«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. Halkbank Paraf Kobi Kart Nedir, Özellikleri Nelerdir, Nasıl Başvurulur?

Halkbank Paraf Kobi Kart Nedir, Özellikleri Nelerdir, Nasıl Başvurulur?

paraf_kobi_kart_ticari_kredi_karti_kobi_halkbank_

Halkbank Paraf Kobi Kart Hakkında Bilinmesi Gerekenler

Değerli okuyucularımız bugün sizlerin bilgisine sunmak maksadı ve amacı ile Halkbank paraf Kobi kart hakkında sizlerinde bilmesi gerektiğini düşündüğümüz paraf kobi kart nedir, paraf kobi kart özellikleri nelerdir ve halkbank paraf kobi kart başvuru işlemleri nasıl yapılır ve kimler bu kart için başvuru yapabilir diye bizzat banka yetkilisi ile görüşerek sizlere en sağlıklı ve en doğru bilgileri vermek adına haberimizi gündemimize aldık ve sitemizde siz değerli okuyucularımızın bilgilerine sunmak için yayımlamak istedik. Bir süredir medya yayın organları tarafından tanıtımı yapılan halkbank paraf kobi kart bütün vatandaşlarımız tarafında merak edilmekte iken özellikle de KOBİ lerimiz tarafından çok daha fazla merak edilip araştırılmaktadır. Son zamanlarda yani medya organlı yapılan reklamlardan sonra internet arama motorlarında en çok aranan haber ve internet haber sitelerinde de en çok okunan haber olarak karşımıza çıkmaktadır. Şimdi yazımızı daha fazla uzatmadan sizlerin bilmesi gereken detayları tek tek açıklayalım.

Halkbank Paraf Kobi Kart Nedir! Halkbank Paraf Kobi Kart Özellikleri Nelerdir?

Değerli okuyucularımız ülkemizin en köklü bankalarından birisi olan ve aynı zamanda Devlet bankası ünvanı da halkbank tarafından geliştirilmiş ve sadece küçük ve orta ölçekli işletmelerin kullana bilecekleri bir kredi kartıdır. Banka tarafından kobilere birçok avantajlar sağlaması için özel olarak çıkartılan bu karta bank Halbank Paraf kobi kart ismini vermiştir. Bu kart sadece kobi olanların alabileceği bir kredi kartı olur iken ve bir çok özellikler de yüklenmiş durumdadır. Aynı zamanda bu kredi kartına şu şekilde de isim vermemiz yani halkbank ticari kredi kartı da diyebiliriz. Fakat bu kartın asıl ismi sizlerinde bildiği ve bankanın tanımladığı üzere halkbank paraf kobi kredi kartıdır.

Değerli okuyucularımız şimdi ise bu kart ile kobi lerimiz hangi işlemlerini yapabilir ve ne gibi faydalarından yararlana bilir onları açıklayalım. Öncelikle bu kartı yani paraf kobi kredi kartı ile bütün ticari işlemlerinizi ve bütün harcamalarınızı bu kart ile gerçekleştire biliyor olmanız. Daha sonra ise paraf kobi kart ile yapmış olduğunuz bütün ticari işlemleri ve harcamalarınızı hem taksitli hemde vadeli seçenekler ile de yapabilir ve harcamanızı nasıl yapacağınıza kendiniz karar verirsiniz. Ayrıca başka bir önemli detay ise nakit akışını işletmenizin firmanızın o anki mali durumuna göre sizler için nasıl uygun olacak ise o şeklide düzenleme yapabilirsiniz. Bir başka bir detay ise halkbank üye iş yerlerinden yapmış olduğunuz bütün harcalar da ve yapmış olduğunuz bütün alış verişlerde paraf para kazanmış olacaksınız. Üye iş yerleri derken şunu belirtmemizde yarar olacaktır. Üye iş yeri bankanın pos cihazını kullanan ve müşterilerine hizmet sağlayan iş yerleridir.

Paraf Kobi Kart Tarafından Kobi’lere Sağlanan Avantajlar

Değerli okuyucularımız saymayla bitmeyecek olan halkbank paraf kobi kart avantajları hakkında bildiğimiz ve aklımız da kalan çok önemli detayları sizlere tek tek açıklayalım. Bakalım bu ticari kredi kartı sizlere ne tür avantajlar ve olanaklar sağlamaktadır.

Paraf kobi kart kullanan bütün esnaf kişiler yaptıkları 150 lira olan alış verişlerinde İspark’ta ücretsiz otopark avantajından yararlanabilir ve açık ve kapalı otoparklarda ayriyeten yol üstünde olan otoparklardan yararlana bilir. Bu ücretsiz süre açık ve kapalı otoparklarda 3 saat olur iken yol üstü otoparklarda ise 2 saat olarak belirtilmiştir. Değerli okuyucularımız bir başka sizlere sağladığı avantaj ise ankara esenboğa havalimanı dış hatlar ve iç hatlar olmak üzere sizlere yüzde 50 indirim avantajı da sağlamaktadır. Ayrıca bilmeniz gereken çok önemli bir avantaj olarak düşündüğümüz bir hususta şu olmaktadır.

halkbank paraf kobi ticari kredi kartı kullanan kişiler İstanbul Atatürk havalimanı ve Ankara Esenboğa Havalimanı lounge’da yiyecek ve içecek ikramı sınırsız olur iken aynı zamanda fax ve fotokopi kullanımı ile kablosuz internet bağlantılarını da ücretsiz olarak kullanır ve bu imkan ve olanaklardan yararlana bilirler. Değerli okuyucularımız paraf kobi kart sahiplerinin bilmesi gereken çok önemli bir detay ve avantaj ise kobiye dost hesap olmaktadır. Bu hesap kobi’lere tanımlanmış olan kredili mevduat hesabı olurken bu hesabı dost hesap ile birleştirilerek sizlerin acil ve nakit olan ihtiyaçlarınızı da karşılaya bilmektedir. Parf kobi sigorta paketleri ise yine sizlere bir çok avantaj sağlamaktadır.

Halkbank paraf kobi kart kullanan kişiler kobi’nin yanında poliçesi ile 165 lira tutarında olan hizmetleri 65 lira karşılığında alabiliyor ve üstelik bunun yanında birde 20 lira paraf para kazanmış oluyorlar. Ayrıca parak kobi kart sahipleri kobi’nin yanında sigortasının sağlamış olduğu teminatlar olan daimi ve sürekli sakatlık gibi vefat etme durumları gibi daha başka sayacak olur isek iflas etme ,acil sağlık ve iş durdurma gibi kaynaklı kredi faiz ödemesi gibi şeklinde olmaktadır. Ayrıca paraf kobi kart sahipleri medline acil sağlık hizmeti medline network kapsamında paraf kobi sahibi 24 saat yılın her günü medline acil sağlık hizmetlerinden yarar sağlaya bileceklerdir.

Değerli okuyucularımız paraf kobi kart hakkında bilmeniz gerektiğini düşündüğümüz başka bir avantaj ise Assistance &Concierge hizmetleri olmaktadır. Bu hizmetten kuru temizleme, eğitim danışmanlığı, yol yardımı, teknik yardım, kurye servisi, ev yardımı ve tıbbi yardım gibi daha bir çok hizmet ve yardım alabilmektedir. Bu hizmetlerden yararlanmak isteyen halkbank paraf kobi kart sahiplerinin 0850 222 0 400 ü aramaları gerekmektedir. Bu telefon hattı halkbank dialog hattı olmaktadır. Bu numarayı arayarak asistans ve concierge hizmetlerine bağlana bilir ve dilediğiniz hizmetleri de alabilirsiniz. Değerli okuyucularımız bilmenizde yarar gördüğümüz başka bir işlem ise bu bilgilerin sürelerinin ve tarihlerinin olabileceği olmasıdır. Bu nedenle bu kart ve hizmetler hakkında daha detaylı bilgiler almak isterseniz halk bankası müşteri hizmetlerinden daha detaylı ve net bilgileri alabilirsiniz.

Halkbank Paraf KOBİ Kart Başvurusu

Değerli okuyucularımız bu kart ticari bir kart olduğu için sadece esnaflara verilen KOBİ kart olmaktadır. Başvuru işlemlerinde sizlerden istenecek olan evrakların olduğu için örnek verecek olur isek sanayi sicil belgesi, vergi levhası, iş yeri açma ve çalıştırma ruhsatı aynı zamanda yine iş yerinize ait mali bilgiler olduğu için Halkbank paraf kobi ticari kredi kartına sadece halkbank şubesinden yapabilirsiniz. Sizlerde kobi olarak bu paraf kobi kartın sizlere sağladığı imkan ve avantajlardan yararlanak isterseniz eğer size en yakın olan Halkbank şubesine giderek Halkbank paraf kobi ticari kredi kartı başvurusunda buluna bilir ve kartın size sağladığı bütün avantajlardan yararlana bilirsiniz.

Değerli okuyucularımız sizler için yayımladığımız ve araştırmalar yaptığımız bu hususta aklınıza takılan ve cevabını bulamadığınız ayriyeten merak ettiğiniz konular ve hususlarda olabilmektedir. Söz konusu olan haberimiz hakkında yani hakbank paraf kobi kart hakkında aklınıza takılan ve merak etmiş olduğunuz hususları finanshaberi.net sitemizde yayımladığımız paraf kobi haberinin en alt kısmında bulunan yorum bölümünden ayrıca yine sitemizdeki iletişim numaralarımızdan ayrıca e-posta adresimizden bizlere ulaşarak akılınıza takılan bütün soruları sorabilirsiniz. Ayrıca Halkbank müşteri hizmetleri telefon hattını arayarak çok daha detaylı ve sağlıklı bilgileri alabilirsiniz…

Halkbank’tan KOBİ’lere Paraf Kart Müjdesi

Değerli okuyucularımız halk bankası tarafından KOBİ’ lere özel çıkartılan ve verilen bu paraf kobi kart KOBİ’lerin bir çok sıkıntısını giderdiği için müjde olarak lanse edilmektedir. Çünkü esnaflık faaliyetlerini sürdüren ve ticaret ile uğraşan bütün vatandaşlarımız bilir ki ticarette gün günün tutmaz senen seneyi tutmaz. Her şey iyi giderken bir anda tersine dönebilir ve ticaretiniz kötüye gidebilir ve ülkede ekonomik kriz yaşana bilir bu sebeplerden dolayı iş yerinde bir durgunluk ve iş hacmi ve ciro düşüşleri yaşana bilmektedir. Şuan ülkemizde yaşanan ekonomik krizin devam ettiği gibi de buna örnek verebiliriz. İşte halkbank kobi paraf kart bu nedenlerden ve bu sebeplerden dolayı KOBİ’ ler için bir müjde olmaktadır. Üst taraftaki yazılarımızda da belittiğimiz üzere paraf kobi kart sahipleri birçok imkan ve olnaklardan yararlanarak iş yerlerindeki kötü gidişlere dur diye biliyor ödemelerini taksitlendire biliyor iş yeri durumuna göre kartından işlemler yapabiliyor ve nakit avans gibi daha bir çok avantajlardan ve imkan ve olanaklardan da yararlanarak iş yerindeki ödemelerini bile bu paraf kobi kart ile düzene koyabilirler. İşte bu nedenlerden dolayı Kobilere müşde olarak duyurulmakta ve bütün KOBİ!lerin ihtiyaçlarını karşılayacak nitelikte ve özellikte olan bir ticari kredi kartı olmaktadır.

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *