«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. İş Bankası Sim Kart Blokesi Kaldırma

İş Bankası Sim Kart Blokesi Kaldırma

iş-bankası

İş Bankası Sim Kart Blokesi Kaldırma İşlemleri

Değerli okuyucularımız bugün sizlerin bilgilerine sunmak maksadı ve amacı ile İş bankası sim kart blokesi kaldırma işlemleri nelerdir, İş bankası ATM’den sim kart blokesi kaldırma işlemi nasıl yapılır ve diğer seçenekleri hakkında haberdar olmanız ve çok daha sağlıklı bilgiler edinmeniz için söz konusu olan İş bankası sim kart blokesi kaldırma haberimizi sitemiz finanshaberi.net üzerinden yayımlayarak sizlerin bilgilerine sunmak istedik. Değerli okuyucularımız sizlerde söz konusu olan İş bankası sim kart blokesi kaldırma işleri hususunda çok daha sağlıklı ve çok daha detaylı bilgiler edinmek isterseniz bu haberimiz tam size göre olacaktır. Değerli okuyucularımız sizler için hazırlayarak yayımlamış olduğumuz haberimiz olan iş bankası sim kart blokesi kaldırma yazımızı sonuna kadar okuyarak konu hakkında merak ettiğiniz ve aklınıza takılan bütün soruların cevaplarını bütün detayları ile bulabilirsiniz. Değerli okuyucularımız şimdi yazımızı daha fazla uzatmadan haberimizin sizler için gerekli olan bütün detaylarını tek, tek açıklayalım.

İş Bankası Sim Kart Blokesi Kaldırma İşlemleri nelerdir?

1-Banka şubesinden sim kart blokesi kaldırma

Değerli okuyucularımız iş bankasının bütün şubelerinden iş banksı sim kart blokesi kaldırma işleminizi gerçekleştire biliyorsunuz. Bunun için herhangi bir iş bankası şubesine giderek sim kartınızı değiştirdiğinizi ve sim kartınızın bloke olduğunu ve sim kart blokesini kaldırmak istediğinizi söylemeniz yeterli olacak ve bunun üzerine sim kart blokesi en geç 5 dakika içinde kaldırılacaktır.

2- ATM’den İş Bankası Sim Kart Blokesi Kaldırma

Değerli okuyucularımız bu işlem yani ATM’üzerinden yapacağınız işlem banka şubesinden yaptığınız işlemden çok daha çabuk ve pratik olmaktadır. Banka şubesinde sıra bekleye bilirsiniz ve banka personeli işleminizi ATM kadar hızlı gerçekleştirememektedir. ATM”den iş bankası sim kart blokesi kaldırma işlemini yapmanız için önce kullanmış olduğunuz kartınızı ATM’ye takın daha sonra diğer işlemleri seçeneğini tuşlayın. Bir sonraki ekranda şifre işlemleri ve diğer işlemleri seçeneğiniz tuşlayın daha sonra ise sim kart blokesi kaldırma işlemlerini tıklayarak işleminizi gerçekleştire bilirsiniz. Bu işlemi gerçekleştirdikten hemen sonra tek kullanımlık şifreniz telefonunuza gelecektir. Bu şifre geldikten sonra dileğiniz gibi mobil bankacılık ve internet bankacılığını kullanabilirsiniz.

3- İş Bankası Müşteri Hizmetlerinden Sim Kart Blokesi Kaldırma

Değerli okuyucularımız bu işlem sizler için en pratik olan işlem ve seçenektir. Bu işlemi yaparken oturduğunuz yerden, evinizden, iş yerinizden ve bulunduğunuz her ortamdan rahatlıkla çok hızlı olarak işleminizi gerçekleştire bilirsiniz. İş bankası müşteri hizmetleri telefon numarasını arayarak iş bankası sim kart blokesi kaldırma işlemi yapmak istediğinizi bankanın müşteri temsilcisine söylemeniz yeterli olacak ve en geç 1 dakika içinde sim kart değişikliğinden dolayı bloke olan kartınızdan bloke kaldırılacak ve anında mobil bankacılık ve internet bankacılığı işlemlerinizi yapabileceksiniz.

Değerli okuyucularımız sizlerin bilgilerine sunmak maksadı ve amacı ile hazırlayıp yayımlamış olduğumuz söz konusu olan haberimiz yani iş bankası sim kart blokesi kaldırma işlemleri nasıl yapılır hususunda aklınıza takılan sorular ve merak etmiş olduğunuz hususular olursa eğer iş bankası müşteri hizmetleri telefon numarasını ve çağrı merkezlerini arayarak çok daha sağlıklı ve çok daha detaylı bilgiler alabilirsiniz. Değerli okuyucularımız ayrıca söz konusu hususlarda haberimizin en alt kısmında olan yorum bölümünden bizlere de ulaşarak konu hakkında merak ettiklerinizi ve aklınıza takılan sorularınız ile bütün banka ve banka işlemleri hakkında da bütün sorularınızı bizlere sorabilirsiniz…

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *