«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. Türkiye Finans Katılım 2020 Personel Alımı

Türkiye Finans Katılım 2020 Personel Alımı

Türkiye finans personel

Türkiye Finans Katılım Personel Alımı 2020

Bankacılık ve finans alanında kariyer yapmak için Türkiye Finans 2020 personel alımı kapsamında gereken eğitim ve hazırlıkları kolayca tamamlayabilirsiniz. Türkiye Finans bünyesinde sizin için uygun bir kariyer olup olmadığını öğrenmek için gerekliliklerin yanı sıra eğitim, iş görevleri, personel alım şartları ile ilgili ayrıntıları hızlı okumaya devam ederek öğrenebilirsiniz.

Bankacılık mesleği şu anda Türkiye Cumhuriyeti sınırları içinde en hızlı büyüyen mesleklerden biridir. İnsanlar banka uzmanlarını emeklilik için yatırım yapmalarına veya para biriktirmelerine yardımcı olmaları bakımından fazlasıyla önemserler. Yatırım bankacılarının ve kredi memurlarının hizmetlerinin de talep görmesi beklenmektedir. Bu makale, kariyerinize Türkiye Finans bünyesinde yön verebileceğiniz açık pozisyonları ve pozisyonların gereksinimlerini açıklamayı hedeflemektedir.

Türkiye Finans 2020 Personel Alınacak Pozisyon

Bankacılık ve finans endüstrisi, varlık yönetimi, kredi işleme ve finansal planlamadaki pozisyonları içeren çok çeşitli kariyer fırsatları sunar. Gerekli eğitim seviyesi pozisyona göre değişecektir. Ancak birçok kişinin lisans derecesine sahip olması beklenmektedir. Türkiye Finans ise uzmanlık gerektiren alanlarda genellikle lisansüstü dereceleri tamamlayan adayları tercih eder. İşte 2020 personel alınacak pozisyonlar dâhilinde son bir ayda yayınlanmış olan ilanlar:

  • BHOM-Şb. MİS Destek Yetkili Yrd.
  • BS Yaygınlaştırma ve Ortam Yönetimi Uzman Yardımcısı
  • BS Yaygınlaştırma ve Ortam Yönetimi Uzman Yardımcısı
  • Kozyatağı Kurumsal Şb. Kurumsal Müşteri İlişkileri Yöneticisi
  • Kozyatağı Kurumsal Şb. Kurumsal Müşteri İlişkileri Yöneticisi
  • Serdivan – Şb. Girişimci Müşteri İlişkileri Yöneticisi
  • Ücret Yönetimi ve Organizasyon Yetkilisi
  • Kapalı Çarşı Ticari- Güvenlik Görevlisi

Türkiye Finans 2020 Personel Alım Şartları

Lisans derecesi, Türkiye Finans çalışanı olarak istihdam edilmek için gereken minimum eğitim düzeyidir. Öğrenciler, herhangi bir alanda lisans derecesi kazandıktan sonra bir yatırım bankacısı olarak kariyer yapabilirler; ancak, finans, muhasebe veya işletme yöneticileri deneyim aranan pozisyonlar için öncelikli olarak tercih edilir. Geleneksel lisans akademik programındaki derslerin yanı sıra, öğrenciler genellikle yatırım bankacılığı faaliyetleriyle ilgili stajlara katılarak iş başvurularında bir adım öne geçebilirler.

Kredi memurları veya denetim pozisyonundaki diğerler adaylar, işletme ile ilgili bir alanda lisans derecesine ihtiyaç duyarlar. Yüksek lisans ve doktora derecesi, Türkiye Finans 2020 istihdam olanaklarını artırabilir ve yönetim pozisyonlarında işe kabul edilmeye yol açabilir. Adaylar arasında lisans ve lisansüstü işletme eğitimi istense de, kredi görevlileri çeşitli akademik geçmişlere sahip olabilirler.

Güvenlik görevlisi pozisyonu için eğitim gereksinimleri değişkenlik göstermektedir. Ancak Türkiye Finans bir lise diplomasına eşdeğer eğitim derecesine sahip kişilerin başvurularını kabul etmektedir. Ruhsat sahibi adaylar genellikle suç önleme, acil durum prosedürleri ve delil kullanımı gibi konuları kapsayan sınavları geçmelidir. Özellikle bir güvenlik görevlisinin silahları güvenli bir şekilde kullanma yeteneğini doğrulamak için genellikle pratik beceri testlerini başarıyla geçmesi gerekir.

Türkiye Finans 2020 Personel Alımı Sınav Tarihleri ve Sınav Başvurusu

2020 personel alımı kapsamındaki açık pozisyonlara başvurular Türkiye Finans kariyer sayfası üzerinden yapılmaktadır. Bu sayfadan ayrıca açık ilanları ve açılan pozisyonları da görüntüleyebilirsiniz. Türkiye Finans yılın belli dönemlerinde yayınladığı işe alım ilanlarıyla hem deneyimli uzmanlara hem de tecrübesiz yeni mezunlara istihdam şansı tanımaktadır. Yeni mezunlar sistemde CV oluşturarak açık pozisyonlara başvurabilirler. Başvurular sonucunda yapılacak ön eleme neticesinde başvurusu olumlu değerlendirilen adaylar online sınava tabi tutulmaktadır. Online sınavı başarı ile tamamlayan kişilerin mülakatı da geçmeleri durumunda kariyerlerine ilk adımı Türkiye Finans bünyesinde atmaları mümkündür. Uzmanlık gerektiren genel müdürlük, müdür yardımcılığı gibi pozisyonlar için ise adayların eğitim ve iş deneyimleri dikkate alınmakta olup yapılacak mülakat sonrasında işe alımlar gerçekleştirilmektedir.

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *