«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. Türkiye Finans Konut Kredisi 2020

Türkiye Finans Konut Kredisi 2020

TFB

Türkiye Finans Katılım Konut Kredisi 2020

Uygun koşullarla hayallerinizdeki eve sahip olmak istiyorsanız Türkiye Finans Bank konut kredinize başvurabilirsiniz. Bu kredi kapsamında Türkiye Finans Bankası sizin için evi alır. Sizde aydan aya uygun ödeme seçenekleri ile Türkiye Finans Banka ödeminizi gerçekleştirebilirsiniz. Ödemenizi Türkiye Finans ATM’lerinden veya Türkiye Finans mobil uygulamasından kolaylıkla yapabilirsiniz. Konut kredisine nasıl başvuracağınızı bilmiyorsanız bu yazımızdan faydalanabilirsiniz.

Türkiye Finans Konut Kredisi Faiz Oranları 2020

Türkiye Finans Bank konut kredisi faiz oranları 2020 yılında banka müşterilerine yüzde 0,95 oranında faiz uygulamaktadır. Uygulanan faiz oranı diğer bankalara kıyasla oldukça düşüktür.

Türkiye Finans Konut Kredisi Hesaplama 2020

En yakın şubeye giderek Türkiye Finans Bank konut kredisi hesaplama işleminizi gerçekleştirebilirsiniz. Konut kredisi için uygulanan güncel kampanyalara da Türkiye Finans aracılığı ile başvuruda bulunabilirsiniz. İkinci olarak ise Türkiye Finans resmi internet adresinden hesaplayabilirsiniz. Siteye girdikten sonra ‘Hesaplama Araçlarını’ seçmelisiniz. Hesaplama araçlarının içinden ‘Finansman Hesaplama Aracı’ nı seçerek kolayca hesaplayabilirsiniz. Finansman türü olarak ‘Konut Finansmanı’ seçmelisiniz. Vade süreniz bu sitede taksit seçeneği olarak geçmektedir. 2 aydan 120 aya kadar taksit seçeneğini seçebilirsiniz. İstenilen bilgileri tamamladıktan sonra konut kredinizi hesaplayabilirsiniz. Düşük tutarda başlayan taksit seçenekleri ile kolay ödeme planı çıkartabilirsiniz.

Türkiye Finans Bank Konut Kredisi Yıllık Maliyet Oranları

Türkiye Finans Bank konut kredisi yıllık maliyet oranları alacağınız konut kredisinin binde 5’i kadardır. Alacağınız konutun metrekaresine göre bu tutar değişiklik göstermektedir.

Türkiye Finans Katılım Konut Kredisi Başvurusu 2020

Türkiye Finans şubelerinden ve Türkiye Finans resmi internet adresinden Türkiye Finans Bank konut kredisi başvuru işleminizi gerçekleştirebilirsiniz. Türkiye Finans müşterileri internet aracılığı ile başvuru yapmayı daha fazla kullanmaktadır. Türkiye Finans Bank ana sayfasına girdikten sonra ‘Hemen Başvur’ bölümünü seçmelisiniz. Hemen başvur kısmından bireysel bölümünde bulunan ‘Konut Kredisi Başvurusunu’ seçmelisiniz. Kişisel bilgilerinizi girdikten sonra internet bankacılığı şifrenizle başvurunuzu onaylamalısınız. Konut kredisi hakkında kafanıza takılan sorularınız varsa Türkiye Finans şubelerinden kredi başvurunuzu yapabilirsiniz. En yakın Türkiye Finans şubelerine giderken yanınıza bazı evrakları almalısınız.

Türkiye Finans Bank Konut Kredisi Başvuru Evrakları

Başvurunuzu sorunsuz bir şekilde devam ettirmek istiyorsanız Türkiye Finans Bank konut kredisi başvuru evrakları tamamlamalısınız. İlk olarak nüfuz cüzdanınızı veya pasaportunuzu yanınıza almalısınız. Ardından maaş çizelgenizi gösteren gelir belgenizi almalısınız. Son olarak ise alacağınız konutun yapı izin belgesini ve kart irtifakı tapusunu almalısınız. Türkiye Finans Bankası gerekli gördüğünde ise sizden kefil isteyebilir. Bu evraklarınızı tamamladıktan sonra konut kredinize başvurabilirsiniz.

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *