«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. Kuveyt Türk 2020 Personel Alımı

Kuveyt Türk 2020 Personel Alımı

Kuveyt Personel

Kuveyt Türk Katılım Bankası 2020 Personel Alımı

Bir kişisel bankacı doğrudan Kuveyt Türk müşterileriyle etkileşime girerek tasarruf, hesap açılışları, menkul kıymetler ve yatırımlar ile ilgili finansal konularda tavsiyede bulunur ve büro görevlerini yerine getirir. Bu uzmanlar ayrıca müşterilere banka ürünleri ve hizmetleri de satmaktadır. Kişisel bir bankacı, gün boyunca düzenli müşteri trafiği olan yoğun bir ortamda çalışır. Kişisel bir bankacı olarak çalışmanın hem zorlukları hem de avantajları vardır. Eğer siz de kariyerinize Kuveyt Türk’te devam etmekle ilgileniyorsanız, 2020 personel alımı ile ilgili daha fazla bilgi sahibi olmak için okumaya devam edebilirsiniz.

Kuveyt Türk 2020 Personel Alınacak Pozisyon

Kuveyt Türk Katıl Bize sistemi üzerinden son 15 gün içinde yayımlanan ve hala başvurusu devam eden personel alınacak pozisyonlar şu şekildedir.

  • Bankada Kampüs – Adana
  • Kaşif – İstanbul-Ankara
  • Çağrı Merkezi Operatörü (İngilizce) -İzmir
  • Gişe Yetkilisi – İstanbul
  • Bireysel Bankacılık Satış Uzman Yardımcısı – İstanbul
  • Operasyonel Riski Uzmanı / Yönetmeni – İstanbul
  • Finansman İzleme Uzmanı
  • Mevduat Pazarlama Uzman Yard. / Uzmanı – Kocaeli
  • Hazine Pazarlama Uzmanı – İstanbul
  • Sistem İzleme Uzman Yardımcısı-Uzmanı – İstanbul
  • Architecht için FrontEnd Geliştirici – İstanbul
  • Architecht için Bulut Güvenlik Mimarı – İstanbul
  • Architecht için Yazılım Mimarı – İstanbul
  • Architecht – İstanbul için Yazılım Geliştirici
  • UX / UI Tasarımcısı (Tecrübeli ve Tecrübesiz-Yetiştirilmek Üzere) – Kocaeli
  • Architecht – İstanbul için Yazılım Test Otomasyonu Mühendisi
  • Architecht – İstanbul için Sistem Analisti

Daha eski tarihte yayınlanmış olan ve başvuruları hala devam eden açık pozisyonlara da resmi site üzerinden ulaşabilir, başvurunuzu da yine internet sitesinden gerçekleştirebilirsiniz.

Kuveyt Türk 2020 Personel Alım Şartları

Matematik ve mükemmel iletişim becerilerine sahip bir kişiyseniz, Kuveyt Türk 2020 personel alımı kapsamındaki açık pozisyonlar sizin için ideal bir iş fırsatı olabilir. Kuveyt Türk bünyesinde bir bankacı olmak, çek ve tasarruf hesabı açmaktan, müşterilerin emekliliklerini planlamalarına yardımcı olmak dahil her şeyi içerir. Ayrıca kariyer gelişimi için birçok fırsata yol açabilir.

Üniversite diploması, uzmanlık gerektirmeyen pozisyonlar için ön şart değildir. Ancak uzmanlık gerektiren pozisyonlar için 4 yıllık lisans eğitiminin tamamlanmış olması ve önceki iş tecrübeleri dikkate alınmaktadır.

Bankacıların, çalışma günlerinin çoğunu hem şahsen hem de telefonda müşterileri ile konuşarak geçirdikleri için mükemmel iletişim becerilerine sahip olmaları çok önemlidir. Bir diğer önemli beceri ise mükemmel müşteri hizmetidir. Kuveyt Türk bankacıları etkili bir şekilde satış yapan kişiler olduklarından, büyük satış yeteneklerine sahip olmaları gerekir. Kişisel bankacılar, bankalarının ürünleri ve hizmetleri ve ilgili tüm düzenlemeler hakkında son derece bilgili olmalıdır. Aynı zamanda iyi matematik ve örgütsel becerilere sahip olmak yararlıdır.

Katılım bankasında çalışacak bir bankacının müşterilere tasarruf, para transferi, hesap açma ve kapatma, gayrimenkul değerleme ya da bilişim alanında destek olması ve bilgi vermesi beklenir. Banka çalışanlarının vermiş olduğu tavsiyeler sadece müşterilerin anlık bilgi alma gereksinimini karşılamakla kalmaz, aynı zamanda firmalarının karını artırmayı hedefler. Eğer bu şartlar sizin için uygunsa ve kendinize bu kriterlere uyumlu görüyorsanız siz de Kuveyt Türk 2020 personel alımı ilanlarına başvuruda bulunabilirsiniz.

Kuveyt Türk 2020 Personel Alımı Sınav Tarihleri ve Sınav Başvurusu

Kuveyt Türk’ün Katıl Bize internet sitesi üzerinden başvuruları kabul ettiği açık ilanlar için henüz ilan edilmiş bir sınav tarihi yoktur. Banka, internet üzerinden yapılan başvuruları değerlendirip adayların eğitim bilgileri, mesleki becerileri ve önceki iş deneyimleri gibi kriterleri inceledikten sonra ön eleme gerçekleştirecektir. Ön eleme sonrası ulaşılan adaylar mülakata davet edilecektir. Kuveyt Türk, gerek duyması halinde adayları online, yazılı ya da sözlü sınava da tabi tutabilir.

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *