel emeklilik sistemi ile de hizmetler sunuyor. Bugün ki haberimiz ise açılan bireysel emeklilik nasıl iptal edilir hususu üzerine olacaktır. Haberimizi okuyarak Vakıfbank Bes İptal etme nedir, Vakıfbank Bes iptal etme yöntemleri nelerdir ve Vakıfbank Bes İptali nasıl yapılır hususu için haberimizden yararlanabilirsiniz.

Vakıfbank BES İptal Etme Nasıl Yapılır / Vakıfbank Bireysel Emeklilik İptali Nasıl Yapılır

Vakıfbank BES iptal etme ; Bireysel emeklilik sistemi ile emekliliğinize ek gelir kaynağı yapabilirsiniz. Zaman içerisinde maaşınızdan fazla kesinti olduğunu düşünerek Vakıfbank BES iptal edebilirsiniz. BES İptal etmek için çeşitli yollara başvurabilirsiniz. BES İptal etme yöntemleri şu şu şekildedir. Vakıfbank SMS ile BES iptal etme, İnternet şube ile BES iptal etme, Vakıfbank Watsap ile BES iPTAL etme, Mobil şube ile BES İptal etme ve Banka şubesinden Vakıfbank Bireysel emeklilik iptal etme yöntemleridir. Bu yöntemleri nasıl uygulayacağınızı ayrıntılı bir şekilde alt başlıklarımızda yayımladık. Haberimizin devamını okuyarak dileğiniz yöntem ile Vakıfbank BES İPTAL ETME işleminizi yapabilirsiniz.

SMS Aracılığı ile Vakıfbank BES İptal Etme

SMS ile Vakıfbank BES iptal etme ; Vakıfbank müşterileri en fazla tercih ettiği SMS aracılığı ile BES kolayca iptal edebilirsiniz. İptal mesajınızı 4933’ e yollamalısınız. Bu mesajı bazı durumlara uyarak atabilirsiniz. Sırasıyla ‘VEML – T.C. Kimlik Numaranız – CAYMA – Doğum Tarihiniz’ yazmalısınız. Mesajınızı attıktan sonra iptal talebiniz alındığına dair bilgilendirme mesajı alabilirsiniz. Vakıfbank BES iptali‘niz 10 iş günü içerisinde gerçekleştirilecektir.

Telefon Aracılığı ile Vakıfbank Bireysel Emeklilik İptal Etme

İletişim Hattı ile Vakıfbank BES iptal etme ; Vakıfbank çağrı merkezine bağlanarak BES iptalinizi gerçekleştirebilirsiniz. Çağrı merkezine bağlanmak için 0 850 222 07 24 veya 0850 222 05 24‘ü tuşlayabilirsiniz. Yoğunluğa göre Vakıfbank müşteri temsilcinize bağlanabilirsiniz. Müşteri temsilcinize bağlandıktan sonra Vakıfbank Bireysel emeklilik etme isteğinizi nedenleriyle dile getirebilirsiniz. BES iptaliniz dikkate alındıktan sonra 7 iş günü içerisinde gerçekleştirilecektir.

vakıfbank iletişim hattı : https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/vakifbank-musteri-hizmetleri-0850-222-0-724/.html

vakıfbank_iletişim
Vakıfbank İletişim Bilgileri

WhatsApp Aracılığı ile Vakıfbank BES İptal Etme

Vakıfbank Bireysel emeklilik iptal etme ; WhatsApp aracılığı bir nevi Canlı Destek yardımı ile kapatmadır. Vakıfbank resmi internet adresi yerine 0 549 802 47 75 numarası ile iletişime geçmelisiniz. Vakıfbank WhatsApp hattına ‘Vakıfbank Emeklilik’ diyerek konuşmayı başlatabilirsiniz. Konuşmayı başlattıktan sonra ‘Vakıfbank BES İptali’ yazıp mesajınızı göndermelisiniz. Kısa bir süre sonra T.C. kimlik numaranızla ve doğum tarihinizle Vakıfbank BES iptal etme talebinizi oluşturabilirsiniz. Vakıfbank WhatsApp aracılığı ile 7 iş günü içerisinde iptal edebilirsiniz. Vakıfbank WhatsApp hattı ile konuşmalarınız güvenlik gerekçesiyle kayıt altına alınmaktadır. Eğer olası kötü durumda konuştuğunuz tarihi ve T.C. kimlik numaranızla konuşmaları çıkarabilirsiniz. Emeklilik hakkında diğer işlemlerinizi yine Vakıfbank WhatsApp üzerinden kolayca gerçekleştirebilirsiniz.

İnternet Aracılığı ile Vakıfbank BES İptal Etme  / İnternet Şubeden Vakıfbank Bireysel Emeklilik İptal Etme

İnternet şube ile Vakıfbank BES iptal etme ; İnternet aracılılığını kullanmak istiyorsanız ilk önce resmi internet adresini ziyaret etmelisiniz. Vakıfbank internet adresine giriş yaptıktan sonra ‘Vakıf Emeklilik ‘bölümünü seçmelisiniz. T.C. kimlik numaranız ve şifrenizle hesabını kişiselleştirmelisiniz. Giriş yaptıktan sonra sayfanın en altına gelerek ‘Canlı Destek’ yerini seçebilirsiniz. Canlı destek üzerinden sırasıyla ‘Görüşmeyi Başlat – BES İptali’ menülerini seçmelisiniz.

vakıfbank internet şube : https://www.vakifbank.com.tr/internet-bankaciligi.aspx?pageID=355

Seçtikten kısa bir süre sonra Vakıfbank müşteri temsilcinize bağlanabilirsiniz. Vakıfbank müşteri temsilcinizle açık bir dille neden BES kapattığınızı açıklamalısınız. Açıkladıktan sonra T.C. kimlik numaranızı yollamalısınız. Ardından gelen iptal etme formunu eksiksiz ve doğru bir şekilde doldurmalısınız. Formu doldurduktan 10 iş günü içerisinde Vakıfbank BES iptal etme işleminizi tamamlamış olursunuz.  Bireysel emeklilik İptal edildikten sonra bilgilendirme mesajı alabilirsiniz.

Sayın www.finanshaberi.net okuyucuları Vakıfbank Bireysel Emeklilik İptal Etme işlemleri ile ilgili aklınıza takılan sorularınızı Vakıfbank müşteri hizmetlerini arayarak Vakıfbank müşteri temsilcilerinden çok daha detaylı bilgiler alabilirsiniz. Ayrıca Vakıfbank Bireysel Emeklilik İptal etme haberimizin en alt kısmında yer alan yorum böümünden merak etmiş olduğunuz hususları bizlere sorabilirsiniz.

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *