«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. EMEKLİ MAAŞINI ZİRAAT KATILIM BANKASINA TAŞIMA 2020

EMEKLİ MAAŞINI ZİRAAT KATILIM BANKASINA TAŞIMA 2020

ZKM

Emekli Maaşını Ziraat Katılım Bankasına Taşıma 2020

Ziraat Bankası emekli maaşlarını değerlendirme hususunda oldukça sık tercih edilen bir bankadır. Bir banka daha vardır ki o da Ziraat Bankası’ nın yerini aratmayacak bir devlet bankasıdır. Hayatımıza katılım bankalarının girmesi ile birlikte Ziraat Bankası ile çalışmak istemeyen müşteriler Ziraat Katılım ile faizden uzak durarak ve bankanın, kendinin faiz yerine katılım payı ile nemalandırıldığı maaşları çekerek rahat yaşamak istemektedirler. Özellikle emekliler için maaşlarını aldıkları bankaların sunmuş olduğu avantajlar çok bir şey ifade etmektedir.Sizler de Ziraat Katılım bankası ile çalışmak istiyor ama bankacılık faizlerinden de aynı zamanda uzak kalmak istiyorsanız en kısa sürede Ziraat Katılım Bankası’ nı keşfe başlayabilirsiniz. Ziraat Katılım Bankası’ nı keşfetmek isteyen başka banka emeklileri emekli maaşlarını 2020 yılı için diledikleri zamanda bu bankaya aktarım sağlayabilmektedir. Emekli Maaşını Ziraat Katılım Bankası’ na Taşıma 2020 isimli başlıktan yararlanarak konu hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.

Emekli Maaşımı Ziraat Katılım Bankası’ na Nasıl Taşırım? 2020

Ziraat Bankası’ na emekli maaşı taşımak için emeklilerin, en yakın Ziraat Bankasına TC kimlik belgeleri ile giderek, maaş taşıma işlemi gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Emekli maaşı taşıma işlemi için 3 yıl Ziraat Bankasında kalma sözü vererek, taahhütname imzalamaları gerekir ve bunun sonucunda emekli maaşları anında Ziraat Bankası’ na taşınır.

Ziraat Katılım Emekli Maaşı Promosyonları 2020

Ziraat Katılım Bankası, Ziraat Bankası ile birlikte aynı imkanları müşterilerine sunmaktadır. Buradaki bankanın orijinal Ziraat Bankasından tek farkı, katılım payı sunuyor olması ve faiz oranlarını ortadan kaldırmış olmasıdır. Bu nedenle faizi ortadan kaldırmak isteyen müşterilere özel olarak Ziraat Katılım Bankası emekli maaşlarını da buradan almak isteyen müşterilere promosyon sunulmaktadır.

Ziraat Katılım emekli Maaşı taşıma işlemini gerçekleştiren Ziraat katılım müşterileri Maksimum 999 TL emekli maaşı bulunana müşterilere 300 TL  promosyon; 1000 TL ve 1999 TL aralığında maaşı bulunan emeklilere özel ise, 375 TL değerinde promosyon; 2000 TL ve üzerinde bulunan emekli maaşında ise 450 TL değerinde bir kerelik promosyon ödemesi yapılmaktadır. Bu sayede emeklilere özel olarak sunulmuş olan bu avantajlardan yararlanmak sadece Ziraat Bankası müşterilerine özgü değil Ziraat Katılım Bankası için de mümkün olmaktadır. Devlet tarafından sunulan ve SGK ile Ziraat Katılım Bankası arasında yapılan anlaşmaya bağlı olarak, bu bankadan emekli maaşını aldıktan hemen sonra, bir kereye özgü şekilde emekli maaşı yansıtılmaktadır.
Promosyona ek olarak Ziraat Katılım Bankası emeklileri kasa kiralamada uygun ücret ve indirimlerden yararlanabilmektedir.

Ziraat Katılım Emekli Maaşı Taşıma Avantajları 2020

Para transferi yaparken hesap işletim ücreti ödemesi gerçekleşmemektedir.
Ziraat Katılım Bankası internet bankacılığı, mobil bankacılık ve telefon bankacılığında ücretsiz para transferi işlemi yapılmaktadır. EFT ve havale işlemlerinin ücretsiz olarak gerçekleşmesi emekli maaşlarında kesintiye neden olmaz.
Bankanın anlaşmalı olduğu kurumlardan da indirimli olarak yararlanma hakkına sahiptir. Emeklilere sunulan indirim ve kampanya ayrıcalıklarının tamamı Ziraat Katılım Bankası müşterileri için de geçerliliğini korumaktadır.

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *