«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. PTTEM Kart Üye İş Yerleri Listesi

PTTEM Kart Üye İş Yerleri Listesi

pttem_kart_şifre_alma

PTTEM Kart Üye İş Yerleri Listesi 2022 – 2023 / PTTEM Kart Kullanımı

PTTEM Kart Üye İş Yerleri Listesi 2022-2023 yılına ait bilgileri haberimizin detayları içerisinde bulabilirsiniz. PTTEM Kart ile alışveriş yapmak isteyen kişiler PTTEM Kart üye iş yerleri listeleri hakkında bütün İlgileri kapsayan bilgilere erişim sağlayabilirler. Söz konusu Kart ile birçok kamu kurum ve kuruluşu anlaşma yapmaktadır. Ayrıca özel şirketler ve firmalar da PTTEM Kart ile anlaşma gerçekleştiriyor. Bu kartlar PTTEM Hediye Karttır. PTTEM Kart aynı zamanda kişisel olarak alabileceğiniz kart olmaktadır.

Söz konusu olan PTTEM Kart için başvuruda bulunan kişiler kartlarına nakit para yükleyerek PTTEM Kart anlaşmalı üye iş yerlerinden alışveriş yapabilirler. Anlaşmaya bağlı olarak kart kullanıcılarına PTTEM Kartları teslim edilir. Kart kullanıcıları Kartlarını teslim aldıktan sonra kullanmaya başlayabilirler. Kullanıma başlamak için kartın aktif edilmesi gerekir. PTTEM Kart Üye İş Yerleri Bilgileri ve PTTEM Kart aktif etme işlemleri hakkında çok daha detaylı bilgileri almak için haberimizi okumaya ediniz.

PTTEM Kart Kullanıma Nasıl Açılır / PTTEM Kart Şifre Alma

PTTEM Kart Ülke genelinde en çok tercih edilen alışveriş kartları arasında kendine yer bulmuştur. Söz konusu Kart’ın kullanıcıları PTTEM Kart anlaşmalı olan bütün üye işyerlerinden alışverişlerini gerçekleştirebilirler. PTTEM Kart ile yapacağınız bütün alışverişlerinizi güven içerisinde yaparsınız. Ayriyeten PTTEM Kart ile hızlı ve pratik olarak alışverişlerinizi gerçekleştirebiliyorsunuz. Alışverişinizi gerçekleştirmek için Kartınızı aktif etmelisiniz. PTTEM Kart aktif etme işlemleri için müşteri hizmetleri üzerinden hizmet ve destek alabilirsiniz. PTTEM Kart Müşteri Hizmetleri Telefon Numarası 0 531 450 22 22’dir. Müşteri hizmetleri bir diğer ismi ise PTTEM Kart Para sorgulama olarak da telaffuz edilmektedir.

PTTEM Kart Para Sorgulama Hattı

PTTEM Kart Para Sorgulama Hattı 0531 450 22 22 ile iletişim sağlayarak hem şifre işlemlerinizi yapabilir hem de para sorgulama işleminizi anında yapabilirsiniz. Kart aktif etme işlemleriniz için dilerseniz www.pttemkart.com adresinden de bilgiler alabilirsiniz. Söz konusu kart ile giyim alışverişinizi PTTAVM üzerinden yapabiliyorsunuz. Kartınız online alışverişe açılmış ise www.pttavm.com web sitesine giriş yaparak giyim kategorisinin filtre kısmında yer alan ‘’ PTTEM KART İLE ‘’ ile ödeme seçeneğine tıklayarak online alışverişinizi yapabilir ve hızlı ve güvenli olarak ödemelerinizi gerçekleştirebilirsiZ. PTTEM Kart Online Alışveriş yapmak için Google play üzerinden PTTEM Kart Uygulamanızı akıllı telefonlarınıza indirmelisiniz.

pttem_kart_üye_işyerleri_listesi
PTTEM Kart Para Sorgulama Hattı

PTTEM Kart Üye İş Yeri Bilgileri

PTTEM Kart üye iş yerleri listesi için url’ye https://www.pttemkart.com/ShopList.aspx tıklayarak bütün İller için alışveriş mağazalarını görebilir ve mağaza bilgilerine erişim sağlayabilirsiniz. Dilediğiniz şehir ismini yazarak o İl
‘de bulunan bütün alışveriş noktalarını görebilirsiniz. Söz konusu olan PTTEM kartları hakkında aklınıza takılan sorularınız için en güncel ve detaylı bilgileri PTTEM Kart Müşteri Hizmetleri Hattını arayarak öğrenebilirsiniz.

İlginizi çekeceğini düşündüğümüz haberlerimiz için aşağıda verilen url’lere tıklayarak giriş yapabilirsiniz.

TCMB’nin yıl sonu enflasyon ve dolar tahmini: https://www.finanshaberi.net/euro-dolar-altin-haberleri/merkez-bankasi-yil-sonu-enflasyon-ve-dolar-tahmini/.html

DXY Nedir BTC ve Kripto paralar üzerindeki etkileri: https://www.finanshaberi.net/genel/dxy-nedir-kripto-paralar-ve-btc-uzerinde-neden-etki-eder/.html

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.