«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. Garanti Bankası Sim Kart Blokesi Kaldırma

Garanti Bankası Sim Kart Blokesi Kaldırma

garanti-sim-kart-bloke-kaldirma-800x416

Garanti Bankası Sim Kart Blokesi Kaldırma İşlemleri

Değerli okuyucularımız bugün sizlerin bilgilerine sunmak maksadı ve amacı ile sim kart değişikliği yaptığımızda başımıza gelen sorunlardan birisi olan sim kart bloke işlemleri hakkında bilgiler vermek için bu haberimizi gündemimize alarak sitemiz finanshaberi.net üzerinden yayımlamak ve sizlerin bilgilerine sunmak istedik. Her bankanın sisteminde farklı olan bu işlem garanti bankasında nasıl yapılıyor bu hususlara birlikte göz atalım. Değerli okuyucularımız sizlerde söz konusu olan garanti bankası sim kart blokesi kaldırma, garanti bankası sim kart blokesi nasıl kaldırılır ve garanti bankası sim kart blokesi kaldırma işlemleri ve yöntemleri hakkında çok daha sağlıklı ve detaylı bilgiler almak isterseniz eğer sizlerin bilgilerine sunmak için hazırlayarak sitemizde yayımlamış olduğumuz garanti bankası sim kart blokesi kaldırma başlıklı haberimizi sonuna kadar okuyarak bu hususlarda merak ettiğiniz ve aradığınız bütün bilgileri bulabilirsiniz. Değerli okuyucularımız şimdi yazımızı daha fazla uzatmadan garanti bankası sim kart blokesi kaldırma haberimizin bütün detaylarını açıklamaya geçelim.

Garanti Bankası Sim Kart Blokesi Kaldırma Nasıl Yapılır?

Değerli okuyucularımız garanti bankası sim kart blokesi kaldırma işlemlerinin üç yolu bulunmaktadır. Bu üç yoldan herhangi birini kullanarak sim kart blokesini kaldıra bilirsiniz. Sizlerinde bildiği üzere sim kart değişikliği ve hat değişikliği yapıldığında bu sorun karşımıza çıkmakta ve mobil bankacılık ile internet bankacılığı işlemlerimizi yapmamızı engellemektedir. Bu sıkıntılardan kurtulmanın üç yolunu şimdi sırası ile açıklayalım.

1-Garanti Bankası Şubesinden Sim Kart blokesi kaldırmak bu işlemlerin ilk yolu olarak karşımıza çıkmaktadır. Ülkemizin bütün il ve ilçelerinde şubesi bulunan bankanın dilediğiniz şubesine giderek işleminizi yapabilirsiniz. Fakat banka çok faal bir banka olduğu için sıra bekleme gibi sorun yaşaya bilirsiniz.

2-Garanti Bankası ATM’sinden sim kart blokesi kaldırma bu işlemin ikinci yolu olmak le beraber bu işlem banka şubesinden yapacağınız işlemden çok daha hızlı olmakta ve bu işlemde en fazla ATM’de sıra beklersiniz. Garanti bankası ATM’sinden sim kart blokesi kaldırmak isteyen kişiler öncelikle kullandıkları kartını bankanın ATM’sine takıp daha sonra karşınıza çıkan ekrandan diğer işlemleri tuşlayınız. Bir sonraki gelecek ekranda ise şifre ve diğer işlemleri tuşlayarak bir sim kart şifre işlemlerini seçerek işleminizi gerçekleştire bilirsiniz. Bu işlemi yaptıktan sonra telefonunuza gelen tek kullanımlık şifre ile mobil bankacılık ve internet bankacılığına giriş yapabilir ve şifrelerinizi güncelleyerek bundan sonra sıkıntısız giriş yapar ve garanti bankası sim kart blokesi kaldırma işleminizi tamamlamış olursunuz.

3-Garanti bankası müşteri hizmetleri telefon numarası ve garanti bankası çağrı merkezi telefon numarasını arayarak müşteri temsilcisine bağlanmanız gerekmektedir. Bu işlem en hızlı ve en kolay işlem olmaktadır. Hiç bir şekilde sıra bekleme kaygınız olmadan oturduğunuz yerden garanti bankası sim kart blokesi kaldırma işlemini gerçekleştire biliyorsunuz. Müşteri temsilcisine bağlandıktan hemen sonra yapmanız gereken müşteri temsilcisine sim kart değişikliği yaptığınızı ve blokenin kaldırılmasını istemeniz olacaktır. Müşteri temsilcisine bunu bildirdikten hemen sonra size tek kullanımlık şifreniz gelecek ve garanti bankası sim kart blokesi kaldırılmış olacaktır. Gelen şifre ile mobil bankacılık ve internet bankacılığına giriş yapabilirsiniz.

Değerli okuyucularımız söz konusu olan garanti bankası sim kart blokesi kaldırma işlemleri hususunda aklınıza takılan ve merak etmiş olduğunuz hususlar olursa veya cevabını alamadığınız sorular olursa eğer söz konusu olan hususlarda bankanın müşteri hizmetlerini arayarak müşteri temsilcisinden çok daha sağlıklı ve çok daha detaylı bilgiler alabilirsiniz. Ayrıca haberimizin en alt kısmında olan yorum bölümünden bizlere de sorularınızı sorabilir ve aradığınız soruların cevaplarını alabilirsiniz.

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *